Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Diana, eu nu as fi asa de categorica. Sau asa de convinsa de ce spui tu.
Guvern cred ca o sa se voteze, pentru ca Basescu nu mai are nici un interes sa scoata pe nimeni vinovat de criza politica din tara; si nici opozitia nu mai are interes sa joace pe cartea asta. oameni in strada nu stiu daca o sa vedem, spiritul civic s-a atrofiat iar oamenii sint prea scirbiti.
La capitolul interese politice multe si mari sint de acord cu tine, dar ma indoiesc ca or sa se mai "joace" pe fata, ca in ultima vreme; de-acu se imparte ciolanul si toti vor cite o bucatica.

Eu nu aveam cum sa ma bucur de rezultatul alegerilor astora. Dar trebuie sa recunosc ca sint impresionata ca Basescu a reusit a cistige, avind in vedere cite forte s-au aliat impotriva lui.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

neata

ia uitati ce incantata isi ia pisicuta mea cadoul de la mos nicolae

http://community.webshots.com/slideshow/575616062wiickP?mediaPosition=15

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pisigri, am explicat si eu, nu vorbesc de "ciuda" sau "ura", si ai dreptate ca nu are rost sa continuam discutia, chiar am crezut ca explicand deja in al doilea mesaj, subiecul e incheiat.
Am spus de la inceput ca probabil asa mi s-a parut mie in acele momente, am recunoscut ca trec printr-o perioada mai delicata si de aceea in acele momente evit de buna voie sa intru pe forum, si am recunoscut ca am frustrarile mele.
Si eu am simtit putina invidie cand copiii vostri faceau lucruri pe care noi nu aveam cum sa le facem atunci. Si nu inseamna ciuda sau ura, ci mi-as fi dorit si eu ca si puiul meu sa fie in normalitate.
Acum si tu poti interpreta ce vrei din ce scriu eu, ca ce simt sau ce am simtit atunci nu ai cum sa stii, dar te rog nu interpreta altceva decat spun. Mai ales ca tu si Pisik sunteti printre fetele foarte dragi mie de la odisee.
Nu retin exact, cred ca Ilinca spunea ca nu uraste pe nimeni. Nici eu nu am nimic cu nimeni, si ce as avea, cand am fost impreuna si am trecut impreuna prin atatea? Dar daca sunt lucruri fata de care am altceva de spus, nu inseamna ca urasc pe cineva. Asa cum am precizat clar si la conflictul cu diversificarea, pot avea discutii si cu sotul, cu mama, cu sora mea, si asta nu insemna ca daca aveam pareri diferite, ne uram, sau ne certam. Eu pot spune ca nu m-am certat niciodata cu cineva pe forum, daca cineva asta a simtit, probabil m-am exprimat gresit eu, sau am fost inteleasa gresit.
La fel cum probabil mi s-au spus si mie unele cuvinte care le-am simtit eu gresit fata de intentia cu care s-au spus. Acest lucru l-am scris inca de la inceput, te rog citeste exact ce scriu.
"posibil asta sa fi simtit, dar nu asta sa fi fost realitatea"

Dyana, multumesc, foarte frumos mesajul tau, stiu ca esti o sufletista, stiu cat te-ai gandit la noi mereu si cat m-ai sustinut in acele zile.
Si asa cum am scris si eu, orice progres este o bucurie pt noi dar si pt voi, cel putin asa sper, asa speram mereu cand scriam aici.
"fiecare progres ar insemna o reusita pt noi, dar si voi toate".
Probabil ca acesta sa fi fost si ceea ce doream si ce avem uneori nevoie, sa simt bucurie nu mirare.
Repet, daca va luati de postarea mea, va rog cititi exact cuvintele mele, si nu dati alta interpretare sau al sens unui cuvant decat ce am scris eu. Pt ca voi imi sunteti tare dragi si nu am intrat nici sa jignesc nici sa ranesc pe nimeni, ci sa spun ceva ce am simtit vis-a-vis fata de unele reactii.
Multumesc!

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani Cristian!
La multi ani Maia Andreea!
La multi ani Curea!

Saby Doamne ajuta sa fie bine!
Alina, super dulce Nati si aveti un mot superb! Sunt invidioasa vreau si eu odata sa-i creasca parul sa-i fac codite.

Aaaa, si Dyana, si eu am niste ghiocei pe care mor de pofta sa-i smotocesc.

Gata dispar vreo 2-3 zile pana nu o iau razna iar.
Pupici

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

neata

ia uitati ce incantata isi ia pisicuta mea cadoul de la mos nicolae

http://community.webshots.com/slideshow/575616062wiickP?mediaPosition=15

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna dimineata mamici

am pierdut multi sarbatoriti zilele astea asa ca nu-mi ramane decat sa le transmit niste pupicuri intariate si... sa-i bag in seama pe cei de astazi
La multi ani! dragilor nostri ghiocei:

Cristian,bebe de Monnvas
Maia Andreea, bebe de Saby

si pentru Curea

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

saby - tinem pumnii stransi sa fie totul bine

avem 7 luni

Mergi la inceput

dyana - am admirat mutzunelul galbior care a fost , se pare , exemplar de cuminte, la cate jucarii a primit
tare scumpel este
nici nu se cunoaste ca a fost ff bolnavior. Bine ca a scapat

avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Ma alatur si eu scarbitelor. Nu vroiam sa iasa niciunul in mod special, dar acu parca m-am sucit, numai ca in partea inversa decat Pisigri. Mi-e ca a furat asta la greu si de aia s-au schimbat peste noapte fata de exit poll-uri. Exact ce zicea si Dyana ma ingrozeste: iarasi fara guvern, iarasi balamuc, meeting-uri, etc.
Dar sincer cred ca e tara pe care o merita majoritatea. E tara in care un mitocan care se sterge cu maneca dupa ce bea sampanie direct din sticla iese presedinte, e tara in care analfabetii conduc limuzine, in care un manelist castiga un concurs de mare audienta, etc.
Nu vreau sa intru in polemici pentru ca nu sunt deloc sustinatoarea stangii, dar ma scarbesc asa ca principiu lucrurile care se intampla.

Dar sa trecem la "bebelisme". Ana iarasi e piscata de musca Tetze. A dormit de la zece pana la 9:30 si acum iarasi a picat rapusa. Dar pe urma cand se trezeste nici ca mai pup eu liniste pana diseara, asa ca trebuie sa profit

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

pisik - sa profiti sa ce...? este cumva si tati pe acasa?

avem 7 luni

Mergi la inceput