Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
samaria spune:
'Neatza, tuturor!
Ce m-am bucurat sa citesc din urma numai de bine,de la fete cuminti, cu copii cuminti,toti vizitati de Mosu'!
Rebiana:multumesc frumos pentru ganduri
si pentru urari,dupa-amiaza merg la doctor si am o mare intalnire cu bebe- sper sa imi spuna acum mai clar daca e sau nu baiat...!
Dar de intrat o sa intru, sper, si maine, si atunci o sa dau detalii
Ce fain ca ai impodobit deja bradul!!!

Alina:mi-a placut cum a pregatit Mosu ghetele,iar la vizionarea filmuletului si a pozelor m-am topit!!!

Pe zi ce trece sunteti mai frumoase,si tu , si Ioana!
Oana:Doamne-ajuta sa fie totul bine la analizele tale!Si Doamne-ajuta sa nu am nici eu probleme!Mi-au placut mult de tot pozele tala langa bradut,ce fain ai asortat si burticutza cu bradul...culori de sezon,arati super,ce mai, m-ai incantat!

Dayanara:ma bucur ca esti mai calma in sarcina asta,esti super,oricum!
si sa ramai mereu asa(sufleteste vorbind)![]()

Denisa:wow
ce traznet arati,moama ce sexoasa esti...
Scuze ca is asa de directa,dar eu aratam asa la 10 saptamani,esti tare sexy,wow!
Cum ziceam si inainte,kilele in plus se vor topi dupa ce nasti si iar o sa fii fotomodeala noastra(eu,care deja arat ca o morsa sincer te admir!)

Miruna:
Super, hainutele!!!

Vio:ma faci sa repet si la tine ce i-am scris Denisei:wow
ce mamica sexoasa,pai ma umpleti de admirtie,fotomodele o sa fiti dupa ce nasteti!!!Suuuper!!!

Hainutele alese sunt superbe,bradutul, minunat!!!
Oanka:am citit "ecourile" de dupa petrecere,am vazut si pozele,super!!!
Mi-a placut mai ales poza cu bebelasha...iti sta bine!!!

Atb:nu inteleg de ce nu imi da voie sa iti vad pozele cu Nicholas...
Nikole:bine ai revenit!Mama,ce curaj sa te muti in cu totul alta parte a lumii!!!Te felicit!Incearca sa te menajezi,poate o cercetare amanuntita a starii tale de sanatate nu ar fi o idee rea...
si ai grija de tine!
Ella:pai nu poti tu sa mai si stai si doar sa dai ordine,fara sa te agiti asa de mult?!Ca nu stiu cat apreciaza Geo atata taraboi in jurul lui...
si astept poze,si fii cuminte,nu te agita atata!![]()
As mai sta la povesti,dar tre sa ies,sa ma ocup de "indatoririle zilnice"...(bucuria de a fi femeie...
)
Pupici la toate!!!
Maria
22+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
dayanara spune:
oana tu ce faci cu analizele de urina? mergi azi sau dupa tratament le faci?
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
BUNADIMINEATA BURTICI DE IEPURASI,
Chiar suna bine noul nume al pruncilor nostri si emoticonul e dragalas
,
Eu am avut o noapte grea...nu am putut dormi si m-am zvarcolit non stop..dar nu are nici o legatura cu sarcina, ci cu alegerile
...Eu nu inteleg de ce am avut asemnea stress si emotii, de parca eu ieseam presedinte a Romaniei!!
In fine, recuperez eu cu odihna , astazi!
Spun si eu La multi ani lui Nicholas, si Niki, si tuturor celor ce poarta aceste nume!!
Am vazut ca Mos Nicolae a fost destul de generos, asta inseamna ca ati fost cumintele
!
Sa aveti o saptamana usoara, superba!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Miruna- merci de informatie. Intreb pt Honey ( catelul meu ) care de ieri ii lacrimeaza un ochi. I-am sters ochiul cu ser si era ok , dar azi dimineaza s-a trezit iar cu ochiul inlacrimat .
Si o doare cand o ating mai tare.
Oricum cred ca fac o vizita la dr mai tarziu. Mi-e frica sa nu se agraveze daca astept.
Roxana stiu ca recupereaza repede, dar mi se par mult mai sensibili cand sunt asa mici. Nici 4 kg nu vreau sa aiba. In jur de 3 ma declar mulmumita.
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
anca_iary spune:
oana sper sa-ti iasa bune analizele
in ceea ce priveste
si eu am zis pas ,desi la prima sarcina am facut
pana in ultima zi, n-am avut nici o durere sau alta jena
, acum nu pot sa fac, mi se contracta burta dupa, nu ma simt in stare, asta e... vorba ta, avem timp toata viata![]()
Rebiana asteptam poze cu primele hainute, sa le poarte sanatoasa bebelina
Azi dimineata ,cand am dus-o pe fiica-mea la scoala,am gasit clasa superb impodobita
iar pe bancute cadouri de la Mos Nicolae
...nu pot sa va spun ce bucurie mare a fost pentru copii
, mai ales ca sunt in clasa intai. A fost singura invatatoare care le-a pregatit o surpriza.
bianka1 spune:
Buna burtici de iepurasi!
Cu scuzele de rigoare vreau sa ii urez La multi ani! Oanka, sa fi sanatoasa, fericita, intotdeuna inconjurata de cei dragi. La multi ani si tuturor celor care poarta numele de Nicolae sau Nicoleta.
Ma bucur sa vad ca Mosul a resuit sa ajunga pe la toate ca sa va rasfete.
In week end am fost destul de ocupata si nu am avut timp sa intru pe forum asa ca azi am avut de recuperat un capitol intreg. Am vazut pe aici foarte multe burtici frumoase( Oana, Vio, Honey, Ioana,)...sper sa nu fi uitat pe nimeni.
Si bradutii impodobiti sunt superbi....abia astept si eu sa impodobesc bradul.....dar mai am de asteptat. La noi in familie bradul se impodobeste pe 23 decembrie,odata cu venirea colindatorilor.
Ellaincerca sa nu il superi pe Bebe Geo, asa ca las-o mai moale. Asteptam poze cu camera lila. Sa se bucure bebe Geo de caruselul primit de Mos Nicolae.
Oana, Vio de unde ati luat paturicile cu bascute si botosei.Sunt fff frumoase.....si practice.
Briza si mie doctorul mi-a recomandat Elevit o pastila la 2 zile si cate 2 pastile de MagneB6 pe zi. Nu mi-a spus nimic de acid folic. Despre Magne B6 mi-a spus ca e f bun impotriva durerilor de burtica, previne contractiile.
Va pup pe toate
Bianca
26+
Ioanact spune:
Buna!
Denisa multumim pt
uta!
Tare buna e!
Adriana
sa speram ca azi voi afla sigur, indiferent de culoarea caruciorului..numai sa fie sigur!
Site-ul trimis de tine nu merge..deci nu pot vedea pozele.![]()
nikole bine ai revenit!
Sper sa repeti analizele cat mai repede..sarcina usoara in continuare!
camilecu stiu ca mai tarziu va misca bb sus..asa simt si eu ca misca jos (de o per numai in partea dreapta).
Banuiesc, ca poti intra in setarile ap foto si sa schimbi rezolutia, cu una mai mica..altfel nu stiu.
nibi_niki
Oana
voi veni cu vesti diseara, sper ca bune!
briza_marii eu nu mai i-au acid folic de la 12 sapt! Asa stiu si eu ca Elevitul contine si acid folic.. eu i-au o pastila/ zi de Elevit.
dayanara
..si eu abia astept sa vad daca a ramas Justina sau e Justin.
samaria wow , si tu mergi azi la Dr, sa vii cu vesti bune si cu un carucior sigur (amandoua suntem cu ' posibil de...' dar nu e sigur, acum poate vom afla sigur).
Multumim pt complimente!![]()

bianka1
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ina_3040 spune:
Buna dimineata fetelor,
cu scuzele de rigoare urez si eu La Multi Ani pt Oanka si tuturor celor ce si-au serbat ieri onomastica.
bifez si eu pe lista celor ce practica abstinenta de cateva luni, am citit ce a scris azi Vladimirescu si sunt total de acord cu ea. in cazul meu nici sotul nu mai prea e motivat de cand ne-a zis doctorul ca am placenta f aproape de col, se gandeste la hemoragii, apoi eu faceam cistita hemoragica des (si ca urmare uneori a contactelor sexuale dupa spusele urologului) si nu vrea nici in ruptul capul sa riscam vreo cistita. cateodata ma gandesc ca poate nu mai sunt atractiva in ochii lui, nici nu stiu ce sa cred...
am revenit si la paranoia mea cu vaccinul contra porcinei, am auzit de dimineata la stiri ca au mai murit in weekend 2 gravide si inca 2 sunt in stare critica si desigur ca m-au napadit tot felul de ganduri sumbre.
azi sunt intr-o pasa f proasta, parca nici o veste buna nu vine...
va urez o zi cat mai buna si o saptamana linistita.
Ina
24+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
jeni_h spune:
Buna ziua mai burtici ![]()
Intru si eu dupa mai bine de o saptamana sa va salut. Am fost foarte aglomerata si inca mai sunt. Ne-am mutat si
este al naibii de greu cu toate lucrurile de impachetat si de despachetat. Deja ne vine sa fugim de acasa. Ne-am facut cadou de Mos Nicolae o iesire la munte, ne-am mai destins si relaxat un pic. Acum am revenit casuta noastra si trebuiesc despachetati sacii cu haine (sunt in jur de 15 buc) si va dati seama ce bucurie pt mine care trebuie sa le sortez , sa le asez pe caprarii, calcat...

. Gata, asta e, nu mai plang.
In rest, permiteti sa raportez: noi, fetele, suntem bine sanatoase
. Piticania se crede in fiecare seara la discoteca. Cum ma asez in pat incepe distractia. De abia astept sa o cunosc, sa o tin in brate.
Ce ma omoara - la propriu - sunt arsurile de la stomac. In fiecare seara am program de arsuri de-mi vine sa
. Imi trece dupa ce iau rennie.
Ce sa va mai povestesc? Aaaa, sapt asta implinim 28 sapt si gata, trebuie sa nu mai luam aspirina cardio. Asa mi s-a spus. Asa deci si prin urmare, sapt viitoare avem film in familie, adica mergem la eco sa vedem cum se prewzinta arterele dupa ce intrerupem aspirina. Sper, cu ajutorul lui Doamne Doamne, sa nu trebuiasca sa mai luam nimic pe aceasta tema.
Cat despre kg luate in plus .... sunt ca un balon care e gata de inaltat. Un coleg chiar mi-a recomandat sa port pantofi cu talpa platforma si eventual sa pun ceva greutati care sa ma tina la sol, ca la cum arat s-ar putea sa-mi iau zborul
. Dar nu ma supar, o sa-mi treaca si o sa redevin miss
.
Gata, va las, sper sa mai pot intra cat de curand (astazi sunt la birou deci am mai multe sanse). V-am facut capul calendar.
Ufff era sa uit : este foarte frumos numele ales pt odisee 
va pup pe toate fara exceptie

27+
AMR 13 sapt :)
dayanara spune:
ina eu acum cateva zile cand am fost la moasa la control, am intrebat de vaccin, ea a sunat la medicul de familie, au vorbit si au spus ca fac vaccinul doar daca ginecologul imi da in scris pe foaie cu semnatura....asa ca mi.a cam spus tot cu asta, sa vedem cine isi asuma raspunderea, oricum eu nu mi.l fac, mai ales ca nici medicii nu se prea omoara in a recomanda vaccinul
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE