Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumim

Vroiam sa mai scriu ceva. Monica soacra-mea e incantata de calendar. I-am facut un A4 si au iesit super. Am dat acum sa-mi faca si A3, maine le iau, sunt nerabdatoare. multumesc!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Nu stiu daca e momentul, dar vreau sa va arat ceva deosebit de frumos pt mine:
ALMA

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Era cam 9 seara, ieri, in vizita la o prietena fb a mea, la fetitza ei, Irina-Andreea, pt ziua de nume. Cu totii, 4 mame, 3 soti si mai multi copilasi, cand, deodata, unul din soti [ca sa fim on-topic, unul din barbatii cu putine emotii de sarbatoare, , dar multe skiluri tehnice] zise: eeeei, la noapte vine Mos Niculaie, sa vedem v+t daca il surpindeti ori ba! Sheesh, mi-am zis in sinea mea, si nici nu se termina al doilea sh in mintea mea cand, in cor, v+t imi zic: aaaa, la noapte stam si te pazim secunda de secunda, ca noi am auzit ca parintii sunt mosii, sa vedem pe cine mai gasesti sa ne puna cadourile in ghete. Si imi ranjesc satisfacuti, asa adica: . Le-am zambit si "gestionand situatia" raspund: aaa, eu o sa dorm linistita, voi daca vreti sa paziti toata noaptea, treaba voastra, insa daca v-ati pus nadejdea in mine ca EU sunt aia de-o sa va ia cadouri, ramaneti doar cu nesomnul. Deja insa, in sinea mea, planuiam strategia tehnica.

La 10 seara plecam spre casa, cu masinuta. Vineri, eu fusesem "cu un pas inainte" si aranjasem cu tatal lui v+t sa le lase dulciurile in portbagajul masinii mele, ca eu sambata nopatea sa le plasez, daaaar, am uitat sa-i specific mura-n gura sa le lase gata impartie pe din doua, si eventual si in plase.... Ei, si ajungem sambata pe la 10,30 acasa, parchez, scot copiii din masina, si in 2 milisecunde imi dau seama ca imi va fi greu sa re-cobor la masina mai in nopate sa iau cadourile, urmand sa trec sub paza si asediu, asa ca in urmatoarele 2 milisecunde am gasit solutia: "copii, ia sa vedem care ajunge primul la calculator, ca tot vreti sa stati toata noaptea treji? Si zbang, v+t s-au napustit spre bloc, deci cumva scapasem de primul obstacol. Raman cu bb3 pe mana dreapta adormit, deci moale, , si si pufos, :)), si cu mana stanga libera sa operez, si deschid suav portbagajul [mai suav decat Dyana, ca e mai simplu decat la matiz ], si ce vad? Erau RISIPITE multe portocale, kivi, dulciuri, asa, prin tot portbagajul, ba si nimerite sub o paturica pusa acolo non-stop gen cearceaful portbagajului . Ei na, cum sa fac eu, cu un bb pe umarul drept, sa: culeg fructe, adun dulciuri, numarat si impartit la 2, apoi aranjate in 2 plase, apoi duse in casa in silent-mode? Si iar mi-am dat seama, pentru a N-a oara, , cat de mult seamana un parinte unic cu un calator singur in aeroport, intre 2 avioane, cand, neavand voie sa lase bagajele nesupravegheata, trebuie sa mearga la buda..., eu am patit, de cate ori mergeam in state, si luam 3 avioane, mereu in amsterdam, detroit, dallas si minesota taram toate, dat TOATE bagajele cand la buda, cand la o inghetatica... Si revin de pe aeroport in drumul taberii, gasesc doua plase, si incep sa culeg, adun, numar, impart. Tot in portbagaj imi pusesem si ce cumparasem eu lui v+t, si anume o geaca roz de fas cu blanita si o pereche de blugi cu pufulet pe dedesupt, deci inchid masina si ma indepartez de c3 cu 1 bb si 3 plase, dar nu traversez decat 3/4 din alee, catre bloc, caci pac, se rup 2 plase, care? ee, nu aia simpla cu doar 2 haine, ci alea cu multe porto, dulciuri, culese, adunate, numarate si impartite. Privesc si reflectez filozofic la spirala vietii, cum revenim de multe ori la aceleasi probleme, insa la leveluri diferite [ideal, levelul n+1 mai evoluat decat levelul n], la mine in real, un level in parcare, altul la bordura strazii . Respir, inspir, cum v-am mai scris, inspir bucurie si putere, precum invatatoarea cu elevul, ghetutele de iarna si manusile din ele, si cobor in genoflexiune, astfel incat sa nu cada bb3 de pe umar daaaar sa raman cu spatele drept, un fel de miscare de coborare cu halterele, si ma apuc doar sa culeg si sa adun, caci mai aveam doar 1 punga, asa ca numaratul si impartitul le-am re-schedulat pt mai la noapte. Si iata ca apare mos Niculaie, un tip ce venea, agale, spre casa, si imediat se ofera sa ma ajute. Eu accept, zambind [stiti ca eu noaptea am asa un succes aparte, negrul subtiaza?] si pune omul totul in singura plasa viabila, se converseaza lejer cu mine, si deodata zice: "ce dragut!!! cadouri pt la noapte, de mos niculaie... Dar, cine o sa fie mosu'? Ma ofer voluntar!" Eu zambeam, dar in sinea mea radeam, parca presimteam... Si deodata, tipul, curentat de un fior de genialitate, zise: "dar atatea cadouri pt un bebe asa mic?" Eu raspund [de asta deja radeam ]: paaaai, mai am 2 sus in casa. La care, tanarul "mos", cu fatza cazuta, zise: aaa, bine atunci. Si termina culesul. Si adunatul. Si apoi pleaca in noapte, la fel cum venise. Eu eram totusi multumita, terminase omu' tot culesul .

Urc scarile si cand ajung la usa casei, aud tot felul de alergaturi, chiote, zbuciumeli, eiii cum sa intru eu in casa nevazuta, cu tot cu plasa mare si bb mic? Las plasa mare pe scara, intru pe usa doar cu bb, il asez in patut, si reusesc sa-i re-directionez pe v+t la calcu, si reusesc sa parchez plasa pe balcon. Uhhh, mare succes.

Trece 11 noaptea, trece 12, v+t hotarati sa ma monitorizeze, si sa nu adoarma. Asa ca m-am gandit la divide et impera. Ma asez in pat si ma prefac in friguroasa, lingusindu-ma: cine ma iubeste si pe mine si se lipeste de spatele meu ca sa ma incalzeasca? Iute iute, Tudor, copilul de aur [si la fizic, si la figurat] se baga langa mine, si in 5 min adoarme. Inca un pas inainte. Ramane ghioanoaia, cu ea mereu e mai greu. Dar, noroc ca tine la frumusete, si-i zic: Sa stii ca eu prefer sa dorm sa imi fac somnul de frumusete, tu o sa ramai maine dimi si fara cadouri, si cu tenu, obosit... Accepta sa se bage si ea in pat, dar de veghe. Ass, in urmatoarele 5 min adoarme si ea. Varful cazematei de cucerit deja se intrezarea...

Era 1 noaptea. Imi potrivesc telefonu sa sune la ora 3, si ma bag si eu la somnic. Ca prin vis, ma trezesc la ora 2 si trec telefonul pe silent+vibratie, era culmea sa zbarnaie la 3 noaptea toata casa, sa fie iarasi cu totii in picioare . Adorm din nou.

La ora 3 plec pe balcon, intru in rondul de noapte. Nu pot sa aprind vreo lumina, asa ca trec la numarat si impartit pe intuneric. Na belea, imi da numar impar, ca tat-su le cumparase la kg! ok, nu ma panichez, decid ca ce da la impartire cu rest pun in pantofii mei . Apoi shiftez toata marfa pe hol, in cizme, adidasi, ba chiar si slapi de baie [la noi doar aia erau spalati, nu ca la Sasha, toate ghetele sterse si lustruite ]. Adorm din nou.

La ora 7 se trezeste bb3, si de aici instant Tudor. Fuge in 2 sec pe hol si vine victorios cu marfa, cica "a venit mosu', si n-a fost mama, ca ea a dormit lipita de mine!" si indrazneste sa o trezeasca pe mimoza Veronica... ti-ai gasit? Ciufuta, trezita inoportun din somn zise: Dar lui mama de ce i-a adus dulciuri ca ea de luni se apuca [iar] de cura de slabire??? Ei na, nu puteam sa explic teorema impartirii cu rest, asa ca iar m-am lingusit: pai stie ca as pofti de la voi...

Ce frumos, relaxant si linistitor a fost de mos Niculaie!...

Pup.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Da e super , asa era si cel de pe forum doar ca tocmai mi-a trimis mail ca l-a dat altcuiva asta dupa ce stabilisem ca-l iau !! Ce ma enerveaza oamenii fara cuvant !!

Evident ca o sa-i iau unul nou ca prea m-am ambalat acum !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

daaaaaaaaa!!!! si eu m-am hotarat sa i-l iau de mos craciun!! nu de alta, dar daca ma mai uit la multe jucarii..... le iau pe toate si nu e bine; si vorba PISIK-utei... gata cu jucariile... pana intru iar la miniblu probabil.... cred ca sunt buna de consilier pe jucarii, pe cuvantul meu, m-am tampit; le vreau pe toate..... dar hai sa mai pastrez si pentru alte ocazii, nu???
oricum antemergatorul asta de la vtech mi se pare o super investitie, deci daca-l mai prind la oferta la miniblu, la primul salariu (pe 15) il iau direct
surioara a pus ochii pe catelusul vorbitor... si mai mult ca sigur o sa-l ia pentru mos; va zic fetelor, ca e disperata dupa mutzu, dar si el dupa ea; o iubeste si o pupaceste plin de balute.... iese macel cu ei doi; plus ca-l lasa sa o traga de par (asta e jocul lor preferat- o tine de par cu o manuta si cu cealalta o cafteste in timp ce ea-l pupa pe burtica si-l gadila de-l lesina); il lasa sa-i ia ochelarii, sa o traga de bijuterii.... eu nu prea-l las ... ca de' mama cica face educatie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Asta face Luana in timp ce tati e preocupat de rezultatele alegerilor.

http://www.trilulilu.ro/Ayla21m/01a23557cfac88

http://www.trilulilu.ro/Ayla21m/f4c82f73e4928d

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Buna fetelor!
Eu ce sa mai zic... acum vreo saptamana am incercat sa ma reintegrez pe forum, am pus doua intrebari - evident, importante pentru mine - si nu mi-a raspuns nimeni. Am mai postat si in urmatoarele zile si doar Oli mi-a raspuns...
Azi e ziua puiului meu si nu l-a urat nimeni...
... nu mai zic nimic. Dupa aia va suparati. Cred ca m-am dat cu cerneala invizibila si nu mi-am dat seama Dar o sa va citesc in continuare.

Gina pai ce-ti veni ?Am urt in grup iar intrebarile poate nu au primit raspuns nu din rea vointa ci pt ca nu am stiut ce sa-ti spunem
Despre ce intrebai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:

ALMA

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Am vazut multe frame-uri facute de tine cu minunea cea mica.... as vrea si eu sa stiu cum se cheama programul de editare, am descarcat de pe net un Photo Editor dar nu imi plac frame-urile... as vrea si eu sa fac lui Stefan cateva si sa le trimit sotului de sarbatori pt.ca nu o sa fie langa sufletele lui dragi decat in februarie... pleaseeee!!!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

Citat:

ALMA

_
Light a candle for Alma

absolut superb
si legat de ce ai zis tu mai devreme..... eu nu sunt geloasa pe Luana, ... sunt foarte geloasa pe tine!!!! pentru ca ai o minunatie de fetita si e toata numai a ta, si sunteti departe de noi, si nu pot nici macar sa o zmotocesc din cand in cand!!! deci da, EU SUNT INVIDIOASA!!!
si nu o sa ma opresc din aprecieri, pentru ca le fac din inima, fara nimic "rau" in ele, si nu pot sa nu ma mir de fetita asta minunata!!! si da, ma mir ca a plecat in picioruse, in nici un caz pentru ca nu o consider normala, ci pentru ca sunt uimita de cata putere exista intr-un bot de omulet pentru care m-am rugat neincetat in fiecare zi.... cand imi amintesc cum asteptam orice veste-oricat de neinsemnata ti se parea tie, mie mi se parea o noua minune pe lume. si sa plece in picioruse la 10 luni... este o realizare pentru orice copil normal, si sunt al naibi de mandra de printesica mea!!!!!!

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

aaaa, si i-am aratat pozele si lui cristi, ca si el a vazut fiecare pozulica pana acuma, din prima zi, cand abia avea curaj sa se uite la gagalicea aia mica din pernita-colacel alba, si stii ce a zis???? "bai esti nebun??? n-are cum, nu pot sa cred!!!!" s-a uitat fascinat la ea, si a zis ca e "superbebe" (ceea ce inseamna tare mult la el); si chiar nu are cum sa zica cu invidie... ca habar nu are ce "trebuie" sa faca un bebe la o anumita varsta

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

anca
la cat ai muncit, chiar ca trebuia sa vina mosu' la tine inzecit!!! deci asa te organizezi cu copii mari, ai??? am vazut aseara "singur acasa" (pentru a miiiiia oara) si era faza cand i se rup amandoua sacosele odata.... si mi te-am imaginat acuma cu sacosa rupta, si cu adi de gat .. injura-ma ca rad... da' cum puii mei sa ma abtin la cum ai povestit????

cum am venit pe lume

Mergi la inceput