Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)
Raspunsuri - Pagina 21
Erina spune:
Scuze ca am latit pagina. Sper sa nu primesc prea multe injuraturi de la cine nu are wide screen.
Daniele, ce fetite frumoase ai, si seamana ca doua picaturi de apa. Se vede ca Ebonee e un spiridus. Mi-a placut gasca ei de prieteni de la halloween,poza in cada cu fetele si mami care arata foarte bine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Bravo Cecilia!
Gabriela ma bucur sa aud ca sunteti bine si tu si bebelina.
Danielle ai doi copii superbi, ce de activitati are Ebonne.
Teo vad ca esti mai bine acum daca te gandesti la kg. De ce nu scoti amigdalitele? eu m-am operat acum fix un an, a fost un pic greu dupa dar macar stiu ca nu mai fac tratamente peste tratamente, cel mai urat imi era de injectii.
La noi toate bune, doar ca Adelina a devenit foarte dificila, respinge pe toata lumea si are nenumarate crize de plans si rasfata cand ma striga intr-una si vrea atentie doar de la mine. E tare obositoare, banuim si o maseluta, sper ca starea asta e de la ea si ca va trece repede. Simt uneori ca imi pierd rabdarea, ieri a venit mama la noi si nici nu a vriut sa o lase sa o atinga.
Maine aveam planuit sa plecam la munte, sa vedem cum va fi azi fata, ca tare mi-as dori sa plec un pic, sa ma relaxez, dar binenteles cu razgaiata dupa noi.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Teo asa zic si eu cu suzeta, sa io scoti pur si simplu si sa-i spui ca nu mai e. va fi greu, dar mai greu e cu ea. Sau pur si simplu iai alt model de suzeta si vezi cum va reactiona, la noi a mers a refuzat-o pe cea noua si nu i-am mai dat nimic. Succes!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
danielle02 spune:
theo,si Ebonee e fan suzi-buzi,mai ales ca si Melissa o molfaie,nu se poate ca ea sa nu aibe,insa eu le-am cumparat din astea:
http://www.pharmacy2u.co.uk/productdetail.aspx?code=NUSSC1BG
nu i-au afectat dintii absolut deloc.molfaie din astea de pe la vreo 3 luni.si eu ma lupt cu ele,la mine e mai greu ca mai am una care le adora si daca are una e musai sa aibe si cealalta
Ebonee mai bea lapte din biberon,si noaptea baga cate 1-2 sticlute de 250ml.
habar nu am cum sa o dezvatz,plus e inca in pampersi
nu vrea la olita si pace.voi cum ati procedat sa ii dezvatati de pampersi??!!!
cu vorbitul,si Ebonee le stalceste la greu dar nu mi s-a parut sa fie ceva in neregula cu asta,si-a da ea drumul la vorbit corect cand e pregatita,nu imi fac griji fiindca inteleg perfect ce vrea![]()
multumesc frumos de aprecieri fetelor,intradevar seamana perfect fetele mele,singura diferenta sunt ochii,Melissa ii are albastri si Ebonee negri![]()
ba mai mult,cresc exact la fel,cand am analizat graficile de crestere la amandoua cu doc. am ramas uimite,amandoua pe aceleasi linii la aceasi varsta.![]()
ma duc cu bubuli (Ebonee) la dans si inot ca spre seara are intalnire cu,colegele de nazdravanii
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Annisia spune:
Offf, multam de raspunsuri, dar nu m-ati linistit prea mult. Eu nu spuneam ca Yanis e slabanog, ci ca a luat extrem de putin in greutate intr-un an...
Mi-a placut de Rox, cica Andrei avea 12,5 kile asta vara, dar acum e la 15, deci stai linistita. Pai Andrei a luat 2,5 kg in cateva luni soro, cum naiba sa stau linistita????
Numai eu l-am stricat cu cioclata mea si bomboaiele... Acum numai asta vrea. Nu mai mananca aproape nimic... Tot timpul cere dulciuri. Intr-un timp il santajam ca ii dau, daca papa mancare intai. Acum am renuntat si la asta, numai ca sa nu-i mai dau dulciuri. O sa slabeasca putin, dar sper sa-si revina si sa uite de pasiunea asta nebuna pentru dulciuri. Doamne si eu si tati nu mancam neam, nu stiu cu cine seamana...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Roxana_G spune:
Danielle, sunt superbe fetele tale! Tare scumpe sunt, mai mare dragul sa le vezi impreuna. Am vazut si decorul frumos de Craciun, si petrecerea de Halloween, plina de suflet si animata de copii.
Cumatra.
tu primesti o mare bataita. Ti-am zis si la telefon, dar te mai bat la cap si aici. Mihnea este un copil absolut normal, nu e nimic in neregula cu el, fiecare are ritmul lui.
Greyeras, e o faza si la Adelina, bine ca acum e sanatoasa.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Offf, multam de raspunsuri, dar nu m-ati linistit prea mult. Eu nu spuneam ca Yanis e slabanog, ci ca a luat extrem de putin in greutate intr-un an... Mi-a placut de Rox, cica Andrei avea 12,5 kile asta vara, dar acum e la 15, deci stai linistita. Pai Andrei a luat 2,5 kg in cateva luni soro, cum naiba sa stau linistita???? Numai eu l-am stricat cu cioclata mea si bomboaiele... Acum numai asta vrea. Nu mai mananca aproape nimic... Tot timpul cere dulciuri. Intr-un timp il santajam ca ii dau, daca papa mancare intai. Acum am renuntat si la asta, numai ca sa nu-i mai dau dulciuri. O sa slabeasca putin, dar sper sa-si revina si sa uite de pasiunea asta nebuna pentru dulciuri. Doamne si eu si tati nu mancam neam, nu stiu cu cine seamana... |
Doamna, recunosc ca eu nu am fost prea clara, dar si mataluta interpretasi gresit. Ideea e ca Andrei a avut 12 kg de la 1 an si 2 luni pana in toamna asta cand a ajuns la 15 kile, habar nu am cum. Ideea era ca uneori mai apar perioade de plafon, de regula atunci cand greutatea e putin mai mare in faza initiala - adica cele 12 kile la 1 an era cam multicel. Insa apoi vine iar o crestere. Daca Yanis mananca bine, e sanatos si voios - si am vazut ca e! , sigur este ok. De la varsta asta nu mai iau ei asa mult in greutate.
Cu dulciurile insa subscriu la grija ta, si eu am calcat stramb si am mai dres-o. Ce nu am reusit insa sa mai dreg insa e legat de iaurt non-stop. Am avut probleme toata vara ca refuza orice mancare decat iaurt. Si in concediu ca sa nu am scandal i-am dat iaurt...la toate mesele. Si pe urma nu ma intreba cat a durat sa il dezvat si nici acum nu e ok.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia sper sa-si revina si sa uite de pasiunea asta nebuna pentru dulciuri. Doamne si eu si tati nu mancam neam, nu stiu cu cine seamana... |
Eu ma intreb cu cine seamana Alex ca nu pune gura pe dulciuri. Cu chiu cu vai un Kinder si asta rar. Aseara m-am sacrificat eu sa nu las cutia nemancata.
Rox , mamica
Annisia spune:
Roxule, eu zic sa bagi niste dulcetzuri si papanashi noi nouti, daca tot le ai cu dulciurile... Parerea mea! Hihihihihi....
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
rnico spune:
ceau
am plecat toti 3 (adica io cu alesia si tudor) cu avionu si apoi dupa ceva asteptare in aeroport si inca 4 ore cu masina am ajuns la noua casa....in strainezia
si de atunci d. la serviciu si eu acasa cu copii pana in ziua in care voi merge la....interviu, sper ca ma vor lua in randurile lor din ianuarie sau daca nu din mai... om vedea!
va citesc cu drag printre picaturi ...si un pic in diagonala
ziua ne e plina...fara bunici
va pup
sa auzim numai de bine
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)