Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Oana foarte frumos bradutul, iar tu te-ai asortat de minune...si noi am fost la vot, insa bradutul mai asteptam, ca noi il cumparam si inca n-au aparut pe piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna fetelor,

LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele SFANTULUI NICOLAE.
Sa fiti sanatoase si sa ne vedem cu bine la sfarsitul odiseei.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 28+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

hi hi, OANA ce haioasa esti cu burtica langa bradut, foarte dragut bradutul si sa stii ca o data cu tine se bucura si bebe.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 28+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

buna fetele... asa... am desenat aseara burtica si m-am culcat in pantaloni scurti si bustiera (sa o vada tati cand vine)...efectul a fost cel scontat ... ne-am trezit cu pupaturi pe burta apoi tati a inceput sa se joace cu fata, un fel de codu morse ea ii dadea un piciorus in palma, el un deget in piciorus ... am facut si ceva poze la burtica iar mai incolo impodobim bradul.. diseara cred ca reusesc sa pun si eu poze in album.. dar pentru asta imi trebuie parola

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cu mult drag la multi ani astazi!

A venit Mos Neculai,
Cu un nevazut alai
De dragalasi ingerasi,
Sa puna la copilasi
In sosete
Sau in ghete
Multe daruri si frumoase:
Bucurie e prin case…
O sa aduca Mosu'-acu'
Tuturor un mic cadou.

Ce-i tot cer si tot astept:
Un preaplin de “love” in piept.

LA MULTI ANI NICOLAI SI NICOLETE!

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele...
De la miniblu am numai o salopetica si pantalonasu cu bluzita adica pijamaua(sunt 2 poze) ala cu eu sunt seful si mama cea mai fruoasa de la Z una la 14 lei dc nu ma inseala memoria si restul sunt de la kiabi. fetelor care sunteti in Bucuresti merita sa va duceti sa ii cumparati lu bebita de acolo sunt haine super ok la preturi bune, e langa auchan militari am fost noi ieri .
Va pup pe toate

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sa recuperez si eu pana imi sunt gata pastele la cuptor :

Miruna fff frumoase lurusoarele. Sa le poarte bebe sanatos.

Alina m-am topit cand am vazut-o pe Ioana cum se bucura de cadou. Ce inseamna sa fii copil si sa te bucuri atat de frumos de cadouri.

Denisa wow ce bebelina jucausa ai. Superb.

Anca, Ella e in renovari si nu prea are timp de net. SPER ca asta e motivul.

Vio,Denisa eu zic pas sexului tocmai de teama compicatiilor. Imi tot zic ca avem o viata inainte si acum nu prea as risca, mai ales ca am si probleme.

Vio,Denisa,Anca,Cata multumesc de aprecieri.

Bluekidoo trimit imediat parolele.

Happy

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bluekidoo activeaza-ti te rog PM pe la Contul meu->Mesaje Private->Optiuni.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Asa e, gagici.La mine in casa e o adevarata nebunie si toata saptamana am umblat dupa perdele, parchet, am dat comanda la mobila, voiam 2 perne lila la canapeaua neagra si nu aveau piele si umbla si cauta si am gasit pana la urma.Dupa a trebuit sa stau cu gura pe muncitori:acolo e o pata, acolo a sarit var, acolo ciment...deja nu mai pot.Vineri terminam cu zugravii si si pe 17 vine si ultima mobila si daca ne ajuta Dumnezeu facem sfestanie in jur de 20.Bebe m-a simtit agitata si e saracul in proteste.Se ridica, se incordeaza, se invarte.In general sunt bine insa ma confrunt si eu ca si voi cu durerile din zona pubiana si i-am zis sotului si a zis ca cica sunt nereglata (s-a oferit el sa ma stranga putin cu cheia daca incep sa-mi cedeze incheieturile).Mosul a venit si la noi(mami-Raffaelo,tati-After eight si lui bebe caruselul asta:http://www.miniblu. ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_creative_si_educative/Varuna/Lampa_si_Crib_mobil_-_Varuna.Canta, ciripeste, se misca, proiceteaza stelute pe tavan, e un vis.Problema a fost ca nu i-a incaput in botosei.
Oanka, bate-ma, omoara-ma, ucide-ma, injura-ma dar abia azi am intrat si cu intarziere iti urez la multi ani, sanatate, bebelusa la fel de sprintena si dulce ca tine .
Dayanara
Oana poate nu e infectie.Eu in schimb ma lupt cu constipatia desi nu iau fier, hemorizii deja si-au aratat buclele(beah ce scarboasa sunt ) si deja nu mai spun "ma doare-n c..." ci " ma doare-n cot".
Anka_yari dar ai vazut care mi-e biznisu zilele astea.Las ca pun poze cand termin sa vedeti ce camera lila imi trag (si crem si negru)
Nibi_niki, Briza_marii si...cine mai era ca tare cascata sunt....la multi ani....sa traiti cu numele si sa fiti iubite si sa aveti sarcini sanatoase si la termen.
Am uitat sa dau raportul cu tragedia saptamanii :10 kile batute pe muchie avem.Partea plina a paharului e ca toate-s pe burta si pe mulgatoare si maine intru in trim III.Ata parte nasoala e ca tati ne-a schimbat porecla in "ghiulea" .
si imi canta melodia aceea "Bomba/Un movimento especial"

+26 cuGeorge-Theodor

AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

ella succes la renovat, cred ca abia astepti sa termini, stiu cum e

Mergi la inceput