Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Vin eu sa te ajut..imi place tare mult sa aranjez lucrurile, sa le calc...etc (dar sa fiu odihnita )

La calcat poti veni si la mine...am din plin si imi displace activitatea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Mi-am adus aminte ca am si o floare "Craciunita", si vad ca incepe sa infloreasca (daca va uitati la varfuri..). O am de la parintii mei

Fetele vorbeau de alt tip de www.egradinar.ro/craciunita.jpg" target="_blank">Craciunita.

Tot Craciunita e si asta, care infloreste in preajma Craciunului!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Mi-am adus aminte ca am si o floare "Craciunita", si vad ca incepe sa infloreasca (daca va uitati la varfuri..). O am de la parintii mei

Fetele vorbeau de alt tip de www.egradinar.ro/craciunita.jpg" target="_blank">Craciunita.

Tot Craciunita e si asta, care infloreste in preajma Craciunului!

A ta, poate! A maica-mii nu inflorea niciodata, desi era mare si avea la frunze...
Oricum, a ta e cea clasica, cred ca asta la care am pus eu link e una de import ce intra acum la noi pe piata. Ca si pepenii astia de verde deschis cu dungi inchise. Pe vremea raposatului gaseai numai din ceilalti, cu coaja verde inchis. Acum astia adusi de la turci au ocupat piata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child- am vazut pozele. Foarte frumoase. Ma bucur cand mai vad o graviduta cu burtica mica
Alina- si tu parca ai burtica destul de mica, sau nu-mi dau eu seama.
FreeDelia- unii nu se pot abtine. Sunt sigura ca intentiile nu au fost rele.
Acum cateva zile ma duc pe la mama si ea (cica) vb cu Honey. ''Nu ai mai venit pe la mine deloc, nu ti-a fost dor de mine''
Mi s-a urcat sangele la cap si i-am zis '' Ca tu ai venit pe la ea ''
La care mama " Dar nu vb cu tine"
Nuuuuu, dar bate saua sa priceapa iapa, ca doar nu se astepta ca un rasuns din partea unui caine.

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ioana multumim pentru aprecieri! Spre deosebire de tine, noi nu am vazut reactia lui bebe la cadouri, dar banuim ca s-a bucurat, ca a facut cateva tumbe!

Legat de concediu prenatal, eu o sa intru in 6 ianuarie, dupa 31 saptamani. Asa mi-a spus medicul de familie ca se da. Initial am vrut sa merg pana se termina semestrul I (sfarsitul lui ianuarie) dar m-au enervat astia cu diminuarea salariului pe noiembrie si decembrie si se pare ca asta se va extinde si pe urmatoarele luni, ceea ce nu imi convine, ca mi se micsoreaza indemnizatia de crestere a copilului. Plus ca am ore zilnic, vin acasa foarte obosita si cu dureri suspecte, ca am de urcat 2 etaje care fac cat 4

Cred ca am un bebe care sare la trambulina triplu surub cu intoarcere 360 grade, ca imi sare si intoarce toata burta.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina am si eu cracinuita ca a ta ( ca doar imi plac cactusii). Se numeste Schlumbergera si e un cactus epifit. Ale mele au inflorit de mult pt ca le-am bagat in casa la caldura. Am roz, rosu, alb si galben.

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Tocmai am tras o cearta zdravana cu mama, care nu cunoaste limitele in a-si exprima parerile despre ce fac sau ce ar trebui sa faca altii. Trebuia sa ii arate femeii cum sa taie legumele pt ciorba si copiii voiau sa se joace cu ea si o strigau si eu le-am spus ca buna trebuie sa faca asta acum, ca pana atunci pot sa se joace singuri sau pot sa vina sa stea cu mine sa facem ceva (eu nu prea ma duc in camera lor de joaca, ca nu au decat scaunele mici pe care eu nu pot sta, asa ca ne jucam in alte camere).

Si vine maica-mea si imi spune din seni "Pai asa faci tu cu ei, de aia sunt cuminti cu tine, ii expediezi si nu mai e nici o comunicare, nu mai au ce sa zica ca sunt frustrati". Negru am vazut in fatza ochilor, NEGRU!!! Am pus mana pe o jucarie care era pe canapea lana mine si am aruncat in ea. Si culmea, ca nici nu intelege, "da' ce ti-am zis???" Auzi tu, imi zice ca pe mine practic ma doare in cur de copiii mei, ca ei nu comunica cu mine, adica esenta in sine a relatiei mele cu copiii mei (si a oricarei relatii) si i se pare ca nu a zis nimic...

Spume la gura am nu altceva... nu a mai venit la mine de 3 saptamani, si cum a venit cum iar a inceput cu criticile si sfaturile ei nepretuite...

Va pup, ma duc sa incerc sa ma calmez...

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

ca sa treaca

25+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

honey multumim, dar nu ne comparam cu tine, ca noi avem si kg. in plus, vreo 8 . Sper sa nu depasim 15 kg pana la final, ca deja ma vad cum ma rostogolesc pana la maternitate, cand o fi sa nasc

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Legat de prenatal eu am sunat la dr mea de fam si am intrebat cum procedez cu prenatalul si mi-a zis ca de cand trebuie sa intru si am zis ca de pe 15 si a zis sa ma duc sa imi dea. Nu m-a intrebat nici cate saptamani sunt nici nimic. Eu pe 15 o sa am 28 de saptamani. Si am decis sa il iau de atunci pt ca zilele astea daca nu le iei le pierzi. Sau poate am inteles eu gresit, insa pe cererea aia de concediu de ingrijire bebel scrie sa completezi cand se termina cela 42 de zile de post natal, nu mai multe. Asa ca daca nu le luam inainte probabil se pierd. Si aband in vedere ca e firma noastra mi scutesc firma de niste cheltuieli.

Voi ce stiti ? daca nu iei 86 de zile de prenatal se pierd daca nu le iei ?

e in burtica +27
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

freedelia imi pare rau ca te-ai enervat asa de rau, incearca sa nu le iei in seama, cateodata asa sunt parintii, mai dau cu batul in balta desi ei ne doresc binele. am observat si la mama ca are zile cand e mai bombanicioasa si zile in care radiaza. daca o prinzi intr-o zi mai proasta e riscant:).

28+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Mergi la inceput