GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
salut fete si LA MULTI ANI ca nu v-am zis pe anul acesta.
as sta la povesti dar nu e timp.noi suntem in toiul colicilor si zbieram si cate 12 ore..adica mai zbieram..mai maraim..mai cascam ochii pe pereti..dar cert nu dormim.![]()
anna eu am o propunere..daca suntem toate mamici acum
...eu propun sa trecem la SCUTECE...copii 0-4 ani...nu ar trebui?
daca poti...
..ca cdeja odiseea celor 40 saptamani s-a incheiat demult..
POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009
ramona7575 spune:
Pupam Anna si Ioana bolnavioara 
, nici nu vreau sa ma gandesc daca o fi sa vomite stefan vre-odata, cred ca si eu pe langa el... sanatate si astepatm vesti de bine de la voi.
Alina, e perioada de colicei si nu ai ce face, e mai rau ca e obosita si nu poate dormi, sper sa acum e mai bine fata de aseara cand am vb.la telefon. 
.
Davidutzu ce face? Ati venit din vacanta? Asteptam povesti de iarna...
Stefan a inceput sa se plimbe singur pe langa canapea 

si imi face zilnic kk la olita
(acum, pana nu incepe a merge sa o ia la fuga cand vede olitza
)
De azi intr=o luna sunt in mare loveeeee 

, dragostea va pluti in aer, imi vine pretiosul acasa 
, abia asteptam sa-l strangem amandoi in brate, i-am trimis ce cantece sa invete sa-l cucereasca pe ficioru-sau... se cam sperie de voci masculine, e f.sociabil cu voci de feminime ... o sa fie cam nasol pt.el pana il acepta Stef pe langa mine .
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72
ramona7575 spune:
[red]Ioana, la multi ani de ziua onomastica, sa fii sanatoasa si cuminte, bucurii si impliniri sa le aduci parintilor !!![/red]
My_Lady0091 spune:
vin si io ca dumb head ce sunt cu niste intrebari:
1.mie imi trecuse sangerarile de vreo saptamana si ceva...ieri a inceput sa curga rosu inchis..nu mult..care s-a transformat azi in ceva brun spre negru.vascos-gelatinos..am sunat la cabinet si asistenta de la ginecologie mi-a zis ca e menstruatia..e posibil dupa 38 de zile de lehuzie sa apara? si sa aiba aspectul acesta...mie mi se topesc si firele cu care mi-a fost cusut vaginul..ca s-a rupt la nastere..oare sa fie probleme acolo..ma doare un pic..dar m-a durut de csand m-a cusut..acum nu ma mai doare asa tare..de cand au inceput sa iasa firele
2.voi cu ce v-ati rashchetat la fofo dupa nastere?lama?crema de epilat....??la mine e problema ca sunt si cusuta pe fesa dreapta ca s-a rupt pielea...si ma intrebam cum sa fac..ca n-as mai sta asa...ma simt ca un babuin nespalat...problema si intrebarea mea de baza e chiar daca rana e inchisa..nu e cicatrizata inca...daca dau cu lama...fac vreo prostie...nu?atunci cum fofo ma=sii sa scap de tiulei?
ASTEPT O LAMURIRE..SAU MAI MULTE...danke fain
POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009
vias spune:
Buna seara fetelor,
va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...
Sa nu-i lasam steluta sa cada!
Are nevoie de doar 3000 de euro!!!
Mai multe detalii la semnatura mea, multumesc mult!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
AnnaBaby spune:
Multumim de urarile pt Ioana!
Noi suntem inca bolnave, vai de noi, Ioana si ieri a facut febra mare, 39.3, si a vomat, si ieri, si azi dimineata, azi a luat medicamentele asa pe stomacul gol, ca nu mai vrea sa manance nimic.
Sper la pranz sa pape, o mai las un pic.
Eu tot cu tuse, durere in gat, adica laringe, ca sta avem amandoua, laringita.
Si ne-am mutat de aseara si la mama ca acasa avem oleak de santier.
Asa ca ne "distram".
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Karmen_ spune:
Anna, imi pare rau ca nu stati prea bine cu sanatatea si sper sa va insanatositi cat mai curand...Si noi de vreo doua saptamani avem 37.8-38. Am fost si la medic si a zis ca are rosu in gat. I-am dat siropel, dar un pic de febra tot face, numai ca acum ii scade fara sa-i mai dam nimic. Ne gandim ca o fii de la dintisori, la Ioana cum a fost?
My_Lady, am vazut pozele de la botez. Sunt superbeee!
karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
ramona7575 spune:
Eram la mama azi iar minunea mea mica a zis azi "MAMAAAAAA"!!!![pk]
Si de atunci o tot tine intr-una... imi este asa dragggg 

. Sper sa nu uite pana maine... l-am intregistrat audio cu telefonu`... abia astept sa-i dau fisierul si sotului in seara asta... sper sa nu fie gelos ca nu a zis "tata"
...
Anna, imi pare tare rau ca Ioana este tot bolnavioara, sper sa va treaca ca eingrozitoare senzatia cand ai copilul bolnavior
. Sanatate maxima !!!
Alina nu am apucat sa vad pozele dar maine ma revansez ...
Pup ca intra tati pe net iar Stefan e cot la cot cu mine, nu vrea nani nicicum ...
AnnaBaby spune:
Karmen la ce te referi cand intrebi cum a fost la Ioana?La febra facuta acum la raceala sau la iesirea dintilor? Noi la dinti nu prea am avut reactii din astea, febra, diaree, doar o miorlaiala mai accentuata decat de obicei, sau treziri mai multe decat de obicei. La raceala acum a facut febra mare, a ajuns la 39,3 si i-am pus de 2 ori supozitor novocalmin, in 2 zile consecutive, sper sa nu fi fost prea mult.
Ramona felicitari pt primul MAMA! S-o tina tot asa! Ioana a zis mai demult, da acum nu mai zice nici mama nici tata
Noi suntem mai bine, dar inca nu ne-am vindecat. Ioana nu a mai facut febra de vineri dimineata, s-a reparat si la burtica, dar tot mai tuseste si se aude tare, de la secretii, si inca are nasul plin de muci, stau cu aspiratorul langa mine si toata ziua o aspir. S-a obisnuit ca acum cere singura, nu mai fuge.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii