Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Rebiana merci. Ma uit acum daca am toate parolele
Tot tu mi le-ai mai dat, dar nu mai stiu pe care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_iary

Rebiana merci. Ma uit acum daca am toate parolele
Tot tu mi le-ai mai dat, dar nu mai stiu pe care

ancasapt.24Deyan si mami deKarla20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Ancule, e posibil sa le ai pe toate ca eu le trimit "in bloc" .. sunt prin zona, oricum; spui si le scriu din nou!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Repejor pun de capitol nou.. sper sa tina si netul cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Rebiana in bloc mi le-ai trimis
crezi ca e cineva dispus sa faca alt capitol? ca sa stiu sa nu mai scriu, ca deja ma intind, si poate ma injura fetele dar eu chiar nu cred ca ma pricep sa fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Neata Romania...

cine pofteste o cafea cu aroma de vanilie???si cu muuuult lapte?

la mine e ora 8:20 am, nu stiu cat e la voi, sunt f dezorientata, si ametita de diferenetele de fus orar la care m-am supus de buna voie si nesilita de nimeni in ultimul timp...

Atb...nici eu nu pot vedea pozele, vroiam sa-ti vad minunea de baietel, ia vezi ce faci cu linkul ala

Astazi ma pregatesc sa merg in vizita la o bebelusa de fix o luna...soacra-mea o boteaza in cateva zile, abia astept sa o vad, trebuie sa fie atat de frumoasa si firava

well...merg acum sa ma uit pe poze, pana se trezeste Kevin!

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 20+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Sa scriem o noua fila de basm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

bianka, eu am luat parutica cu botosei din obor. dar nu chiar din magazin, este cum stai cu fata la magazin in dreapta un fel de complex mare, cu fff multe magazine gen idm, sa zic asa, nu stiu cum sa-ti explic, dar e usor de reperat, unde au o gramada de magazinele si pt bebe.paturica este 50 lei si mai au multe chestii. e deschis si sambata, duminica, eu am fost dimineata pe la 11. eu mi-am gasit si sutien de alaptat din bumbac acolo, cu doar 10 lei.

briza, eu iau acid folic si elevit separat. n-are ce sa strice. plus mi-a dat si fier, dar nu pot sa iau ca mi-e greata, si oricum imi iesise fierul ok. astept alte analize si daca e ceva o sa iau si fier (pe langa elevit).

freedelia, stiu ce pisalogi pot fi parintii, orice varsta ai avea, tot ca pe un copil te trateaza, ai le stiu pe toate, si dau 100 de sfaturi "buneeee". eu zic sa nu o bagi in seama, sa faci cum crezi tu, si cum consideri ca e bine, si sunt sigura ca te intelegi ff bine cu copii si sunteti foarte apropiati. deci, nu baga in seama ideeile ei si calmeaza-te. nici eu nu ma inteleg cu mama. orice parere as avea eu, ea e la 180 de grade pe dos, deci... iti dai seama cum ne intelegem. plus ca ea are si o tactica, de a nu se implica in problemele mele, adica mi se pare ca nici nu ii pasa, iar cand zice ceva, habar n-are ce logica am eu, sau care este situatia, exact ca la tine. imi reproseaza lucruri total neadevarate. si ma enerveaza la culme. sa-ti treaca supararea.

vio asteptand pe bebe 19+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput