Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Marturisesc ca m-am uitat si eu la pozicile cu Oanka, Vio, Oana si Honeybaby Frumos bradut rosu, frumos bradut albastru dar ce m-a socat a fostburtica de 23 de saptamani a Denisei

Mai Honeybaby, dar esti chiar "manechina", fara poante!

Vio, si tu arati beton, dar Denisa are 4 saptamani in fata ta!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, poze noi pe picassa!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata fetelor!

Sper ca Mosul a fost bogat si darnic cu fiecare dintre voi!
Stiu ce nu prea am scris, insa va vizitez si va citesc periodic. Am vazut nenumarate poze frumoase pe aici si abia atept sa-mi faca si mie sotul cateva ca sa ma puteti cunoaste si pe mine. Eu am luat pana acum 4 kg si sper sa merg tot asa, ca dupa aceea sa-mi fie si mie mult mai usor... Bebe misca destul de bine, inca de la 16 saptamani, iar zilele trecute a reusit si sotul meu sa prinda niste miscari in palma! Maaare bucurie si emotie!!!
Eu sunt genul care incerc sa practic sport si in timpul sarcinii, asta pentru ca si inainte de a ramane, am facut dans sportiv pentru amatori. Si acum inca ma mai duc de doua ori pe saptamana cate doua ore si ma simt excelent, iar bebita e tare cumintel cand ma misc. Cum stau sa ma asez pe pat cum incepe el sa danseze!Eu va recomand tuturor celor care au avut o sarcina usoara, asa ca a mea, si in prealabil dupa acceptul medicului, sa practice, daca nu un sport (gen dans sau aerobic), antrenamente speciale pentru gravidute. Dau o stare de bine si putere si ridica moralul!
In rest, fetele cu emotii de alegeri...va spun ca oricare ar veni, noi tot asa o vom duce , iar mari schimbari nu prevad in nici unul din cazuri!

Va pupic si promit sa intru mai des!

Radu

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Ajutati-ma si pe mine! Cum fac sa-mi adaug si eu la semnatura cate saptamani de sarcina am si carut cu bebitza mea mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Mi-am adus aminte ca am si o floare "Craciunita", si vad ca incepe sa infloreasca (daca va uitati la varfuri..). O am de la parintii mei.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Eu am avut o noapte grea...nu am putut dormi si m-am zvarcolit non stop..dar nu are nici o legatura cu sarcina, ci cu alegerile...Eu nu inteleg de ce am avut asemnea stress si emotii, de parca eu ieseam presedinte a Romaniei!!

Cum, nu tu ai iesit?
Daca erai candidata, cred ca luai 80% din voturi, ca si candidatii comunisti...parol, cred ca erai cea mai nepatata si cea mai de bun simt alegere!
Hai, ingerasule, la odihna acum!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jeni_h

Buna ziua mai burtici

Acum am revenit casuta noastra si trebuiesc despachetati sacii cu haine (sunt in jur de 15 buc) si va dati seama ce bucurie pt mine care trebuie sa le sortez , sa le asez pe caprarii, calcat.... Gata, asta e, nu mai plang.

27+ AMR 13 sapt :)

Vin eu sa te ajut..imi place tare mult sa aranjez lucrurile, sa le calc...etc (dar sa fiu odihnita )

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

Fetelor, poze noi pe picassa!

26+

Vazut poze cu burtica de 26 s , arati tare bine si bineinteles cadourile primite de Mos Nicolae.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Tocmai am tras o cearta zdravana cu mama, care nu cunoaste limitele in a-si exprima parerile despre ce fac sau ce ar trebui sa faca altii. Trebuia sa ii arate femeii cum sa taie legumele pt ciorba si copiii voiau sa se joace cu ea si o strigau si eu le-am spus ca buna trebuie sa faca asta acum, ca pana atunci pot sa se joace singuri sau pot sa vina sa stea cu mine sa facem ceva (eu nu prea ma duc in camera lor de joaca, ca nu au decat scaunele mici pe care eu nu pot sta, asa ca ne jucam in alte camere).

Si vine maica-mea si imi spune din seni "Pai asa faci tu cu ei, de aia sunt cuminti cu tine, ii expediezi si nu mai e nici o comunicare, nu mai au ce sa zica ca sunt frustrati". Negru am vazut in fatza ochilor, NEGRU!!! Am pus mana pe o jucarie care era pe canapea lana mine si am aruncat in ea. Si culmea, ca nici nu intelege, "da' ce ti-am zis???" Auzi tu, imi zice ca pe mine practic ma doare in cur de copiii mei, ca ei nu comunica cu mine, adica esenta in sine a relatiei mele cu copiii mei (si a oricarei relatii) si i se pare ca nu a zis nimic...

Spume la gura am nu altceva... nu a mai venit la mine de 3 saptamani, si cum a venit cum iar a inceput cu criticile si sfaturile ei nepretuite...

Va pup, ma duc sa incerc sa ma calmez...

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Mi-am adus aminte ca am si o floare "Craciunita", si vad ca incepe sa infloreasca (daca va uitati la varfuri..). O am de la parintii mei

Fetele vorbeau de alt tip de www.egradinar.ro/craciunita.jpg" target="_blank">Craciunita.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput