Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Si vorba lui Aris, raportul tehnic:

- facuram 7 luni si multumim de urari
- zicem ma-ma foarte clar si cu directie;
- facem ture dreptunghiulare pe marginea patutului, face pasi laterali atat de exact si corect, parca face de cand lumea ;
- stie "unde-i ursul/ veronica/ tudor/ mama?", adica se intoarce cu capul si priveste fix targetul;
- are cam 8 kg si 69 cm;
- mananca bine.

Suntem happy.

Si pentru ca il vad asa de reusit pe bb3, si pt ca mi se pare ca ORICINE de-l vede il indrageste, si pt ca nu vreau sa decid DOAR eu daca daddy chiar ar putea sa-l ignore pe bb3 sau nu, m-am mai gandit si...
... lui dady, la un moment dat, o sa-i trimit un pachet cu niste foto si o scrisoare in care ii spun clar ca DOAR il informez, dpdv pur social, si ca nu am nici o pretentie/expectanta de la el, nici pe plan material, nici afectiv, nimic, si mai ales ii vor boldui ca, de fapt, el TOT liber ramane, pt ca a lui va fi decizia de a-l vizita vreodata pe bb3 sau nu, iar eu o sa ii inteleg si accept decizia, oricare ar fi ea. Adica incerc sa merg pe calea de mijloc, nu-l chem, dar totusi il informez. Si multumesc multora dintre voi care mi-ati mai scris parerea voastra, au fost anumite nuante care mi-au ramas destul de acut in minte .

Si un gand de bine pt Aris cea mica, asteptam vesti bune.

Noapte buna.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Dyana, cum sa te injur, beib, pai eu tocmai de asta v-am pove, ca sa "va radeti cu toatele". De mine. Si cu mine.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Gata, am schimbat si noi semnaturica :).

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

anca mie mi se pare Ok decizia ta; oricum, hotararea e a lui, si doar faptul ca stie nu-l obliga la nimic; dar sincer, daca nici dupa niste poze cu aditzu mic nu reactioneaza..... nu o sa am replica... (care sa poata fi scrisa aici); si nu vorbesc de sustinere materiala, nici gand, doar asa, sufleteste

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

gata, somn de voie, ca deja ma enerveaza astia cu alegerile lor; atata mizerie politica... rar am vazut; tara lu' papura voda e la noi!!!! abia astept numaratoarea finala , si sper ca atunci se linistesc apele, sa nu cumva sa se instige romanii "fara ocupatie" sa mai faca ceva lupte de strada cu ocazia asta!!! de ambele parti imi e frica, sa nu intelegeti ca-mi e frica doar de unii... ca preferinte..... nu am prea mari!!

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

MONICA, ma simt si eu cu musca pe cacioula, vorba lui Pisigri, pt ca, recunosc, m-am cam minunat de progresele Luanei. Nu stiu si nu cred ca a fost invidie, adica nu in sensul ala cunoscut. Sunt constienta ca Ana, desi e cu 3 sapt mai mica decat Luana, e mai putin "precoce", dar nu o nividiez nici pe Luana nici pe vreun alt copil. Da, mi-as dori sa faca si ea, dar ma multumesc ca e sanatoasa, ca e vesela, ca face si ea destule. Si admir si iubesc fiecare progres al piticilor nostri, ghiocei de iarna, primavara, toamna, pentru ca alaturi de fiecare mamica a lor am suferit si ne-am bucurat la un moment dat in saptamanile de sarcina.
Pup fata mergareata si pe mami

ANCA, tu trebuie sa fii declarata SUPER-MAMA. Pe bune! Pai eu cred ca le lasam in mijlocul drumului si sacosa rupta si portocalele si dulciurile si tot (mai putin pe bb 3), n-aveam nervi sa le strang cu o mana si sa ma mai si amuz pe tema asta. Clar trebuie sa mai invat cate ceva de la voi in privinta rabdarii si tolerantei.
Jos palaria pentru tine. Cat despre decizia ta, cred ca ai citit si la mine printre randuri si iti imaginezi ca sunt de acord cu ce ai hotarat

ILINCA, felicitari pt dintisor!

Azi am fost in 2 vizite, la verisori si la mama, a fost frumos dar obositor, mai ales pt Ana. N-eam intors plini de cadouri, deja imi mai trebuie un dulap numai pt jucarii

Of, iarasi pierd timpul cat fata doarme.

Va pup, noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

neatza
nu pot sa va zic "buna dimineatza", ca pentru mine nu e buna; vreau sa plec din nenorocita asta de tara.... da' departe rau de tot; si nu neparat pentru ca a iesit basescu, ci pentru ca urmeaza o perioada horror pentru tara, in care nu o sa se voteze guvern luni de zile, o sa fim fii plaii cu lunile, o sa se iasa in strada la greu........ si asta la un scenariu optimist. sunt prea multe orgolii politice la mijloc ca sa se accepte vreodata rezultatul asta

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai, dau faliment de cita cafea fac in fiecare dimineata . Si ceai, pt Oli si alte amatoare.
Mi-am luat niste ceaiuri bestiale de la Carturesti (acum o luna si mai bine...) si deloc nu apuc sa imi fac dimineata. Adica sa fac as apuca, nu-i vorba....da decit sa-l dau pe git mai bine ma las pagubasa, si timp de savurat....mai din parti

Cu alegerile si eu turbez. Desi convingerile mele politice pareau f clare, peultima suta de metri am inceput sa ma scirbesc: intii la faza cu filmuletul, apoi de cit de imbecil poti sa fii sa te duci la mogul acasa cu 2 zile inainte de alegeri, iar ieri in drum spre sectia de votare am vazut un panou cu "Base si ai lui calare pe ciolan" care m-a ingretosat cu totul. Asa ca m-am "sucit" si acu imi pare rau, ca de obicei ala de-l votez io pierde alegerile.

Ayla, eu nu mai insist pe aceeasi tema. Am vazut ca nu sint singura "invidioasa" de aici, si nici singura care si-a explicat remarcile in felul in care am facut-o eu. Daca ai avut vreodata impresia ca laudele si uimirea de "cite face" implica epitete precum "handicapata"... nu am cuvinte. Din punctul meu de vedere, aici se vede teama ta de-a lungul timpului ca Luana ar putea sa se "poarte" ca un caz nefericit de prematuritate, teama care te face sensibila la remarcile noastre; chiar nu cred nici o clipa ca s-ar fi gindit cineva cu ciuda si invidie "de-aia rea" la voi sau la ea, sau ca laudele sint cu atit mai admirative cu cit cineva ar fi vazut in ea un copil handicapat. Eu nu vad nici prematurul, dar ma rog, cine-s eu sa judec...? Pe viitor eu consider subiectul incheiat; tu oricum o sa faci si o sa ne spui exact ceea ce vrei sa impartasesti cu noi, nimic mai mult. Doar ca nu am vazut sensul sa te superi pe o gashca de fete care au incercat sa iti fie alaturi, fiecare cum s-a priceput. Ca unele s-au priceput mult mai mult, mai bine si mai implicat decit mine.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Fetelor va rog un gand bun pt. noi azi sa treaca cu bine de operatie Adi.
Nu am mai intrat de ceva timp, am avut o perioada cam neagra, va povestesc eu mai multe, acum trebuie sa fug la spital.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Saby, ne rugam pentru voi. O sa vezi ca o sa fie totul bine ! Si cind ai perioade negre nu mai sta deoparte, vino si pvesteste-ne, macar te mai descarci...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput