GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 8
Lala86 spune:
Dragi burtici si mamici din Bacau,
va urez
SARBATORI FERICITE tuturor!!!

minune mica in burtica
Laura
10+
Karmen_ spune:
www.caption.it/show.php?imgurl=http://cap30.caption.it/357/captionit9172604340D31.jpg" target="_blank">PENTRU BEBELUSII DE BACAU 
www.caption.it/show.php?imgurl=http://cap33.caption.it/357/captionit9172916125D31.jpg" target="_blank">PENTRU VOI MAMICUTZE DE BACAU
karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
Karmen_ spune:
si nu numai de Bacau ![]()
Laura,multumim de urari
SARBATORI FERICITE SI TIE! 
karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
My_Lady0091 spune:
KARMEN...........DA TE-A LUAT EUFORIA RAU![]()
![]()
![]()
![]()
VA DORESC..CRACIUN FERICIT...SI BUCURATI-VA......SE NASTE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS....MOTIVUL PENTRU CARE NOI INCA NE MAI BUCURAM DE BEBEII NOSTRI,MAI RESPIRAM SI MAI EXISTAM PE TERRA!!!!!!!!!!!
CRACIUN FERICIT TUTUROR....

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

AnnaBaby spune:
Buna seara si Craciun fericit tuturor! A venit mosul pe la voi?
Anna si
Ioana (11.07.2008) 
asa creste Ioana
povestea nasterii
mihaela amalia spune:

LA MULTI ANI STEFANUT

Rmona sa va traiasca broscuta, sa va bucurati de el si la randul lui sa va aduca numai bucurii

de
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
O POVESTE MINUNATA
eumada spune:
buna dimineatza fetele
Eva este la bunica deci am si eu timp sa va trimit un mesaj...ca altfel....
Sper ca pe la voi a venit mosul si sigur la puiutii mici deoarece ei au fost numai cuminti,nu-i asa?
Nu am gasit tichiuta de craciunita dar am ibutit sa fim o craciunita mai originala...si va invit sa vedeti.....
Mosul a fost tare darnic cu eva...cu mama Evei mai putin...de..nu am fost cuminte....![]()
,dar eu multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si cu putere de munca..atat imi doresc.....
Mosul i-a adus Evei melcul vorbitor....cercelusi de aur,album pentru pozele ei....hainute si multe altele.....si cateva care vor fi in el va invit sa le vedeti...la link....
La multi ani Stefan.....sa cresti mare si frumos si sa o bucuri pe mami.....
La multi ani tuturor....
Voi cum ati petrecut?Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
mihaela amalia spune:
de
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
O POVESTE MINUNATA
ramona7575 spune:

pentru urarile facute micutului Stefan. Noi am fost la tara ieri si s-a fript usor la 2 degetete (a pus mana pe usa sobei)... nu va spun ce a plans saracutul... tremura din toate incheiturile 

Am facut si eu o boacana, mi-am prins degetul mare de la mana dreapta la usa de la masina.... dureri cumpline si acum am unghia innegrita, cred ca o sa cada... numai un prost se putea lovi ca mine... Dupa cum vedeti, si eu si Stefan am avut ceva greutati cu degetele de la mana drapta...
Am vazut poze superbe cu copilasii vostri, cu micutul Mos Craciun 
... sa va traisca fericiti si sanatosi.
Gata ies, trebuie sa vina nasii lui Stef la noi...
Pup