Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
oanka80 spune:
am pus pozici cu catelul meu fioros care e cat un ghemotoc. i-am mutat culcusul din garaj in camera unde avem centrala ca e mai cald si a avut o zi de rasfat caci l-am dragalit tare mult. de atunci doar trec si il salut din mers, iar de acordarea afectiunii se ocupa sotul. nu il mai primesc nici in casa caci precautia e mama intelepciunii.
acelea dintre voi care au rabdare sa se uite la poze, va rog sa va uitati la ultimele 2 pagini ca acelea sunt pozele noi 
va pup pe toate si sa incepeti saptamana cu zambetul pe buze.
Rebiana cat mai mergi la scoala?
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
oanaiacovita spune:
Greenfrog 
Oanka cine e in poza asta/ cu helanca verde de langa tine? Seamana fff bine cu tine. Foarte frumos a fost de ziua ta, iar tu radiai de fericire si iti sta ff bine cu bebe in brate.
SI catelusul este frumusel.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Vio - dragute pozele cu bradul .Eu nu prea vad la tine falcutele cu care te laudai si nici multe kg.
Weekend-ul viitor poate reusim si noi sa facem bradul. Sapt asta vreau sa pun instalatia afara pa geamuri si sa ''pictez'' geamurile .
Am facut poze noi cu burtica
http://picasaweb.google.ro/deni757/BurticaCuBebe#5412186433375846866
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
bordeancavio spune:
oanka, mi-au placut pozele, tu arati asa de vesela de ziua ta alaturi de cei dragi. prajiturile mi-au facut pofta 

aratau foarte bine. si eu nu prea poftesc la dulciuri!!!
iar cutu este atat de scumpic. bine ca are zgarduta rosie sa nu se deoache! sa va traiasca. cand o sa fie bebe mai maricel, o sa aibe cu cine sa se joace. 
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
oanka80 spune:
oanaiacovita fata din poza e o prietena de familie si cel de langa ea e sotul ei. nu suntem rude dar ne intelegem tare bine ca sunt oameni cu suflet mare. fetita e a altor prieteni de familie si are doar 2 luni. e scumpa foc si am purtat un dialog cu ea cat am tinut-o in brate, adica eu o intreabam cum se simte si ce mai doreste, iar ea gangurea si zambea de mama focului. mi se far f f f fragili bebelusii dar mi-am invins teama si am luat-o in brate si mi-am dat seama ca nu se strivesc in bratele noastre. multumesc si pt complimentele pt bobita.
te pup si sa ai grija de bebe erik, fara stres da? 

honeybaby pupici multi si pt tine si pt bebelina ta din burtica. creste pe zi ce trece 

, iar tu radiezi de fericire 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
Rebiana27 spune:
Intru cu seara-n privire sa urez..
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Nicolae!
Toata ziua am fost ocupati fie cu vizite, fie cu plimbari asadar sosim la raport ultimii.
Luca a primit cadourile de dimineata insa tot ce l-a captat a fost masina gasita langa ghetute (asa cum era de asteptat..) care i-a starnit un val de expresii.. de la "wow", "yeee", pana la "Mos Nicolae a veniiiiiit". A fost dulce. Maine pun niste poze insa cel mai expresiv era daca il filmam.
Alina eu n-am reusit sa vad filmuletul cu Ioana primind cadourile :( desi sunt convinsa ca a fost o scumpica! 
Oana bradutul vostru e minunat iar tu esti o dulce langa el! (pup mare si micului Eric-Nicholas din burtica) 
Atb sa-ti traiasca voinicul!!
Denisa mi-a placut tare cum misca micuta Maya!! 
Roxi
am cazut in ispita astazi si am cumparat un set de 4 body-uri de la Tex, pt o luna.. mi-am amintit ca lui Luca toate cele pe care i le cumparasem ii veneau maricele si , vazandu-le pe acestea minuscule si rozalii n-am rezistat tentatiei si am luat.. Ce dragi imi sunt!! Asa ca din ce spuneam aseara ca n-am luat nimic, iata ca am cumparat ceva. Zilele astea imi fac timp, sper, si intru in hainutele pe care le am de la Lucu' sa le sortez pe varste (desi asa imi amintesc ca le-am pus in pungute.. dar sa verific, deh..)
Oanka de la scoala primesti concediu de odihna pe perioada 22 decembrie-4 ianuarie (parca). In saptamana 14-19 dec vei figura in concediu fara plata, asa cum ni se intampla si noua. Intreaba la secretariat si apoi ia decizia care sa te avantajeze. 
blue fain cadoul cu burtica pictata!!
Nu stiu daca mai aveam ceva de spus.. am citit repejor tot ce ati scris si sper ca am retinut cat de cat..
Tzuc fete si burtici, ne citim maine dupa-amiaza! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanka80 spune:
bordeancavio si tie iti trimit o tona de pupicei si pt tudor cristian. sa incepi saptamana radiind de fericire, iar baietelul sa te simta si sa danseze pana la 40 de saptamani 

27+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
honeybaby spune:
Legat de sex si revirginizare. Dupa 12 sapt de lipsa a fost cam greu sa ma obisnuiesc iar....dar daca o tineam asa pana la nastere cum o mai scoteam pe bebeluna pe acolo.
Eu stiu ca sexul face bine, ajuta vaginul sa se mentina in forma. bineinteles daca nu e contraindicat de medic.
Si pe deasupra cand mai are sotul ocazia sa aiba in pat doua pasarici
.?!
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Denisa mai deci arati superbbbbb.
Eu chiar ma gandeam cand am vazut filmuletul dimineata ca ai o burtica mult mai mare, sar tot o finuta ai ramas.
Oanka nu mai suntem stresati. Acum avem ora de meci si de rostogoliri. Pupici de la noi pentru voi doua.
Eu va pup pe toate si noapte buna. Dimineata duc analize pentru urocultura si sumar de urina sa vedem ce si cum.
O saptamana frumoasa sa aveti.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Bebe mic 
oanaiacovita spune:
Rebiana felicitari pentru primele achizitii si asteptam poze maine.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Bebe mic