Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanna81 spune:
neata fetelor!
baiatul meu a fost foarte de comitet! s-a culcat pe la 12 si s-a trezit la 8 jumate.
acuma sta in pat cu taica-si si chiuie ![]()
siiii... la noapte vine Mos Niculae!
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 Intreba AIDA daca nu ma insel de celule stem,mi-a venit si mie rezultatul,mi-a recoltat pentru 47,5 kg,nu foarte mult dar sper sa nu am nevoie NICIODATA de ele |
maaaaama.. mie mi-au recoltat doar pentru 21.6kg! mi s-a umflat uterul si nu au mai putut sa tina recipientul ala ca muream! mi-au zis ca am pierdut cam 1L de sange (
) si ca din acest motiv nu au mai lasat la colectat! Dumnezeu stie acuma.intrebarea mea este ce se intampla dupa ce se ajunge la greutatea asta?
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
madalina84 spune:
IOANNA eu am intrebat cand am sunat sa ma interesez si mi s-a zis ca in cazul in care avem nevoie,doamne fereste,si sunt prea putine,se cauta un donator ompatibil si se complecteaza pana la greutatea necesara.Am e prietena careia ia recoltat doar pana la 16 kg,presupun ca ai platit mai putin decat trebuie nu?sau tot 33 mil?
Fetele am vruyt sa va intreb si am uitat,eu i-am luat piciului ceai de chimen cu fenicul,ca sa nu ii mai dau non stop baby drink,ce stiti e bun?merge sa-i dau mereu,adica intre mese?
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui madalina84 IOANNA eu am intrebat cand am sunat sa ma interesez si mi s-a zis ca in cazul in care avem nevoie,doamne fereste,si sunt prea putine,se cauta un donator ompatibil si se complecteaza pana la greutatea necesara.Am e prietena careia ia recoltat doar pana la 16 kg,presupun ca ai platit mai putin decat trebuie nu?sau tot 33 mil? |
nici poveste! aceiasi bani i-am dat!
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
madalina84 spune:
Asta inseamna sa nu ne informam cum trebuie,cand am fost sa platesc prima rata,era o fata care platea si ea,am intrebat-o pt cate kg ia recoltat,vreo 61 kg,si spunea ca ea le-a spus de la inceput ca daca nu depaseste un nr de kg ea nu plateste sau plateste mai putin.Eu ca eu,dar prietena mea ce sa faca pt 16 kg ca la un an are deja fata un an,de fapt ea le recoltase de la fetita ca sa si le bage ei,e paralizata,dar n-are ce face cu ele,sunt ca si cum n-ar fi

SCZ de off topic pt celelalte fete![]()
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
monica_dicut spune:
Neatza.
Merci fetelor de incurajari
sunteti niste dragute ca de obicei. A dormit piciul pana la 5, l-am luat in patut, tzti si somn pana la 6 jumate, iar trezeala, iar tzitzi si somn pana la 9. Apoi s-a trezit marait, s-a scancit, s-a strans de burta, l-am schimbat de pish,cum a primit chilotel nou a facut kk si apoi tot marait. A papat si acum doarme iar dar stiu ca nu pt mult timp. Ma oftic pt ca el dimineata se trezea foarte bine dispus si ne ganguream si ne dragaleam. M-as duce cu el la doctor dar nu stiu incotro sa o apuc
. E clar ca are ceva la burtica, ceva mai mult decat colici desi copro a iesit negativ.
Mada, si eu i-am dat debridat dar mi-a zis doc si cumnata ca il constipa si am renuntat. Si chiar asa a fost, el care facea si de 2 ori pe zi nu mi-a facut nimic pt mai mult de 24 de ore. Am revenit la Bonnisan si ieri mi-a facut de vreo 4 ori. Nu a fost moale, parca chiar i-a revenit si culoarea si mirosul cat de cat.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
bunå dimineata!!
| citat din mesajul lui monis5 Le-am culcat pe fetele de la nov.dec... acuma si pe voi... monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun ![]() poze de azi de ieri |
ai fost tare aici..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
monis5 spune:
Neatzaaa
Si noi am avut o noapte grea, dar asta e, maine va fi mai bine
.
Zic si eu 
pt ieri
lui Eric 

Aida - sa-ti traiasca feciorul
(ca ma intrebai zilele trecute... domnul tata de Iulian are permis, are echipament, amu isi cauta mobra sa-si cumpere... ce zici ca a gasit una taman la Timisoara?
... il lasi pe Laci o tura la 'cumparaturi'?
) 

si pentru
Anna Sophia by Ellenuta 

precum si

Emma Ioana by Cristina_ana
Alexandra Isabella by 4mykids
Alexandru by anamaria1979
Alex by Lullaby

si spor la pregatit ghetutele! 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
MangaGirl spune:
buna dimineata,
dar ce-mi vad ochii? aranjamente peste aranjamente...petitori peste petitori.
uka sa stii ca si Aidan a tras cu ochiul la albumele Carinei si i-a placut ce a vazut? Eu acum ca Luci ma apuc de petit in stanga si in dreapta si parca vad ca ma ia la rost....asa ca il las pe el sa aleaga de cine i-o placea. e drept ca sunt muuuulte fete si toate frumoase foc....oricum s-a inrosit cand i-am spus ce admiratoare are! 
ma duc sa citesc din urma...m-ati distrat aseara cu petitul totusi...va las niste [imi place cafeaua] calde.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
aidaciolac spune:
Pup gasca de mamicute si cu bebelasi aferenti 
monis5 acum am vazut mesajul ... nu e bine de la Timisoara ... mai bine cauta pe mobile.de si merge si ia de acolo.
Asta vara cand am fost sa imi iau masina am fost la niste magazine vazute pe site ... wow ce faine , mai ca ma indragostisem , dar mi-a trecut ![]()
Si mai ales acum e momentul sa isi cumpere ca au scazut preturile ca vine iarna ...
Pt fetele din Timisoara am un anunt :
vino in perioada 6-20 decembrie, orele 18-21 in Iulius Mall Timisoara in dreptul magazinului Premaman cu haine, alimente, medicamente,jucarii, obiecte pentru familiile nevoiase din judetul timis... orice marime sau stare de haine, orice alimente... darul tau va fi recompensat cu vouchere valorice!
http://www.mamicafarafrica.ro/blog/2009/11/24/intinde-mana-la-a-iii-a-editie/
Trebuie sa fug sa iau niste cadouri la nasicii mici si nu stiu ce
, un baietel de 4 ani si o fetita de 10 ani ... ceva idei pana ies pe usa?![]()
liliac1 spune:
Neata si de la noi...asa mai pe la pranz.
Luto multam, multam de sprijin. Pai te convoaca fata in staful de campanie, poate iese colo de-un covrigel macar sau poate cine stie, il bagam pe David la ministerul de externe
Deh, baiat scolit la inaltele scoli englezesti...da bine la CV.
Te-ai descurcat cu baia sau ai dat alarma de desteptare?
monica parca povestesti de al meu. Eu macar ma consolez cu ideea ca INCA este mic. Noi avem cam aceleasi probleme si cam din aceleasi motive: kk. Pana executa o tura ne stie tot cartierul. Si tot ca si Dragos, nu amestecam cele din pampers: pentru pipilica trebuie separat, pentru kk trebuie musai schimbat. Acum, de sarbatori toata lumea bantuie dupa cadouri, noi am bantuit dupa pampers. Toata lumea iesea din magazine cu cutii care de care mai senzationale, noi cu cutia de 150 buc de kiloti si ne punem problema daca ne ajung pana sapt viitoare cand se intoarce al meu sot de pe meleagurile delegatiei.
Te
si-ti doresc nervi de otel ca pana nu li se regleaza in totalitate transitul intestinal nu stiu daca avem ce sa le facem. In cele din urma o sa se prinda ei cum se face si treaba asta fara sa mai dea alarma.
M-ai distrat cu mirosul si culoarea. Doamneeee, si eu fac la fel. Chiar vorbeam acum vreo 2 zile cu sotul meu la tema si disecam impreuna problema culorii, consistentei, mirosului...
Danuto Deci asa, noi mamele suntem mai ingaduitoare, cu tatii trebuie sa negociem la sange?! Pai ia sa se aseze frumusel si Grig la masa negocierilor sa vedem ce si cum putem face. Va
pe toti 3 si promitem sa acceptam orice conditie.
monis Boala grea motociclismul asta. Eu am unul disperat dupa masini. Daca e sa-l pun intre a sta cu mine si-a sta la masina, claaaaar raman cu ochii in soare/la bec. Dar ce sa-i fac? Accept si eu toate nebuniile lui ca-i baiat bun si imi scot parleala
.
Eu am facut asta noapte o greseala de strategie. Disperata ca nimic nu-l potoleste, i-am dat sa pape stand culcata si l-am lasat langa mine noaptea de frica sa nu se trezeasca in secunda urmatoare si sa se duca naibii toata munca mea. Maaaaaare greseala! Toata noaptea copkilul meu da din maini si din picioare asa ca acum sunt varza!!! Ce bine dormea el in patut si-l gaseam ba de-a latul ba rasucit...iar eu eram cat de cat odihnita. Acum el e binemercic, cu ochii cat cepele si eu sunt numai buna de-o zi administrativa, ca-l astept pe hazband sa vina de la munca sa-l bag in bucatarie si la putina curatenie iar eu voiam sa dau gata un morman de rufe de calcat. Sa vedem ce-o sa iasa.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei