Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
bordeancavio spune:
denisa, falcutele mi se pare ca au mai disparut.
dar kilele sigur sunt undeva, ca pe cantar se vad. in principiu am pus pe burta, dar destul si pe fund si aripioare, unde pun eu de obicei. la tine, in afara de burtica, care e tot micuta, nu vad sa fii pus. arati foarte bine! 
am fugit la tv sa vad ce zic astia cu alegerile. noapte buna burticute!!!

vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Rebiana27 spune:
Denisa a crescut frumos burtica! 
Oanka m-am gandit sa merg la scoala pana inchei semestrul I (daca nu primesc interdictie de la dr, in functie de cum va fi colul, cerclajul).. in nebunia mea gandesc sa merg si pe semestrul al II-lea atat cat voi reusi dar macar sa ajung sa-l termin cu bine pe primul. Eu-s in sapt 25.
Am vazut pozele!
Imi place rochita tricotata, rosie, cu fetite pe ea!! Prajiturile m-au "imbolnavit"!!... iar catelusul e un super haios!!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
greenfrog spune:
vio am vazut si eu pozele, nici urma de falcute, nu se vad kilogramele de care ziceai tu.
la noi e program de tumbe la ora asta.
28+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica
Rebiana27 spune:
Vio vazut poze!!
Falcutele lipsesc cu desavarsire (cred ca ale voastre, ale tuturor, mi-au revenit mie :((((( ) Burtica e asa draguta si micuta..
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
Buna seara!
Multumesc tuturor fetelor ( honeybaby
(tare frumos misca bebe Maya in filmulet
),bordeancavio
(da, abia astept sa vina Mosul la 2 copii
, frumos ati impobodit bradul
), Oana
(f frumoase pozele cu bradul si burtica, se vede cum creste
),Erina
( imi place sa o imbrac cat mai asortat
), Oanka80
(am vazut si pozele voastre (se vede ca te-ai simtit bine de ziua ta, meritai.
) celor care au vizionat pozele/filmuletul Ioanei si pt complimente!

Happymum multumim pt poezie!
Tu ce mai faci? Nu ne mai zici nimic?
Rebiana aici e site-ul cu filmuletul si cateva poze!
Ca tot ati pus poze cu burtica, am facut si eu cateva poze cu burtica la 21 s (trecuse 1 luna de cand nu am mai facut poze..)
..si eu maine merg la eco
, poate aflam pana urma sexul..dupa care vom merge sa ne spovedim, la socrii (vor face sfestanie), dar oricat de tarziu vom veni, voi intra sa va anunt ce si cum a fost la eco.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
vladimirescu spune:
Hei, virginelor :)) Nu e bine ce faceti, nici pt voi nici pt barbatii vostri... Dupa ce nasteti vor fi inca cel putin 2 luni de post, si e pacat... de soti nu va e mila??? Hai, curaj, ca se poate si ... o sa aveti surpriza sa cedeti ca parca e si mai bine ca altatadata :)) Secretul: toate mucoasele sint inflamate iar vaginul e mai strimt acum - un plus pt amindoi, va asigur! Daca va e frica de una alta, folositi-va imaginatia, sigur gasiti o pozitie ok sau o cale de a face un cadou sotului care v-a suportat nabadaile de gravida :))
Hai, credeti-ma pe cuvint, ca n-am imbatrinit degeaba :))
Va pup si sa aud de bine de la toate!
Nibi-niki si Nikole: LA MULTI ANI!!! sa fiti iubite si sanatoase, sa aduceti pe lume prunci frumosi !! 
24+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Lara spune:
La multi ani Oanka
si celor ce si-au serbat astazi ziua numelui, cu scuze pentru intarziere.
Eu clar nu pot tine pasul cu voi ![]()
Aveti grija de voi.
Lara,
24 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
atb spune:
Multumim tuturor de urari!!! Nibi_Niki, Denisa, Roxana, Oana, Alina, Oanka, Rebiana 
Oana, Nicholas inca nu se stie bucura f tare de jucariile primite, le ia, le studiaza, dar tot cele care nu sunt ale lui sunt mai interesante.
I-a placut f mult cutia de la parfumul meu, asa ca i-am dat-o lui, i-am pus nister nasturei in ea ca sa zornaie si ii pare mai interesanta decat laptopul.
Plus ca a apucat la cerceii ce i-am primit si i-a plimbat prin toata casa, credeam ca n-o sa-i mai gasesc.
Asa s-a manifestat el de mos Nicolae, filmulet n-am apucat sa-i fac.
Ce frumos bradut ati facut! La multi ani, Nicholasului din burtica!!!
Alina, tare scumpica e Ioana!!! Si burtica ta de 21 s!
Deci maine aflam culoarea caruciorului?![]()
Denisa, ce vioaie e bebeluna ta! Si ce bine arati la 23s!
Burtica mea e dubla pe langa a ta si n-am decat 25s...
Vio, ce bradut frumos aveti si voi! Si noi il vom avea tot pe albastru-argintiu!
Oanka, se vede ca ai avut o zi minunata alaturi de cei dragi! Si cat de scumpic poate fi catelul tau! Ce tare e el cu gherutele scoase sa nu alunece pe gresie.![]()
Eu nu prea mai pot sta mult la calculator (din pacate n-am laptop ca sa ma lafaiesc cu el in pat) fiindca mi se intareste f tare burtica cand stau la calculator, in orice pozitie as incerca si mi-e f incomod.
Adriana
24+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
nikole spune:
Ziua buna la mamici de iepurasi
!
Am revenit printre voi, dupa o absenta bine....meritata!
Nu stiu daca amintisem in paginile trecute, noi ne pregateam de mutari, si anume din Japan in Brazil, astfel ca am trimis din timp ce aveam mai de valoare si nu se merita lasat in urma, motiv ptr care am stat cam 3 sapt fara calculator.
De aceea am disparut din peisaj...
acum, suntem in State la socri, abia am ajuns acum 3 zile, mai stam nitel in vizita si la sf lunii plecam sper Brazil.
Noi suntem bine, eu insa ma simt f obosita, am zile cand ametesc destul de tare, dureri difuze de cap, moleseala...nu ma simt prea bine.
Ar trebui sa imi repet analizele dar deocamdata cum suntem pe drumuri nu am posibilitatea , trebuie sa mai astept.
Ma gandesc ca anemia mea s-a accentuat intre timp, intrucat nu am luat suplimente in sarcina, in Japan nu se da asa ceva decat in cazuri grave
Multumesc pentru urari, nu am apucat sa citesc nimic din urma, decat ultima pagina, abia azi am deschis DC-ul.
Va doresc si eu , celor ce-si serbeaza astazi ziua de nume, multi ani de viata, cu sanatate, impliniri, si binecuvantare.
Ies ca asta micul se imvarte fix in jurul scarilor, si mi-e groaznic de frica sa nu alunece, stau numai in spatele lui.
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita
20+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
camilecu spune:
Buna dimineata fetelor.
V-am vazut pozele cu burticile si bradutii , sunt foarte frumoase .
Am avut un weekend tare agitat, bebelusul meu a miscat intens , este foarte activ, numai ca misca foarte jos , si ma cam inspaimanta chestia asta , deaceea am stat numai in pat si am vizionat filme si tv .
Dr. mea este plecata din tara si nu pot sa merg la cotrol, asa ca stau cuminte in pat.
Va pupic pe burtici
20 + mami de Vlad