Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 5

Fragutza spune:
Si-am mai observat ca atunci cand sunt eu mai neprietenoasa e si ea mai maraita!
de Natalia (03.09.09)

Fragutza spune:
Raluci, bine ai venit la noi!
M-am uitat la pozele tale..nasul/martorul de la cununia civila e cel de la televizor?
de Natalia (03.09.09)

Fragutza spune:
Ce bine ma sincronizez cu voi! Daca mai stau un pic poate se trezeste Nela si bem o cafelutza impreuna!
de Natalia (03.09.09)

NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Ce bine ma sincronizez cu voi ![]() ![]() |
Raluca, cred ca dormi deja. Dar beau cafeluta, ca tare bine imi prinde.

Azi noapte ne-am trezit la 3 jumate (mancata si culcata de pe la 6 jumate). Pana sa o schimb, pana sa manance, s-a mai marait un pic, s-a facut 5 fara. Am pus-o in patut si la 6 a fost iar cu ochii margeluta! Asa ca ma cam doare un picut capul si o cafeluta ar fi super!
Sa stii ca nu zici tu rau cu plansul asta, si al Anei si-a schimbat tonalitatea de cand am nascut-o! Era altfel ala de la o luna comparativ cu asta de acum.
Il astept pe sot sa se trezeasca sa mergem totusi pana in Ikea de dimineata. Partea proasta este ca trebuie sa mergem 1 ora cu mijloacele de transport pana ajungem acolo. Apai na, asta e, vedem noi.
Am vazut pozele lu Andre, pe care o pup dulce, ca tare frumusica e Chiara Ada. Si le-am vazut si pe cele ale Ralucai, fata nou venita. Ia sa ma uit si la restul, ca m-am uitat numai la cele cu bebele mic. Si am vazut si colajul lui super Bruce pentru Ebru...

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

NelaM spune:
Ah, era sa uit ce era mai important!
A SOSIT MOS NICOLAE!
Cu cadorui in ghetute pentru cei mici si cei mari.
Fie ca acest Mos Nicolae sa va aduca tot ceea ce va doriti voi cel mai mult in cizmulite.
Noi va lasam in cizmulite, pe langa cadourile Mosului, multa sanatate, miros de brad, cozonaci calzi, colinde si multa, multa voiosie!
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

lutoniana spune:
Buna dimineata soare (e inca intuneric la mine dar e o luna sclipitoare)
Mai Nela mosu' nu vine la noapte ?
spor la shopping ca am vazut ca si voi sunteti varianta cu rucsac in spate ca noi Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

4mykids spune:
Neata,
Eu sunt in urma cu vreo 2 capitole acum, desi am citit printre randuri cand am alaptat-o pe Isabella.
Tot am apucat sa o vad pe minunatata si frumoasa Chiara , mami Andre sa fi fericite si puiutul pufos sa-ti umple viata de fericire.
Va multumim din suflet pentru urarile la adresa Iuliei ati fost minunate, tortul a fost demential cu ciocolata alba cu frisca crema , petrecerea a fost de nota 10 , sotul meu a parasit casa dupa o jumate de ora, sa tipat urlat alergat , vopsit par , danasat, si multe altele la nivel maxim, Isabella a fost la unison cu copii nu a dormit a ras si gangurit la copii,deci totul a fost perfect pentru Iulia .
Am sa va pun mai tz niste poze sper sa reusesc .Si sper sa recuperez azi ce am pierdut ieri,va doresc un Mos Nicolae plin de cadouri in cizme.
Pupici dulci de la noi.
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!

lorellay spune:
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/
va rog cine mai poate..multumesc mult...
Sorana de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Fragutza spune:
Neatza ladies!
Nela, nu dormeam, stateam in pat si ma gandeam ce frumos trebuie sa fie sa ai multi copii (eram sub influenta Dansez pentru tine), sa ai casa plina, mai ales de sarbatori..
Tot Ikea avem si noi in plan azi, trebuie sa luam decoratiuni!
Natalia doarme inca, e cu ta-su in pat, sper sa mai am 30 mins de liniste pt cafelutza.
Pupici cu sclipici!
de Natalia (03.09.09)

madalina84 spune:
Neata si de la noi
Va ofer de care vreti voi
Noi ne-am culcat aseara pe la 2,sa trezit la 5,8 sa papam si acum e in patutu lui se uita la pitici de pe pereti si la carusel,iar eu in sufragerie cu un 3in1,mai tipa din cand in cand sa-i dau drumu la carusel iar
Am incercat si eu sa votez zilele trecute pe Ebru si mi-a dat tot cod invalid
Intreba AIDA daca nu ma insel de celule stem,mi-a venit si mie rezultatul,mi-a recoltat pentru 47,5 kg,nu foarte mult dar sper sa nu am nevoie NICIODATA de ele
Si cum ati dormit?
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea