Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
child spune:
sensibila eu stiu ca avem dreptul la 126 zile pre/post natal, din care este obligatoriu sa-ti ramana cel putin 42 zile postnatal. Deci eu inteleg ca nu pierzi zilele, depinde de fiecare cum vrea sa-si ea. Si eu stiam ca de la 28 de saptamani putem intra in prenatal, nu stiu de ce medicul insista la 31 saptamani, dar nu ma deranjeaza ca oricum am vacanta din 18 decembrie.
26+ 
andra_s spune:
salutare burtici!
deci sa incepem cu recuperatul ultimelor 10 pagini:
scuze ca fac cu intarziere urarile pt toti sarbatoritii zilei de ieri: LA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI SI LA PUNGA GROSI!!!
alina ce reactie frumoasa a avut ioana! ce poate fi mai frumos decat bucuria sincera a unui copil? am vazut si burtica ta, fii mai semeata, scoate-o in fata! te asteptam cu carucior diseara!
denisa ce misca bebeluna (stii cum se zice, mica, mica, dar ridica)!!! si la mine tot pe partea stanga misca cel mai mult bebelashul. am vazut ultimele poze cu burtica ta, e f frumoasa
iar tu esti asa happy!
oanka ce imi place de bobita, eu ma topesc de dragul animalutelor!
iti sta f bine cu bebe in brate, exersezi?
oana, vio f frumosi bradutii! 
ella f frumos caruselul! abia astept poze cu "noul look" al casei voastre!
nikole bine ai revenit! cred ca esti cea mai plimbareata burtica - japonia - sua - brazilia
wow!!!
camilecu ai grija de tine si de bebelash! te intrebam in capitolul trecut de la ce a cedat cerclajul in sarcina trecuta? ti-as multumi daca mi-ai spune ce si cum a fost, pt ca si eu am cerclaj, colul este in continuare f scurt, sustinut doar de firul cerclajului.
briza pe langa elevit si eu iau magneB6 si tardyferon. si in plus iau un sirop pt arsuri, maalox, care contine ca principal compus hidroxid de magneziu.
anca si eu am avut somnul f agitat din cauza alegerilor, am votat numai niste procente haotice toata noaptea 

freedelia diferenta dintre mentalitatea generatiilor isi spune cuvantul, numai fii supi, ii faci rau lui bebe3. iar tu ne-ai demonstrat ca esti as in ale comunicarii 
sensibila cele 86 de zile de prenatal nu se pierd, se adauga la postnatal.
si eu ma incriu in clubul gravidelor virgine 
interdictie medicala, ne supunem fara drept de apel ![]()
aaa, sa va spun, la noi traditia colindelor inca se pastreaza si sambata seara au venit copii sa colinde, "cu steaua". a fost asa frumos, sa vezi grupuri de copii, cantau cu asa o insufletire si vocile lor cristaline de copii m-au inmuiat de tot!
abia astept pe 23 decembrie colindele lor!!! eu atunci fac bradul de fiecare data, cand este strada plina de copii care colinda si cand in casa miroase a cozonac, este o atmosfera magica! aaa, si inca ceva, la noi se asteapta colindatorii cu cos de paie plin cu covrigi, mere, nuci, etc., ci nu bani, asa cum se obisnuieste prin alte parti. ma invaluie o stare de melancolie cu gandul la Craciun si la tot ce presupune aceasta sarbatoare ![]()
POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
oanaiacovita spune:
Sensibila nu pierzi ziele. Calculeaza-ti sa ramai macar cu 50 de zile dupa nastere, sa iei in calcul si o eventuala nastere mai tarzie.
Child pupici la burtica frumusica.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Andra ce frumos ca se mentin datinile la voi. Si eu cand eram acasa la Bacau in 24 era fff frumos si mama facea cozonac, dulciuri, mancare buna si veneau colindatorii. Iar eu faceam bradul.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
anca_iary spune:
Child nu reusesc sa gasesc pozele tale
am incercat pe picassa la sclipiciosi2010 ... poate vrea cineva sa-mi dea simie un link
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nibi_niki Trebuie neaparat sa va zic ce am visat.Nascusem toate si am facut un concurs.Cine face si mentine cel mai mult curatenia in casa. .Sa vedeti ce ne agitam noi pe forum cu poze..M-am trezit foarte distrata..LINDAL a castigat concursul...asa ca o asteptam cu sampania. |
Asta m-a distrat mult, am ras de una singura cum am castigat eu concursul. Macar atat!
21+ cu
ElizaPictura pe sticla
Poze
Rebiana27 spune:
Servus!
Alina am vazut filmuletul cu Ioana primindu-si cadoul si a fost minunata!! 
Planta ca a ta am avut si eu (am dus-o la scoala) si ii spuneam "Nu ma deranja"; nici n-am stiut ca i se mai spune si Craciunita. Cand am vazut-o prima data inflorind am fost impresionata.
Tin pumnii sa fie bine la eco si sa ne spui caruciorul bebelusului - eu raman la "pata" mea ca e baiat!
Ina creeaza-ti imunitate prin vitamine si minerale. Mananca variat si-n special fructe si legume.. asa poti contracara gripa. Doamne fereste-ne de rau!!
Child am vazut pozele!! Burtica e micuta si draguta! Mi-a placut tare mult cum ati pus si adidasi de bebe mic intre ghetele voastre!!
Anca (iary) albumul lui Child este privat; ca sa-l poti vizualiza trebuie sa te loghezi cu userul "sclipiciosi2010" si parola cunoscuta (daca nu o stii, iti trimit PM)
Freedelia e de stiut ca cei care lanseaza asemenea afirmatii nu le filtreaza inainte si habar n-au ca au gresit. De aceea nici mama ta nu a realizat ca ti-a pricinuit un rau. Reactie ca a ta as fi avut si eu.. sau similara (mie mi-e caracteristic sarcasmul in asemenea situatii..). Nu te lasa influentata de opiniile negative nejustificate de comportamentul tau si fii in continuare mamica model pentru puii tai!
Anca bagi somnic acum? (s-au anuntat, in final, rezultatele.. ca din ce am vazut la TV de dimi, totul plutea la nivel de "avem doi presedinti" :)) )
Maria sunt sigura ca vii cu vesti bune de la eco!! Pupici tie, lui Sami si comorii din burtica!
Sensibila nu pierzi nicio zi din concediul de maternitate (pe care-l imparti dupa bunul tau plac in pre si postnatal). Ca sa vin cu un exemplu concret, la sarcina cu Luca am mers la scoala pana in ultima zi (asadar n-am intrat in prenatal ca n-am mai apucat) si toate cele 126 de zile le-am luat ca si concediu postnatal. Ce bine mi-au prins!!
Pun poze cu burtica de 25 de sapt.. cu Luca si revin!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Lindal spune:
Fetelor, astazi am sunat sa vad cand ma pot programa pt morfologia fetala si am gasit loc in... 40 de minute. Asa ca m-am dus repejor, am ajuns chiar mai devreme cu 10 min, si cum nu mai era nimeni m-a luat direct in primire. Doctorul tot ii dicta asistentei: normal, normal, normal... Asa ca m-am linistit si eu ca totul e bine. Insa la urma a intors ecranul si pe mine si mi-a facut toata prezentarea de la cap la coada: capusorul cu orbitele, nasucul, buzitele, inimioara, stomac, rinichi, ficat, vezica, apoi manutele si piciorusele, coloana vertebrala, ...ma rog, deci tot. Iar la final... surpriza ...imi arata cuculetul!!! Pai de unde a mai aparut si asta??? Ca data trecuta era fetita (90%, ce-i drept). Dar totusi....
Ce sa mai zic, ca inca nu mi-am revenit. Nici sotului nu i-a venit sa creada, a zis "stai sa ma asez"
ca vorbeam cu el la telefon. Era si el obisnuit ca o sa avem fetita si deodata ii dau asa o "bomba". Na, si pregatisem atatea hainute roz... Sotul era cat pe ce sa comande azi patutul alb cu roz, dar i-am zis "stai sa fac eco, ca sa avem confirmarea". Nici nu-mi vine sa cred, eu parca tot mai trag nadejde sa fie fetita, desi am si poza, dovada clara...
In fine, sper sa-mi revin in cateva zile. Tre' sa cautam si nume... Of of of... Sunt bulversata rau de tot.
21+ cu
???
Pictura pe sticla
Poze
anca_iary spune:
Lindal eu am citit ca cel mai sigur sexul bebelusului se vede intre saptamanile 19- 22 de sarcina, de asta a aparut acum cuculetul
Rebiana27 spune:
Lindal sa fie sanatos.. baietelul! Chiar ca a fost o reala surpriza desi ai observat ca multor fete li s-a intamplat asemanator. Bine ca e dezvoltat in parametrii normali si ca-i sanatos!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!