GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 11
AnnaBaby spune:
My Lady in legatura cu intrebarile tale, nu prea stiu ce sa raspund, mi-e mi-a venit cm la 3 luni de la nastere, se oprisera lohiile si apoi a inceput cm-ul, foarte abundent si foarte lung, vreo 2 saptamani a durat parca. Apoi a intrat in normal. Cu epilatul, iar nu stiu ce sa zic, eu am avut ceza, deci fofo nu a fost afectata. Dar eu as zice sa faci un control (ai fist la cel de 6 sapt?) si sa intrebi dr, e cel mai sigur. O sa-ti spuna daca s-a civatrizat bine, daca mai ai de eliminat fire, etc
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Am uitat, sunt ca o baba senila![]()
In legatura cu mutatul subiectului la scutece, eu sunt de acord, la momentul cand l-am deschis eram si eu gravi, si alte fete, acum nu mai suntem pe aici decat mamici. Cand terminam capitolul asta o sa descjid altul la scutece.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Alina, in legatura cu epilatul, eu ma fac cu folii epilatoare (pe picioare si axial) dar inghinal ma fac cu ceara (uneori la salon, alteori acasa singura) dar cel mai frecvent cu crema epilatorie, nu este dureros dar cred ca e bine de evitat ranile... NEVER lama, o sa-ti creasca tuleii ca la gaina ![]()
Karmen_ spune:
Anna, da, la dintisori ma refeream. Si Roberta e un pic maraita, dar numai cateodata. In schimb, ea are seara 37.7 si apoi, noaptea ii scade. Ii dam cu Calgel si noi zicem ca se linisteste de la el, desi eu am fost destul de sceptica...si, totusi, durerile mari inca n-au ajuns la gaza. Am inteles ca atunci cand ii apar caninii e mai aiurea...
Ramona, te cred ca esti tare mandra. Si eu sunt cand o aud toata ziua spunand "tata". Azi a inceput sa zica si "nana". Mama n-a reusit, ci doar "ma-ta", dar nici nu conteaza, sunt fericita ca a inceput sa vorbeasca. ![]()
karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
AnnaBaby spune:
Karmen in mod normal temperatura corpului creste seara, fara sa fim bolnavi, e firesc. Deci nu te ingrijora .
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Fetelor, am gripa... nu din aia porcina... nu am dormit toata noaptea, nici 5 minute parca nu mai venea dimineata 
... ma doare gatul, curge nasul apa si am capul greoi... am luat paracetamol, pastile de supt pt.gat si am facut suc de fructe sa ne vitaminizam... sper sa nu ia Stefan de la mine raceala, am masca pe fata si tot trage de ea cand il adorm...
Va pup !!!
AnnaBaby spune:
Ramona din pacate, join the club. Eu am o saptamana de cand sunt virusata, si inca nu a trecut.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Am fosta azi la dr.si mi-a zis ca Stefan are putin rosu in gat.. ce credeti ca mi-a dat??? Augmentin... mi-a picat fata cand am vazut (la farmacie am citit reteta), o nebuna sa dea asa antib.puternic la o nik toata... am cumparat un ospamox si continui cu siropel Stodal... el este vioi,nu face febra si ii ies 3 dinti odata, un adevart erou la cate are pe cap... doar daca are nasul infundat in timpul somnului e scandal... dar tragem cu aspiratorul si folosim picturi.
Voi ce mai faceti? Nu mai ziceti nik ?
Karmen_ spune:
Ramona, si eu i-am dat Robertei cand a avut rosu in gat ospamox la recomandarea pediatrei si a fost bun. Luna asta a trebuit sa mai ia si un alt siropel, ca nu-i trecuse de tot, dar imi scapa acum cum se cheama...Eu daca am "dr" in casa, nu prea ma chinui sa le tin minte denumirile (din nefericire pt mine). Sanatate curajosului bb Stefan!
karmen
de
Roberta-Ioana
La Roberta acasa
AnnaBaby spune:
Buna seara fetele.
Antibiotice la rosu in gat se dau daca face copilul febra, si nici atunci din prima, de obicei e suficient nurofenul, care e si antiinflamator, deci mai complex decat panadolul. Si nurofenul asta e controversat, nu la noi , ca la noi e la mare putere si cautare, ci in alte tari, ca Franta, sau SUA de ex, unde nu se mai foloseste de ani de zile. Da ma rog, la noi asta se da. Acum, daca face febra mare, merge si un antibiotic, eu Ioanei i-am dat la 6 luni ospamox, tot pt raceala si rosu in gat, si a facut alergie la el. Pana saptamana trecuta, deci timp de un an, nu a mai fost nevoie de antibiotic la ea, nu a mai facut febra. Acum insa, la virusul asta nasol, a trebuit, ca a facut de 2 ori peste 39. Si a luat sumetrolin, care de fap e biseptol, deci nu prea e antibiotic,desi doctorita asa il numeste.
In alta ordine de idei, am terminat de aranjat camera Ioanei si va invit sa vedeti ce a iesit, am pus poze cu mobilierul pe webshots.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii