GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

salut fete si LA MULTI ANI ca nu v-am zis pe anul acesta.
as sta la povesti dar nu e timp.noi suntem in toiul colicilor si zbieram si cate 12 ore..adica mai zbieram..mai maraim..mai cascam ochii pe pereti..dar cert nu dormim.
anna eu am o propunere..daca suntem toate mamici acum...eu propun sa trecem la SCUTECE...copii 0-4 ani...nu ar trebui?
daca poti.....ca cdeja odiseea celor 40 saptamani s-a incheiat demult..

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Pupam Anna si Ioana bolnavioara , nici nu vreau sa ma gandesc daca o fi sa vomite stefan vre-odata, cred ca si eu pe langa el... sanatate si astepatm vesti de bine de la voi.
Alina, e perioada de colicei si nu ai ce face, e mai rau ca e obosita si nu poate dormi, sper sa acum e mai bine fata de aseara cand am vb.la telefon. .
Davidutzu ce face? Ati venit din vacanta? Asteptam povesti de iarna...
Stefan a inceput sa se plimbe singur pe langa canapea si imi face zilnic kk la olita (acum, pana nu incepe a merge sa o ia la fuga cand vede olitza)
De azi intr=o luna sunt in mare loveeeee , dragostea va pluti in aer, imi vine pretiosul acasa , abia asteptam sa-l strangem amandoi in brate, i-am trimis ce cantece sa invete sa-l cucereasca pe ficioru-sau... se cam sperie de voci masculine, e f.sociabil cu voci de feminime ... o sa fie cam nasol pt.el pana il acepta Stef pe langa mine .

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Mergi la inceput

[red]Ioana, la multi ani de ziua onomastica, sa fii sanatoasa si cuminte, bucurii si impliniri sa le aduci parintilor !!![/red]

Mergi la inceput

la multi ani ioana!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

vin si io ca dumb head ce sunt cu niste intrebari:
1.mie imi trecuse sangerarile de vreo saptamana si ceva...ieri a inceput sa curga rosu inchis..nu mult..care s-a transformat azi in ceva brun spre negru.vascos-gelatinos..am sunat la cabinet si asistenta de la ginecologie mi-a zis ca e menstruatia..e posibil dupa 38 de zile de lehuzie sa apara? si sa aiba aspectul acesta...mie mi se topesc si firele cu care mi-a fost cusut vaginul..ca s-a rupt la nastere..oare sa fie probleme acolo..ma doare un pic..dar m-a durut de csand m-a cusut..acum nu ma mai doare asa tare..de cand au inceput sa iasa firele
2.voi cu ce v-ati rashchetat la fofo dupa nastere?lama?crema de epilat....??la mine e problema ca sunt si cusuta pe fesa dreapta ca s-a rupt pielea...si ma intrebam cum sa fac..ca n-as mai sta asa...ma simt ca un babuin nespalat...problema si intrebarea mea de baza e chiar daca rana e inchisa..nu e cicatrizata inca...daca dau cu lama...fac vreo prostie...nu?atunci cum fofo ma=sii sa scap de tiulei?
ASTEPT O LAMURIRE..SAU MAI MULTE...danke fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna seara fetelor,

va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...

Sa nu-i lasam steluta sa cada!

Are nevoie de doar 3000 de euro!!!

Mai multe detalii la semnatura mea, multumesc mult!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Multumim de urarile pt Ioana!

Noi suntem inca bolnave, vai de noi, Ioana si ieri a facut febra mare, 39.3, si a vomat, si ieri, si azi dimineata, azi a luat medicamentele asa pe stomacul gol, ca nu mai vrea sa manance nimic.
Sper la pranz sa pape, o mai las un pic.
Eu tot cu tuse, durere in gat, adica laringe, ca sta avem amandoua, laringita.
Si ne-am mutat de aseara si la mama ca acasa avem oleak de santier.
Asa ca ne "distram".

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Anna, imi pare rau ca nu stati prea bine cu sanatatea si sper sa va insanatositi cat mai curand...Si noi de vreo doua saptamani avem 37.8-38. Am fost si la medic si a zis ca are rosu in gat. I-am dat siropel, dar un pic de febra tot face, numai ca acum ii scade fara sa-i mai dam nimic. Ne gandim ca o fii de la dintisori, la Ioana cum a fost?

My_Lady, am vazut pozele de la botez. Sunt superbeee!

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Eram la mama azi iar minunea mea mica a zis azi "MAMAAAAAA"!!!![pk] Si de atunci o tot tine intr-una... imi este asa dragggg . Sper sa nu uite pana maine... l-am intregistrat audio cu telefonu`... abia astept sa-i dau fisierul si sotului in seara asta... sper sa nu fie gelos ca nu a zis "tata" ...
Anna, imi pare tare rau ca Ioana este tot bolnavioara, sper sa va treaca ca eingrozitoare senzatia cand ai copilul bolnavior . Sanatate maxima !!!
Alina nu am apucat sa vad pozele dar maine ma revansez ...
Pup ca intra tati pe net iar Stefan e cot la cot cu mine, nu vrea nani nicicum ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Karmen la ce te referi cand intrebi cum a fost la Ioana?La febra facuta acum la raceala sau la iesirea dintilor? Noi la dinti nu prea am avut reactii din astea, febra, diaree, doar o miorlaiala mai accentuata decat de obicei, sau treziri mai multe decat de obicei. La raceala acum a facut febra mare, a ajuns la 39,3 si i-am pus de 2 ori supozitor novocalmin, in 2 zile consecutive, sper sa nu fi fost prea mult.

Ramona felicitari pt primul MAMA! S-o tina tot asa! Ioana a zis mai demult, da acum nu mai zice nici mama nici tata

Noi suntem mai bine, dar inca nu ne-am vindecat. Ioana nu a mai facut febra de vineri dimineata, s-a reparat si la burtica, dar tot mai tuseste si se aude tare, de la secretii, si inca are nasul plin de muci, stau cu aspiratorul langa mine si toata ziua o aspir. S-a obisnuit ca acum cere singura, nu mai fuge.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput