Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioanact ce tare a fost fata cand a luat microfonul si.a ajuns in dreptul fotoliului si a strans din umeri zambind :)))))))) roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Da!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
alina- tare haiosa Ioana cu microfonul
miruna- dragute hainutele pt bb. M-am uitat si u la miniblu dar mi s-au parut scumpe pt calitatea lor.
briza - poate Mos craciun nu uita de jumari![]()
I-am facut dimineata bebelunei un filmulet cand isi cauta pozitia in burta sau voia sa ajunga la getutele ei sa vada ce i-a adus mosul
.
Din pacate era lumina stinsa si nu se intelege mare lucru.
http://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/?action=view¤t=P1060166.flv
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
anca_iary spune:
La multi ani de Sf. Nicolae tuturor celor care azi isi serbeaza ziua de nastere

Miruna79 foarte frumoase hainutele
,sa le poarte bebe sanatos! Body-urile cu mesaj m-au dat gata
dayanara spune:
denisa se vede destul de clar, mai ales in stanga iti tragea picioare :)
cactusii imi plac si mie ca sunt usor de ingrijit
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
anca_iary spune:
Fetelor dar unde e ellanik
ca eu daca n-am mai intrat de mult timp n-am avut cum sa recuperez atatea capitole.![]()
bordeancavio spune:
LA MULTI ANI!!!! tuturor sarbatoritelor de Sfantul Nicolae, pentru bebicii, sotii vostrii. sa fiti fericite si sanatoase.
LA MULTI ANI briza-marii,niki, nikole, multe bucurii alaturi de cei dragi.

vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
dayanara, si eu m-am gandit daca nu or fi durerile de burta jos de la constipatie sau ceva probleme cu stomacul. bine ca eu trecut ca te cam sperii cand e, si la mine era vineri, venea weekendul mai greu sa te duci la dr, poate doar la urgenta, ceva, dar nu as fi vrut.
denisa, se vede bine bebeluna.
sigur cauta cadourile de la mosu'. si sa nu uit, si eu am cate o contractie doua dupa sex, care apropo, am inceput sa nu mai fiu asa de fara
chef cum era pe la inceput. dar trec repede de la sine, doar ca se intareste rau burta atunci. oricum mie mi-a zis dr ultima data cand mi-a dat nospa pt ca a zis el e burta cam tare, ca pot sa fac sex, deci n-ar fi probleme. oricum o data la o saptamana, cam asa nu e mult, zic eu ca sa faca rau. plus ca face bine la psihic, nu??
miruna, foarte dragute hainutele. de la miniblue? am si eu unul langa casa, dar unele sunt cam scumpe. adica un fel de salopetica plusata era cam 80 lei??
ioana, foarte deaguta aia mica cu microfonul. sa vezi cand o sa ai 2 copii de mos!
oana la multi ani pt bebe in avans!!! la anul aveti de sarbatorit de 2 ori! si mosu', si ziua de nume. 
rebiana, ce a zis Luca de cadourile de la Mos? i-au placut ??
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
oanaiacovita spune:
Fuseram la vot si am facut poze la brad:
poze langa bradut
Merg sa fac niste paste si revin mai incolo.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bordeancavio spune:
oana, ce-mi place bradutul vostru rosu. si tu arati asa bine langa el cu burtica, si vesela. sa va bucurati impreuna cu sotul si bebe din burtica de magia sarbatorilor.
eu ma duc sa fac curat impreuna cu sotul ca, iar ne trece cheful de treaba si cred ca o sa facem si noi pomul!!!
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
honeybaby spune:
Vio- eu pana acum nu am avut probleme. Acum au inceput cam la 20 de min dupa sex. S-a intarit burta si asa a ramas, nu se mai relaxa deloc deloc. plus dureri de spate, care m-au speriat si mai tare. Am luat un no spa si ma lasat cam intr-o ora. Dupa aia s-a intarit toata seara in partea de jos cand ma ridicam din pat, asta deja era mic copil. Vad ca azi imi da junghiuri jos sub burta daca ma aplec sau ridic brusc.
Oana-dragute pozele si cum te-ai asortat tu cu bradutul
.
Denisa,
23 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE