GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele, ce liniste pe aici, sunteti ocuoate cu copilasii?
Haideti la o !

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,
Un hop mic si a trecut si anul asta... sper ca asta nou sa vina cu multa bucurie si sanatate in casele voastre.
Lui Stefan a spart gingia si jos si sus, aseara a plans vre-0 40 min. de nu stiam ce sa-i mai fac ... apoi l-am adus langa computer si i-am pus "Cutiuta muzicala" si i-a trecut ca prin minune... a facut o baita in cada unde s-a relaxat deplin adormind ca un bb cuminte ce este...
Va sarut !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pe toate si pe toti si va urez un an nou plin numai de bucurii si impliniri.

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Va urez un an nou plin de miracole, pe care sa le traim alaturi de familiile noastre, alaturi de copilasi nostri, sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei, de fiecare progres pe care il fac, fie el primul cuvant, primul pas, primul desen, primul orice!

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!FIE CA NOUL AN SA ADUCA NUMAI FERICIRE SI REALIZARI SI TOT CE VA DORITI!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Sper ca ati intrat cu dreptul in noul an iar dorintele voastre se vor transforma in realitate.
Noi am petrecut mai singurei anumite parti ale zilelor iar in noapte dintre ani eu si nepotul mai mare, am luat caruciorul si un Stefan treaz si am mers in centru la artificii.... Pe drum, cel mic a adormit si a tinuto asa vre-o ora spre marea mea uimire ca nu s-a trezit de la atatea bubuituri de artificii (iar eu umblu prin casa ca o pisica, ma aude si daca deschid usa la baie)... a fost frumos, am dantzuit si eu o hora, doua iar pe la 1:00 am ajuns acasa cu un Stefan trezit pe drum (de la liniste) si fara chef de somn... a adormit fortat pe la 2:30... dimineata eram zombi.
Cam atat de la noi, cei mici si frumosi foc... hai, treziti-va si dai cu subsemnatul la noi pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

La multi ani si din partea mea! Sa fim sanatosi, linistiti si sa ne bucuram de fiecare clipa! Subscriu urarilor voastre si va doresc tuturor ce-mi doresc mie si familiei mele!
La multi ani cu intarziere si lui bebe Stefan! Sa fie sanatos si sa fiti fericiti toti trei!
Nu avem conexiune buna la net, ii asteptam saptamana asta pe cei de la Romtelecom
Si la Roberta a venit mosul (muuulti mosi), iar noi am reusit sa ne mutam in Ajunul Craciunului, pe 24 noaptea...A fost o zapaceala totala, dar a trebuit sa vina si la noi mosul...Artificiile le-am vazut din balcon cu Roberta in brate, a fost un moment super!
Pe 1 Ianuarie gaza noastra a spus : TATA si de-atunci asa o tine...
Asa ca daca de Craciun am avut nebuneala totala, de Anul Nou, ne-am luat revansa

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Greu mai este cu dintosorii astia, azi -noapte m-a trezit mutzu meu de vre-o 20 de ori, nu plangea, doar maraia, isi scoatea suzeta si isi baga degetelele in gurita, voia iar suzi si nu o mai gasea prin pat si incepea maraiala... pe la 6 l-am luat cu mine in pat ca eram zombi.
Fetelor, ati vazut Bambi 2 ?? E superb, am stat aseara pana la 0:30 sa vad tot filmul... merita descarcat de pe net... educativ si emotionant
Karmen, in noua casa in urez sa aveti in ea numai bucurii !!Ce bucurie mai ales ca a fost chiar de Craciun...
Restul fetelor, desteptarea !!!!

Mergi la inceput

Buna seara.
Ce faceti? Cum ati inceput noul an? Noi cu raceala Mai intai eu si apoi, de azi dimineata, si Ioana, cu tuse, cu nas infundat, etc. Febra nu a facut, cel putin nu cat sa ma ingrijorez, avea la un moment dat 37,8 parca, dar asta nu-i nimic. In schimb de la tuse vomita. Ea intotdeauna cand tuseste mai tare vomita. Si azi a prestat o data pana cum, sper sa nu mai fie alte reprize...Si culmea, de fiecare data se intampla dupa ce mananca
In rest, am demarat proiectul "camera Ioanei", am dat ieri comanda de mobila, cam in 2 saptamani ar trebui sa fie gata, sunt tare curioasa cum o sa arate la final, dar ma si tem ca schimbarea ar putea s-o bulverseze pe Ioana, ca deh, orice iesire din tipar e nasoala. Sper sa facem trecerea usor. Cel mai greu va fi sa o obisnuiesc sa doarma in patul de copil mare, sau mai bine zis mie imi va fi greu sa ma obisnuiesc. Acum stiu ca sta in patul ei si nu poate sa cada, nu poate sa se trezeasca si sa plece, dar cand ma voi trezi cu ea peste mine noaptea cred ca o sa ma sperii Nu stiu, vom vedea cum va fi.

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput