Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Ana. Ai PM.

Gabriela, super vestile de la ecografie. Emma e in super parametri! Ma bucurcati s-a reconfirmatca s-a rezolvat si cu lichidul si intorsul! Si eu abia astept sa merg sa ma linistesc!
Cit despre reactia Sarei e normala. Si Daria plinge cind o iau la medic.

Cecilia, ti-am spus eu! Felicitari si relaxare placuta. Un pic mai e pina la vacanta!

Sabina tinem pumnii sa iasa bine infrumusetarea. Culoarea ta spui, inseamna ca au aparut si la tine firele albe?

Annisia, am masurat-o si eu pe Daria aseara 95 cm si are vreo 13 kilograme. Avem papanasi inaltuti bine si mai greuti dar important e daca Yannis s-a mentinut pe curba de crestere si a crescut constant.
Daria la 1 an avea 10 kg si cind mi-a spus medicul ca la 2 ani va trebui sa aiba 12 ma gindeam daca va reusi. Si a avut, exact pe grafic. Si noi am stagnat cam mult la 12.5 dar ea nu e mincacioasa si atita timp cit e santoasa eu sunt multumita.

Prisi, ce frumos vorbeste Miruna! Multumim pentru cafea!

Si pe Daria o apuca seara toate jocurile pamintului, nu pot face nimic altceva: Vino mami, stai jos. Ne jucam. Sau haide dansam...
Ma topesc dupa ea ce mitrite face si cum vorbeste!
Bine ca ieri am avut si o disputa, adica am tipat la ea pentru ca a aplicat ceva stampile cu Pooh pe un perete.

Mamicile care nu scriu de mult. macar un mesaj ceva...Bebeka ce mai face Rebeca? Ai schimbat job-ul?

Eu vad ca subiectul e destul de vizionat dar putine mamici active. Sper casunteti toate bine, voi si puii vostri!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, primul fir alb mi-a aparut la 18 ani:)
Am reusit sa le camuflez eroic pana acuma...dar nu e mai poate.
Eu nu am avut ultimele zile rabdare sa ma joc cu Gh si recunosc ca i-am dat desene. Offf, ma simt f f vinovata, dar mai e putin pana mergem la Busteni unde nu exista televizor.

Annisia, Gh are vreo 12.5 kile imbracat. E numa fibra baiatu:D Nu mi e pare deloc putin cat are poznasu tau, de la un an cresc maxim 2 kile pe an, e perfect, stai linistita.

Cecilia, sunt eu obedata...plus ca am inceput sa nu mai slabesc nimica,ba chiar sa pun la loc desi nu mananc fir de paine, nimic dulce si nici sarat, numa gratar, supe, legume fierte si crude, fructe mere si mandarine. Insa mananc de multe ori pe zi.....

Putin imi pasa in momentele astea de silueta, as fi dusa cu pluta, dar mi-e ca cortizonu asta imi nenoroceste muuuulte alte functii....

De Andries ce mai stiti? aveti o adresa de mai, de-a ei sa-mi dati si mie? Luy, oare ai tu ceva? Nu raspunde la niciun nr de telefon pe care il am....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaa. Azi sper sa nu fiu asa sufocata cu munca. Desi...

Sabina, tinem pumnii sa iti iasa parul cum iti doresti. Si ai grija de tine. Lasa fixatiile acuma, ca nu e momentul.

Cecilia, pai daca bataia e din iubire e rau. Tocmai ca incerc sa ii arat ca iubirea se manifesta altfel, nu cu pocneli si smuceli. Cat despre poezii, nu imi fac nici o grija ca va spune de voi dori o pauza.

Prisi, gospodina. Ia trimite o si pe la noi ca nu mi-ar strica asa mancare.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Erina, primul fir alb mi-a aparut la 18 ani:)
Am reusit sa le camuflez eroic pana acuma...dar nu e mai poate.
Eu nu am avut ultimele zile rabdare sa ma joc cu Gh si recunosc ca i-am dat desene. Offf, ma simt f f vinovata, dar mai e putin pana mergem la Busteni unde nu exista televizor.

Cecilia, sunt eu obedata...plus ca am inceput sa nu mai slabesc nimica,ba chiar sa pun la loc desi nu mananc fir de paine, nimic dulce si nici sarat, numa gratar, supe, legume fierte si crude, fructe mere si mandarine. Insa mananc de multe ori pe zi.....

Putin imi pasa in momentele astea de silueta, as fi dusa cu pluta, dar mi-e ca cortizonu asta imi nenoroceste muuuulte alte functii....

De Andries ce mai stiti? aveti o adresa de mai, de-a ei sa-mi dati si mie? Luy, oare ai tu ceva? Nu raspunde la niciun nr de telefon pe care il am....

Fac proba de semnatura si raspund Sabinei.

Si Daria se uita acum pe Disney Chanel pentru ca ii place Pooh.

Cred ca la fructe e problema. Pe mine ma ingrasa fructoza. Cred ca ar trebui sa mentii la unul pe zi daca vrei si sacadere in greutate. Eu aseara am mincat 1kg struguri si 5 mandarine... dar sunt buna la dat sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai maxim 2 mere si 4 mandarine mananc...de struguri nu m-am atins, nici de banane.....pt ca mi-a zis sa mananc cam ca la diabet.
Luni cand merg la control fac un pic de gura sa ma duca la endocrinoloaga, sa-mi dea regim scris, ca mi-au promis demult.

Rox, si gh a avut o faza ca o pocnea pe Sofia. Acuma i-a trecut pur si simplu , deci te-am lamurit bustean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata mamici si burtici,va mai amintiti de noi?

am si eu net in sfarsit.

Erina,parca ai povestit de Ebonee mai sus.
Ebonee la 2 ani avea 13kg si 400gr si 88,50cm.nici ea nu e prea cu mancatul,tine la silueta

sabina,tin minte cand povesteai de Sofia ca la 2 ani era mai mult mamoasa,mai retrasa,zi si mie secretul ca Ebonee da rar pe acasa,s-au cand o prind e cu gasca de copiii dupa ea.nu sta in casa nici o secunda,de parca ar avea si ea 3-4-5 ani ca ceilalti.
stie sa traverseze strada singura,se uita de doo ori in stanga si in dreapta si zice,ok,now I can coss the oad(now I can cross the road) o duc la inot,la balet,la dansuri,la desen,la gimnastica,peste tot,nu mai stiu cum sa ii ocup timpul ca sa nu ma bata la cap,mereu trebe sa faca cate ceva.
o sa pun cateva picturi de ale ei sa le vedeti,se pricepe la de toate,zic eu oricum mai bine ca mine la desen

e tare energica si ma termina,nu vrea sa vb in romaneste desi numai in romaneste vb cu ea in casa,zice doo 3 cuvinte sa imi inchida gura si sa nu o mai pun sa vb si atat.e incapatanata rau.

o mai las si eu la desene,insa se plictiseste rapid de stat intr-un loc numai,are preferatele ei,In The Night Garden,poate stiti de ele care sunt numai doo ore pe zi,se uita la alea si gata.

am pus cateva poze la semnatura daca vreti sa ne vedeti,sa va faceti o idee cam cati copiii sunt in casa mea gand e vb de joaca
Ebonee e cea mai micuta de acolo si cea mai rea

acu despre Melissa:e o scumpa si o dulce,o cumintica foc,insa mult mai vioaie decat sorasa cand avea 4-5 luni.nu am avut probleme cu ea pana acum,multumesc `Domnului.

eu ma lupt cu kilele,insa se tin de mine ca un scai,nu vor sa scada nici in ruptul capului,greu dupe doi puradei,greu

va las ca v-am batut destul la cap.ma duc la cafeaua numarul 2.poate imi mai revin si pot sa incep activitatile cu Ebonee ca e iar in priza

o zi buna va doresc

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, pai mie mi se pare ca esti cumintica, zau asa, si 6 kg e chiar de bun simt! Eu abia azi m-am dus sa imi fac analizele de trim 3,din primul trim nu am mai facut nimic, ce zici de atata neseriozitate?Felicitari pt mobila!Tare frumusica cred ca va fi!

Azi dimineata, la aproape 25 de saptamani, aveam 6,7 kg in plus.
Cu analizele, ce sa-ti zic? Mie mi-au luat sange prin saptamana 12 si abia pe 21 imi iau din nou, dar mi-e neclar ce analize fac, asistenta mi-a zis doar de anticorpi de Rh, nu stiu daca mai fac astia si altceva.
Multumesc! E mobila simpla, alba, nu mare lucru. Pat, dulap de haine, rafturi de carti si jucarii si comoda cu sertare. Atat, nimic special. Dar abia o astept, sa asez si camera Bebelinei si hainutele in ea, sa le sortez si eu, sa vad daca imi mai trebuie ceva si ce anume, sa fac niste liste de cumparaturi...sotul meu va fi incantat cand va auzi iar de cumparaturi.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia sunt sigura ca va fi o camera de vis pentru delfinasa. Ador si eumobila alba si accesoriile ca accente de culoare.
Asa imi place normalitatea asta a vietii in civilizatie! Nu ma intelege gresit stiu ca in orice tara fiecare face un efort cind e vorba de o extindere, o remobilare dar ma gindesc cite familii nu sunt in Romania care nu isi permit sa se mute la mai multe camere pentru ca fiecare copil sa aiba camera lui.

Multumesc. Deocamdata va fi doar mobila, covor, plafoniera, lampa, perdea si draperie inca nu am cautat, doar ce mi-am aruncat ochii prin niste reviste cu reclame, dar daca imi confirma in ianuarie ca e fetita, as vrea sa fie totul in nuante de lila-mov-roz-rosu, o combinatie intre ele.
Noi am luat casa nu multe camere de la inceput, ca aveam planul de 2 copii. Camera ramasese nemobilata ca nu aveam nevoie de ea deocamdata, o foloseam cand veneau oaspeti. Acum nu mai avem camera de oaspeti, cine mai vine la noi de acum inainte va fi culcat in paturi provizorii, probabil in living.
Dar e adevarat, aici e normal sa iti poti mobila casa cand ai nevoie, sa iti iei haine atunci cand iti trebuie, fara efort. De asta la noi hainele nu sunt cadouri, adica eu nu ii pot lua sotului cadou nimic de imbracat ca el nu le considera cadouri. Eu ma bucur de haine, dar poate si pentru ca sunt femeie. De aceea la noi cadoul trebuie sa fie ceva legat de hobby-uri, sa-i faca placere. Altfel nu se bucura de el. Imi amintesc cand eram studenta in Bucuresti si imi pica ochii pe cate vreo fustita si ma tot gandeam cu zilele de unde sa rup sa-mi iau fusta. Si de obicei faceam eforturi, mai reduceam pe ici pe colo si imi luam ce-mi placea. O data sau de 2 ori mi-a ramas gandul la ceva ce nu mi-am putut lua. Vazusem la un butic pe Magheru parca o fusta lunga, neagra cu trandafiri mari rosii. Si pana m-am gandit eu cum asez finantele sa mi-o iau, au trecut cateva zile si nu o mai aveau. Si a doua oara, am vazut o rochie de seara superba in Unirea, in degrade de la galben la rosu, lunga si decoltata, dar era asa de scumpa pentru mine atunci, ca nici nu am incercat sa vad de unde as putea economisi sa mi-o iau. E asa bine sa nu ai problema asta, daca iti place ceva, sa-ti cumperi. Evident ca inca nu mi se pare normal sa dau 500 de euro pe o rochie, am ramas totusi un om normal...zic eu. Dar e bine sa nu ai grija banilor necesari zi de zi si sa poti si economisi cate putin pentru zile negre.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Olaaaa!
Ce fac mamicile?
Vad ca de la Cluj vestile sunt minunate!Micuta Emma sta intr-o garsoniera confort sporit!
Cecilica si-a trecut cu brio exameneleEram precisaaaaaa

Draga de Nuna e o gospodina desavarsita
Sabina balerina e in pline infrumusetari!Ma iau cu tine de mana la kileSunt dispe,am pus tot la loc,am o bulimie rar intalnita
Zilnic mananc cca 15 fructe(cel putin)-mere,mandarine,kiwi,pomelo(adica pt mine 1 pomelo de 1.5 kile=1 fruct,sa fim intelese)
N-am mai imbracat 1 pereche de pantaloni de secole:port doar rochii si fuste!In ele ma simt minunat

In alta ordine de idei sunt cam disperata:dupa sarbatori o sa duc baiatul la logoped.Sunt foarteee speriata de faptul ca nu vorbeste decat ffff putin si ffffff stalcit:Craciun=tutun,pompier=pompel,papucei=papasi.....astea sunt cele mai noi si trasnite.Orice intrebare este de genul ,,A-naaaa????'' care inteleg eu ca inseamna ,,ce e asta?'' si mai repeta obsesiv ,,bughi'',in multe conjuncturi:fie ca vrea suzeta,sau te duce el undeva sa-i dai ceva...etc
O alta mare durere o reprezinta SUZETA!A ajuns sa stea cu ea in gurita nonstop, de frica sa nu i-o iei.Imi vine sa mor cand il vad.Faza e ca le si roade si le taie in jumatate,astfel incat,eu cumpar de 120 RON/luna numai suzete-1 st de 2 Aventuri e 300 mii si el ,,papa'' 2 suzete/saptamina!Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Yaia,minunat combinatia, deja mi-o imaginez!!!

Cit despre cadouri haine in Romanai sunt asa de scumpe cel de calitate incit pot trece clar drept cadou mai ales intre soti. La fel parfumurile si cosmeticele si aici cu precizarea ca trebuie sa cunosti bine preferintele persoanei, alergii etc...
Oh studentie si bani de haine...eu imi amintesc cum faceam colecta cu colega mea si ne mai luam cite un Cherry Queen de la Algida-de pe atunci imi placeau dulciurile.

Si acum Teodora. Acum citeva minute citeam newsletterul asta de la babycenter:
Later Edit: Language Red Flags

Don't rush to consult a speech therapist if you have no idea what your 2-year-old is saying half the time (or if you understand perfectly, but Grandma and the babysitter are baffled). Speaking involves a lot of coordination. Kids this age commonly lisp, stutter, and mumble. But certain speech problems are considered red flags. If your child never imitates your words or speech patterns or drops particular consonants consistently, mention it to her doctor.

Mai multe aici:

http://www.babycenter.com/toddler-language-cognitive-development

Eu zic sa lasi baiatul in pace, e prea mic pentru logoped.

Despre suzeta,intradevar ar fi bine sa reniunte la ea sa nu ii deformeze dintisorii. Si probleme cu pronuntia pot aparea de aici. Eu zic: nervi tari si luata pur si simplu. Scoleste-o si pe mamai sa nu i-o mai dea deloc. Prima data va fi o tragedie daca e asa de atasat dar apoi va renunta. Sau oare sa incepi gradual. Sa ii explici ca o poate avea doar la somn si apoi dupa vreo luna sa dispara...Bafta maxima! Pupici frumosului!!!

25+ cu David

Mergi la inceput