Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)
Raspunsuri - Pagina 22
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Asaaaa...dupa un telefon cu o prietena... Greyerash daca a papat inseamna ca deja e mai bine! Frumos Mos Nicolae a primit si Adelina!!! Sanatate micutei indragostite de carti! Alinkav, un pic mai e pina pe 20. Cred ca sunteti super nerabdatori!!! S-a definitivat proiectul de casa? Credca abia asteptati primavara! Sa va iasa cum va doriti si planul de Maldive si tot! Yaia frumos planul de croaziera si seara de revelion! Am fugit la Daria. Mai sunt copii carecer baie zilnic si mai ales la 11 dimineata? O zi frumoasa si fara stres va doresc! Nu v-am mai lasat de mult o melodie: Taylor Swift-the Best Day ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 25+ cu DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle |
Erina, sincera sa fiu, numar zilele pana pe 20!Uite ca mai sunt 10!
Pana la urma, vom sta 4 zile la Viena, si inca 4 la Garmisch(Germania).
Iar in legatura cu proiectul, acum lucram la el, facem ceva modificari, stii si tu cum este!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
cecilia L spune:
Teo, nu cred ca este cazul de logoped, e mic inca, gandeste-te ca mai sunt inca copilasi care nu vorbesc la 3 ani, eu cred ca vrem prea mult la 2 ani. Eu aveam niste pitici ca il inlocuieste pe "c" cu "t"....dar am realizat ca mai sunt si cuvinte in care il spune, la fel cu "r", spune cuvinte in care il pronunta, rar dar mai exista, asa ca nu mai am nici un stres cu asta
Legat de bibe, noi am facut o gluma cu el intr-o seara, era bibele cam spart si tb sa-i cumpar altul, dar uitasem, asa ca i-am zis ca a papat soricelul din el, nu l-a incantat prea mult, dar nu l-a refuzat de tot, in seara urmatoare la fel, in a treia seara nu l-a mai vrut, insa a cerut dimineata, dar i-am zis ca l-a papat soricelul, a intors cu spatele si a dormit, dar nici nu a mai cerut de atunci, asa ca l-am aruncat..in toata perioada asta tati venea tarziu si nu stia ca noi nu mai cerem bibe, asa ca s-a gasit el sa-i pregateasaca laptele pt seara, la care el ii spune nu mai este bibe a papat soricelul...eu ii faceam semne disperate.....si acolo am inceiat capitolul acesta....la cat de greu l-a acceptat atat de usor a renuntat la el....noi la vremea aceea beam, cam 500-600ml lapte, e adevarat ca nu mai bea atat de mult, depinde de zi, am ramas la 250ml, sunt multumita.
Daca tot vorbiti de greutate, sa va spun eu, ca suntem un "slabanog" nu cred ca are mai mult de 13kg si undeva la 94mm (nu stiu exact, nu l-am mai masurat), de mancat mananca bine, dar nu sta locului o secunda, argint viu, alearga, sare...toata ziua, rar sta si el cuminte 5 minute....eu vreau sa merg sa-i fac un control ofta...imi lasa uneori impresia ca se uita cam aiurea.....imi recomandati vre-un medic???
Chiar asa D-na Teo ce greutate are Mihutu, stiu ca si el baloteaza la greu?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Erina,
vacanta neplatita
o ince de maine...o sa plecam la tara cateva zile, sper sa ma relaxez si eu...apoi saptamana viitoare mai prestez cateva zile la scoala, ca deh am luat gradul I si m-am mai eliberat, asa ca mai pot face niste treaba in folosul comunitatii
, apoi nu mai trec pe acolo pana pe 4 ianuarie
, pe 25 mergem la Mangalia, unde pe 26 dec botezam finutul, de Rev nu avem nici un plan, apoi incep in forta anul cu alte 2 botezuri, nepotica pe 10 ianuarie in Buc, iar la sfarsitul lunii nepotelul la Baia Mare, pe care se pare ca o sa-l si botezam...asa ca sa fim sanatosi.
Cecilia si
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Teo, nu cred ca este cazul de logoped, e mic inca, gandeste-te ca mai sunt inca copilasi care nu vorbesc la 3 ani, eu cred ca vrem prea mult la 2 ani. Chiar asa D-na Teo ce greutate are Mihutu, stiu ca si el baloteaza la greu? Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Draga mea,n-ar fi o pb daca ar VORBI MULT,dar stalcit
Nu primeste prea multe desene,mamaia vorbeste o gramada cu el,m-am convins ca stie absolut orice,dar nu vreaaaaaaaaa!!!

Btw,vom vedea dupa sarbaturi in ce directie o apucam!
Cecilico,e papacios rau Mihnea,dar e la fel de argint viu ca si Cristi al mataluta.Cumatra poate confirma:tot timpul are treaba sa se catere undeva,sau sa coboare de undeva,alearga nonstop,doar cand doarme e mai linistit
Soo,are 13.1 kg si 92 cm,!
Ahhh,uitasem sa-i spun lui Mada ca are un ingerash suflator de nas si tusitor foarteeeeeee dragalash

!!!Bravo Robertelu' dragalash!
Si dungili,bre doamna?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Erina,din pacate n-am putut deschide articolul cu pricina,o sa caut diseara mai multe!

Abia astept s-o revad pe Daria
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina spune:
va pun poze diseara:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
greyeras spune:
Mada am vazut si eu pozele cu Robert, e un scump. Abia astept sa vad poze de la serbare.
V-am trimis si eu pe mail comun poze cu Adelina.
Maine dimi plecam la munte asa ca va doresc de pe acum we placut tuturor.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Marunzika spune:
Se mai face anul acesta "lista copiilor cuminti din Ro" in Evenimentul Zilei?
Yannisa Milena
24.08.2007
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Draga mea,n-ar fi o pb daca ar VORBI MULT,dar stalcit Nu primeste prea multe desene,mamaia vorbeste o gramada cu el,m-am convins ca stie absolut orice,dar nu vreaaaaaaaaa!!! ![]() Btw,vom vedea dupa sarbaturi in ce directie o apucam! Cecilico,e papacios rau Mihnea,dar e la fel de argint viu ca si Cristi al mataluta.Cumatra poate confirma:tot timpul are treaba sa se catere undeva,sau sa coboare de undeva,alearga nonstop,doar cand doarme e mai linistit Soo,are 13.1 kg si 92 cm,! Ahhh,uitasem sa-i spun lui Mada ca are un ingerash suflator de nas si tusitor foarteeeeeee dragalash ![]() !!!Bravo Robertelu' dragalash! Si dungili,bre doamna? Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
m-am linistit, stiam ca Mihnea este un papacios, am vazut cu ochii mei

.Noi tocmai am papat 2 danonino si un cremosso,deh am dormit aproape 3 ore... acum halim o turta dulce
Cecilia si
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Annisia Roxule, eu zic sa bagi niste dulcetzuri si papanashi noi nouti, daca tot le ai cu dulciurile... Parerea mea! Hihihihihi.... |
Tztztz....
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

David