Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monica_dicut off imi pare asa rau..mai are si al meu crizute din astea dar nu asa lungi..så stii ca atunci cand il ia crize de plans asa fara nici un motiv eu il iau frumusel il las la chiloti si incep så ma joc cu el facem bicicleta ii masez calcaiele, piciorusele mai zornai o jucarica, a functionat mereu..Sper din totu
sufletul så functioneze si la tine

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONI iti doresc putere in continuare,fizica si psihica,sa se linisteasca Atomix si in loc de urlat sa-ti ofere niste zambete si chiote.Eu nu stiu ce sa te sfatuiesc,presupun ca ai incercat tot ce e posibil,leagan,cantat,scalambaiat la el,facut ca maimutele,jucarele,eu cand plange il pun cu spatele la mine si cu fata pe la pereti,el urla si eu legan,intr-un final ii atrage ceva atentia si se potoleste,i-am mai dat si debridat ca am inteles ca le ofera un pic de somnolenta si cam atat.Te cred ca tie greu ca eu cu mama si am cedat,intr-o dim la ora 4 vroiam sa-l sun pe tata sa vina sa stea cu el si sa aduca caruciorul sa-l plimbe in casa.Sper ca sa potolit si o sa doarma mult sa se odihneasca si mami a lui
IULIKA frumos colajul dar mai frumos baiatu,ioi ce-a crescut e juniorul nostru...aaa,mai am bradu de facut ca azi am avut chef de colaj
MONIS frumoasa salopetica,eu am optat pt cea cu om de zapada de la carefour,asteptam pozici
Binenteles ca at cand am poposit eu in pat sa trezit mandru si iata-ma p-aici ca somn ioc acum

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

IULIKA frumos colajul dar mai frumos baiatu,ioi ce-a crescut e juniorul nostru...aaa,mai am bradu de facut ca azi am avut chef de colaj
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Da am vazut si sunt atat de frumoase colajele..ai ales niste poze tare frumoase..eu nu intekeg de unde are frumusetea ta atata pår al meu mai are doo fire in varful capului ca acolo nu il poate freca ..in rest a chelit de la cat frecus are

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monica fii tare mami, nu te lasa batuta. Poate l-a durut burtica azi daca spui ca a facut asa mult caca. Maine va fi o zi mult mai buna, mai frumoasa si mai usoara

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Dana nu-ti fa griji ca parlamentar fiind Raducu va avea o gramada de bani ca sa o tina pe Anuska in puf, in masini de lux si in concedii de vis

Mergi la inceput

Gata, s-a retras toata lumea ? Trebuie sa apara andraiulia de la discoteca
Ne bagam si noi la baita dar doarme tati si nu stiu cum abordam problema ca eu nu i-am facut baita decat o singura data singura si atunci nu mi-a iesit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ne bagam si noi la baita dar doarme tati si nu stiu cum abordam problema ca eu nu i-am facut baita decat o singura data singura si atunci nu mi-a iesit

EE care toata lumea.. io-s aici..dar daca tu pleci så imbåiezi pe David Cuceritorul må duc si eu la nani ca Brucu a inchinat steagul de vreo orå..vå pup

Noapte bunå!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

EE care toata lumea.. io-s aici..dar daca tu pleci så imbåiezi pe David Cuceritorul må duc si eu la nani ca Brucu a inchinat steagul de vreo orå..vå pup

Noapte bunå!!

Noapte buna draga mea si tuturor fetelor si bebelacilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Monica_dicut - eu nu prea stiu ce sa zic ca noi suntem mult mai mici (si evident mai urlaciosi ), sper doar sa treaca perioada asta grea si tu sa-ti revii din starea asta

Iulika - am vazut colajele cu puiul frumos si am vrut sa las comment, dar nu am putut ca nu-s invitata

Madalina - acum am apucat si eu sa vaz pozele de la botez. Super poze, super bebe cu palariuta uschita , iar tu si sora ta aratati senzational

Trebuie neaparat un colaj (sau mai multe ) cu pozici de la Craciun... abia astept

Le-am culcat pe fetele de la nov.dec... acuma si pe voi... noapte buna atunci

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Si eu sunt pe aici...tocmai s-a terminat spectacolul made in Ungaria!

Monica, cred ca a fost ceva in aer, Natalia a tipat toata ziua, cu o pauza de o ora cat am scos-o afara. Ea dormea si eu eram intepenita de frig.
A fost tate ciudat, nu era plans, tipa pur si simplu. M-am obisnuit insa, sigur in ceva vreme o sa-mi fie dor de momentele astea. Deja sunt nostalgica cand ma gandesc ce micutza era la o luna si cat de caraghios era plansul de atunci.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput