GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

venim si noi repede repede cu pozici noi la semnatura.as mai avea de zis.dar n-am timp...zbiara bebe

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata!
A venit si saptamana Craciunului!!!
Noi am impodobit bradul aseara, am asteptat-o pe Ioana cu emotie, eram tare curioasa cum o sa reactioneze la vederea lui! Si ce credeti? Ea s-a repezit la laptop, ca era pe pat si nu pe birou, deci la indemana ei, nici macar nu s-a uitat la brad....azi insa e alta poveste, de dimineata stau pe langa brad si il pazesc de dezastru, ca tot trage de globuri, de beteala, de tot ce vede. Nici macar nu o deranjeaza ca o inteapa acele bradului...

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Si cu ocazia sarbatorilor, avem si "haina" noua, schimbare de look!

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, m-ai facut sa rad singura prin casa . Dar pentru mine tot mama eroina esti!

Alina, Rebecca e o frumusete, iar voua vi se citeste fericirea pe fete . Ti-am vazut si bradul, foarte frumos!

Anna, cand pui poze cu Ioana la brad? M-am uitat eu repede ca o tata curioasa, dar nimik!

Roberta mamii

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Am pus poze noi, si cu bradul, si de la zapada, si de la joaca, mai multe.

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Anna sunt foarte reusite pozele, iar Ioana este foarte frumoasa! Mi-a placut cum este ea zglobie in toate pozele, mi-a placut si bradul si, cel mai mult, mi-au placut pozele la zapada, mai ales, "un pitic si un urias". E foarte faina poza! Dar toate sunt frumoase... Le asteptam cu nerabdare si pe alea cu Mos Craciun!

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am aruncat si eu o privire pe pozele cu fetele noastre: Ioana, Roberta si Becca, niste piticute langa brad sau prin zapada...
Anna, am impresia ca te-am vazut prin parc(de langa Catredrala) asta toamna, imi pari cunoscuta, acum nu stiu...
Am facut si noi bradutu dar nu e prea incantat motzu meu, tre` sa tin lumina stinsa in sufragerie si beculete aprinse sa il fascinze... in orice caz, am urcat bradutu pe masa ca tragea de el...
Stefan m-a pedepsit asta noapte, s-a trezit de vre-o 5 ori iar pe la 6 dimi.l-am luat langa mine sa-l aud cum tzocaie din suzeta...Acum stiti ce face ??? , imi vine sa innebunesc cand am vazut cum se scarpina la ochi, asta e somn de frumusete de juma de ora si o sa stau treaza pana mai tarziu ... oricum ma culc dupa 23:30..
Voi ce gatiti de sarbatori?? Ca io nu stiu nici acum... nici chef nu prea am... i-am zis mamei sa treaca si ea pe la mine ca nu am chef sa raman inzapezita pe Magura...
Va pupic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

karmen, ramo..mersic
unde o fi gusta?

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Mergi la inceput

Ramona in parcul de la catedrala am fost de putine ori, mai des ma plimbam la noi in cartier. Dar e posibil sa ma fi vazut, o data am fost si m-am intalnit cu o prietena cu baietelul ei mai mic decat Ioana.

asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Ramona, dak reusim sa ne mutam, totusi, in Ajunul Craciunului singurul lucru pe care "il gatesc" e bradul . Craciunul asta va fi mai altfel, adik imi gateste super-surioara mea (sarmalute, salata boeuf), iar eu vin cu carnaciori afumati si friptura de carnita afumata la mine acasa, care imi place f mult si cu ceva aperitive reci cumparate pe ultima suta de metri. Se lauda si soacra-mea ca imi face crochete si prajituri, dar cum elanul ii lipseste cu desavarsire, nu ma bazez pe ea...cam atat de Craciun. Oricum, sunt curioasa ce gatiti si voi sau macar ce mancati, ca de Revelion vreau sa-mi iau revansa

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput