Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Erina spune:
Buna seara mamaici de [iepure]!!!
La multi ani celor care isi aniverseaza astazi ziua numelui!!!
La multi ani Oanka, sa fii sanatoasa sa ai o nastereusoara si un bebelus sanatos si mincacios!!!
Oana, am vazut burtica frumoasa linga bradut!Numai bine si multa sanatate, sa nu fie nevoie de antibiotic!
Ioanact, e fetita expresiva si frumoasa e Ioana! Mi-au placut mult si ghetutele roz cu microfon asortat!
Miruna, ai dreptate in Kiabi sunt modele foarte frumoase iar preturile sunt accesibile. Brandul e francez si sunt de calitate. Si setul pentru nepotelul de vara luat de mine tot de acolo era.
Noi am fost la Kidex simbata dimineata. Lucrurile frumoase de imbracaminte si incaltaminte-ex. bebeloo erau foarte scumpe, in schim mi-a placut ca erau multe firme cu carucioare, patuturi, scaune masina, obiecte mari. O plecere sa te uiti la ele. Noua ne-ar trenui un carucior sport nou dar cum nu avem nevoie decit din vara viitoare nu m-am grabit sa cumpar.
Si eu sunt dintre mamicile care nu au cumparat inca nimic pentru bebelus.
In rest sunt binisor,ba o durere ici ba colo, oboseala dar chiar si asa mi se pareca timul trece foarte-foarte repede...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
bordeancavio spune:
oana, da, mai bine eviti gimnastica de dormitor, mai ales daca ai probleme. si eu as face la fel. avem atata timp dupa, doar n-o fi musai acum. eu momentan n-am probleme, si daca chiar dr mi-a zis fara sa intreb, ma gandesc ca nu e contraindicat. oricum daca nu ma simt bine, sau ma doare burta sau ceva, nici nu ma gandesc.
mie mi se intareste uneori burta cand ma ridic din pat si merg pe jos, sau ies afara. cum incep sa merg o simt ca o ghiulea,mai ales jos de tot. dupa aia isi mai revine. o fi normal?? voi ati patit? nu de fiecare data, doar uneori, mai ales daca stau mai mult in pat.
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
am facut si noi bradutul. albastru cu argintiu anul asta. parca nu e asa viu colorat ca in rosu.e... ne obisnuim noi cu el si asa. si am pus poze jos la albumul de la semnatura cu bradutul. plus ca azi am luat o paturica galbena care de inchide cu fermoar, un sac de dormit f haios bleu si un prosop de baie verde cu broscuta.
le-am pus si pe ele la poze, daca vreti sa vedeti. asa ca a primit si bebe de mos nicolae cadouri!!!
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
dayanara spune:
oana foarte frumos iti sta in rosu langa brad 
ella sa stapaneasca geo sanatos caruselul :)
rebiana nici eu n.am cumparat nimic pt bebe! si cred ca voi fi ultima care va cumpara, o sa vezi :)
eu de la sex mi.am luat adio de luni de zile...noroc ca mai visez , mai citesc pe aici si mai beau un lapte cu miere :))
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Ella abia asteptam poze cu noul culcus al vostru.
Foarte frumusel caruselul. Bebe Geo va fi fascinat de el.
Mai da la mine niste kile, ca eu am ramas la 6,5.
Erina
Vio foarte frumos bradutul si burtica e mica mica si draguta.
Bag de seama ca seturile astea cu paturica cu fermoar si caciulita si botosei sunt vedete la noi la odisee. Mie imi plac mult si am ochit la magazinul de unde am luat carutul si pe verde si e musai sa ii iau lui bebe sa se asorteze cand il scoatem afara.![]()
Roxana eu cu o prietena ne-am declarat virgine din nou.
Ce zici facem un club?
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanka80 spune:
am ramas datoare cu multumiri pt urari pt greenfrog, babyangel, mihaelagrosan, rebiana27, briza_marii, anca_iary, samaria, ioanact, dianami, kossir, bliekidoo, ate_09, ioanaa28, bordeancavio, stefimic, child, atb, erina, ellanik. va multumesc si sa aveti si voi parte de multe bucurii si impliniri sufletesti.
trasnmit si eu
pt atb, briza_marii, nibi_niki si sa fiti voioase si voi si copiii vostri 

m-am delectat cu poze cu hainute frumoase, cu braduti impodobiti(oana f dragut te-ai asortat), cu cadouri in ghetute(ioana e scumpa foc si tare zambareata).
am avut parte de o zi minunata ieri cu multi prieteni langa mine si cu starea cea mai fericita pe care am avut-o vreodata in 29 de ani. am si motive nu??
am primit cadouri dragalase, dar cel mai deosebit a fost cel primit de la sotul meu. am fost si cumintica tot anul si am avut ghetutele pline dimineata, in special fructe pt ca sotul e maniac in privinta fructelor. mi le aduce la nas non stop si sta langa mine pana le mananc. am pus si eu daruri pt el de Mos si am petrecut o zi relaxanta azi pt ca de maine o iau din loc cu serviciul, dar numai pt 4 zile, caci de joi intru in vacanta.
nu stiu ce sa fac cu prenatalul, sa il iau dupa sarbatori sau inainte? avand in vedere ca am vacanta pana dupa sarbatori, dar nu stiu ce fel de concediu am de la scoala.
mi-am facut analize la sange si la urina si cica sunt ok, mai putin anemia, cu toate ca fierul, calciul si magneziul sunt in regula, asa ca intru si eu in clubul anemicilor. dar nu ma stresez deloc si dr a zis sa nu iau nimic daca fierul e ok
va pup pe toate si merg sa pap sarmalute cu ciupercute si mamaliga calda si un peste prajit cu putin mujdei si bineintele un bol cu fructe impuse der sef ![]()
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
bordeancavio spune:
oana, ce bine stai la kg!!! super! desi in ultimele 3 luni cred ca o sa luam mai accelerat dacat acum. eu am la 4 luni jumate 4,5 kg, si chiar ma uitam ca nu mananc mai mult decat inainte. n-am avut nici pofte, cine stie ce, la dulciuri nu prea ma tenteaza... si totusi am pus 4 kile.
paturicile sunt foarte dragute, practice, poti sa le iei afara in carucior, sa doarma in ele gen sac de dormit sau le desfaci si il invelesti, sau sta pe ele. si nu mi se pare nici asa scumpe. asta galbena a fost 50 lei. eu vreau una din ele sa o folosesc cand il scot din spital, cosmonaut nu iau ca la mine la sfarsitul lui aprilie nu mai e cazul.
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
oanka80 spune:
oana intru si eu in clubul virginelor pt a doua oara 

. pur si simplu nu am simtit nevoia, iar sotul a fost f intelegator mai ales ca mi-a marturisit ca nu s-ar simti in largul lui cu un martor prin zona. a zis ca prefera sa fim numai noi doi
. m-am tot imaginat facand asta, dar ma gandesc ca m-ar durea sau as avea o stare de disconfort, si apoi cam pe la toate fetele de aici am citit ca partidele s-au finalizat cu ceva dureri, asa ca zic pas fara regrete. noi am muncit 5 ani intens ca niste roboti pt conceperea fluturasului, asa ca acum e un binemeritat moment de respiro 
ellanik mult spor la amenajari, sa stai comod pe scaunel cu un fresh in mana si sa dai ordine cu zambetul tau scumpel. sa nu te agiti pt ca poate primi si tati indicatii ce sa faca sau ce sa cumpere. daca deja Geo te avertizeaza ca e nemultumit de tratamentul alert la care e supus sa te conformezi si sa te limitezi cu alergatul doar acolo unde este strict nevoie de tine 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
oanaiacovita spune:
Oanka ce zi frumoasa ai avut si daca ai fost cuminte a venit si Mosu.
Exact aceleasi sentimente le am si eu legat de sport in dormitor, sotul imi mai trimite ceva semnale, dar nu insista, deci ma declar super multumita.
Cu fructele si eu pap multe, daca as putea numai fructe as manca. Clementinele le mananc ca pe bomboane, una dupa alta, banane, mere, nici eu nu mai stiu. Dar la mancare nu prea am pofta.
Vio eu sincer nu sunt tare incantata ca nu iau in greutate ca mi-e teama ca nici bebe nu ia cum trebuie, sau ia de la mine si atunci iar ajung la anemii.
Sper marti sa o conving pe dra sa imi faca un eco cand merg dupa medical, daca nu ma programez la CMU si imi fac una gratis, ca nu sunt linistita.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
greenfrog spune:
oana am vazut si eu pozele de langa bradut, sunt superbe! sa fiti sanatosi si tu si bebe! sa creasca mare si sa stea la caldurica pana la termen!
La multi ani! de sf nicolae sarbatoritelor noastre!
am remarcat si eu ca daca merg mai mult pe jos mi se intareste burtica, desi e pentru scurte perioade de timp. abia astept ziua de marti sa mergem la ecografie sa vedem ce si cum. pe weekend am stat cat mai linistita in casa, evit aglomeratiile pe cat se poate din cauza gripei.
mi-ati facut pofta de fructe, ma duc sa desfac un pomelo.
tuturor!
28+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica