GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Eu gatesc salata boeuf, ciorbita si friptura, un pui la rotisor... la dulciuri nu ma bag, am un cozonac din Italia si gata... oricum voi sta mai mult pe la fratele ...
Fetele, am o intrebare ciudata... stiti vre-o solutie (spay?) care sa da inainte de epilare axiala sau inghinala sa atenueze durerea? Ca imi vine sa mor cand efectuez operatiunea...la salon nu ma mai duc in veci, eram sa avortez (eram in luna a 5-a) cand m-a "aranjat" una si eram sa mor acolo... nu-mi place nici cu crema, creste prea repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

RAMO..INCEARCA SA TE FRECI CU GHEATZA IN ZONELE ALEA..ASA ATENUEZI DUREREA CU MULT...DAR ITI INGHEATZA..STII TU..
DE MANCARE IO????NISTE NAN 1 PANE POATE...FACE PAPA SOCRELA MEA...SI PRAJI...EU STAU CU FOMISTA TERORISTA MICA..E SUFICIENT

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Mergi la inceput

haideti la ,,cafe,, GAGICI

Mergi la inceput

de ale maternitatii chiorate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata, hop si eu la !
Nici eu nu ma omor cu pregatirile culinare de craciun, am facut cumparaturile duminics, am luat atuncisi prajituri, si cozonac, sotul a facut carnati saptamana trecuta, o sa mai facem niste sarmalute, dar cred ca maine (tre sa iau carnea mai intai, si frunzele de varza de la mama), si cam atat. O friptura la tava se face usor si repede pe loc...a, am uitat, mai vreau sa fac niste salata de vinete, ca boef imi face mama. Si atat, dar astea maine, inainte de a pleca cu Ioana cu colindul Vreau sa fac o parte din vizite maine, sa imi iau de-o grija, si apoi sa-mi mai ramana vineri restul, e tare obositor, da' na, o data e Craciunul si ne asteapta toata lumea. O sa mergem mai intai la strabunicii Ioanei, bunicii mei, si apoi ai sotului, apoi la nasii Ioanei, iar vineri la mama si la soacra.Ufff! Dupa care pe Ioana o s-o duc la mama cred, probabil sambata, nu stiu sigur, mai vedem. Si cam asa se va desfasura Craciunul nostru, in linii mari.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

My Lady nu merge linkul.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

gata annna..acu merge..uitasem pulifricele de ghilimele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Salutare dragele mele....

Nici io nu-s gospodina .....zau daca stiu ce oi manca de Craciun...ca Renul lui Mos Craciun imi mananca urechile...azi chip e oleaca mai in banca ei da` tare vrea la mami in brate sa-i cant sa-i dansez...etc etc...de am zis ca o sa gasesc gandaci in bucatarie.....azi am discutat serios si m-a lasat sa fac cate ceva.........cat o tine minunea.....ceva cozonac iau de la soacra-mea...sarmale mananc de la cumetri.....Anna prajituri..cumparam....fructe....o friptura oi face eu..desi nu prea stiu....si gata...ca de sub brad avem anul acesta cel mai frumos cadou....pe care vi-l prezint la link...adica poze noi...va pup ca s-a trezit terorista mica....

si pe alinele noastre le pup..ramona carmen si celeleate.....muti pupici si CRACIUN FERICIT

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Dragelor mamici !
Cred ca sunteti prinse cu munca asta in cazul in care mai pica ceva de pe la parinti, cumetri, frati, surori... eu am facut racitura iar maine salata boeuf...
Alina, cum sa pun gheata la fofo ??? HHmmm sa racesc la ea ?? Acum pe frigul asta ? Nuuuuu... cica este in spray lidocaina, am sa intreb la cosmetica sa ma fac bela si io chiar de nu se uita nimeni la ea pana in februarie...
Daca nu mai reusesc sa intru, va urez CRACIUN FERICIT , sa fiti sanatoase cu toata familia si multe, multe impliniri !!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Eumada, am vazut pozele, Eva e minunata! Mi-a placut ca ai vorbit serios cu ea si te-a inteles, dar banuiesc ca intre timp "i-a trecut", cam asa e si la mine cu Roberta, vrea "nnnggg", adik s-o car in brate prin casa, ca sa ajunga sa puna mana pe ce vrea ea
Si eu va doresc Craciun fericit, cu sanatate si liniste sa ne putem bucura in voie de copilasii nostri dragi!
Si, cine stie, probabil va veni si la noi
Pentru voi toate cu mult drag

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput