Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Tare scump e Adi si ce bine recita, pai al meu nici un vers nu zice.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Buna seara, iar suntem singure... Bine ca trebuie sa ma abtin de la sushi ca altfel ma rodea mai tare invidia pe tati.
Roxana, si perfecta dreptate. Sper sa inteleaga si Alexandra si sa se multumeasca cu distractii mai domestice.
Si noi vom face economii cit putem mai ales ca deja vad ca la produsele de baza mai scumpesc preturile, urmarirea in sarcina, operatia in sine si cheltuielile de dupa nu sunt nici ele neglijabile. Macar sanatosi sa fim ca in rest le-om echilibra pe toate.
Danuta, foarte bune datele Mirunei. Incerc si eu sa o masor pe daria cit de curind.
Bine ca ai rezolvat cu actele. Pupicei frumoasei vorbarete!
Gabriela asteptam vestile bune!!! Cred ca Sara anticipa intilnirea din seara asta de stiga asa! Emma cu siguiranta va sta la caldurica inca o luna si ceva!!!
Merg si eu saptamina viitoare la o morfologie, sa plec linistita in vacanta.
Yaia sunt sigura ca va fi o camera de vis pentru delfinasa. Ador si eumobila alba si accesoriile ca accente de culoare.
Asa imi place normalitatea asta a vietii in civilizatie! Nu ma intelege gresit stiu ca in orice tara fiecare face un efort cind e vorba de o extindere, o remobilare dar ma gindesc cite familii nu sunt in Romania care nu isi permit sa se mute la mai multe camere pentru ca fiecare copil sa aiba camera lui.
Papanash, Adi al tau e un istet a-do-ra-bil. Recita minunat si imi place ca si gesticuleaza

!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Annisia spune:
Aha, multam de aprecieri. Suntem familia piramidon, v-am mai spus...
Vroiam sa va intreb de bebei, cat cantaresc la doi ani si ceva? Yanis nu are decat 14 kilograme si mi se pare putin, avand in vedere ca la un an avea 12 sau 13, nu mai tin minte... Nu a luat cam putin intr-un an intreg?
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
cecilia L spune:
Multumesc celor care s-au gandit la mine,a trecut si a fost foarte bine, am fost ca o floare, parca nu eu treceam prin focurile unei inspectii si a prezentarea lucrari....si asta m-a ajutat..........acum nu vad decat somn si a stept vacanta......

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!
Papanash, adorabil Adi! Si ce frumos recita el!
Cecilia, felicitari! Eram precisa ca te vei descurca perfect!
Erinachiar ca te vei simti tare linistita dupa inca o morfofetala!
Sunt minunate intalnirile astea cu bebelusii!
Fetelor, sunt asa fericita! Emma e foarte bine, lichidul amniotic normal, col ok, ea e foarte bine dezvoltata, ba chiar la limita superioara, cantarim deja aproximativ 1.900 kg si e pozitionata exact cum trebuie! NUmai vesti bune!Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!
Au fost si Sara cu tati, dar Sara s-a pus pe un plans...a mai reactionat odata asa, la cosmetica. Are senzatia, cred ca patesc eu ceva! Draga de ea!
Pupici,somn usor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
33 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Roxana_G spune:
Cecilia, bravo, felicitari. Acum chiar meriti din plin odihna.
Annisia, nu e putin 14 kg. E absolut normal. Andrei e mai grasunel, are 15 kg, si mie mi se pare ca a luat prea mult, avand in vedere ca toata vara a stat pe la 12.5.
Apropos de poezia lui Adi, noi vom face pana la urma serbarile cu parinti, dar Andrei nu primeste rol pentru ca e prea micut si cred eu necooperant.
Cu chiu cu vai il fac sa repete dupa mine Bradulet bradut, nici gand sa recite ceva cap coada. Si cand imi amintesc repertoriul Yannisei...
Micul atomic este deja la nani, de luni parca s-a mai potolit. Ieri seara cel putin a fost tare haios si dragalas, azi a mai avut ceva tendinte agresive. Nu stiu cum sa il dezobisnuiesc sa o bata pe Alex. O loveste continuu si fara motiv.
Pe Alex am dus-o iar la spiridusi. Parca a fost mai lalait azi si multa lume. Am facut brutarie, a mers si la bijutier si s-a ales cu o bratarica si a facut un ingeras la atelierul lui Mos Craciun. Cam atat pe saptamana asta cu spiridusii.
Ne retragem si noi acum, va dorim o noapte buna si linistita.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
Ana, condoleante! Sa va dea Dumnezeu putere! Anul asta 2009 a fost pt multa lumea dubios. Dar a avut si multe parti frumoase, foarte frumoase.Eu promit la ele sa ma uit.
Papanash, bestial e Adi!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Cecilia, esti tare, eram precisa ca-i dai gata 
Gabi, ai vazut, relax, lichide si no worries, asta e reteta:)
fetelor, eu maine fac o chestie...ma duc la vopsit:D
sper sa nu intervina nimic, da mor de frica. Vreau sa ma faca....culoarea mea, LOOOOL
sunt obsedata ca m-am rotunjit la fata de la cortizon, desi nu mananc pic de sare....
barbatu zice ca-s paranoica, da io ma vad biluta.
Piciu, ce mai e nou?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
'neata si cate o
aburinda, ca e cam frig ![]()
Anacondoleante 
Cecilia felicitari
si relaxare placuta
Gabriela super vesti, sa o tineti tot asa 
Papanash ce dulce e Adi
noi suntem bine , Miru are o maseluta noua din randul 2 de masele, e iesita de tot dar eu abia aseara am remarcat-o
, in rest nu facem mare lucru job si acasa, seara ne distram cu copilul care ne danseaza de mama focului de vreo cateva zile si ne face de mancare "putu toata saptamana" 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Azi ofer eu
si ma gandeam ca daca tot sunt buna de cinste sa dau si un fursec .....sa nu fie pe stomacul gol
Roxana, Sabina, Gabriela 
Nu am citit din urma, am dormit ca un bustean.....de la 22-7 cand tragea Cristi de mine ca vrea lapte cu "tasea" si ma intreba unde e tati.....
Roxana, nu te nelinisti prea mult cu poeziile lui Andrei, Cristi nu vrea sa spuna atunci cand il provoc toata strofa, asteapta sa incep eu versurile....dar, le recita jucariilor si le canta Mos "Taciun" prima strofa....asa cum a fost cu vorbitul la Andrei o sa fie si cu poeziile, provoaca-l cand va jucati impreuna sau la masa...eu la masa am cel mai amre succes.
Legat de a o lovi pe Alex, nu stiu ce sa-ti spun, trebuie cred, sa descoperi daca o loveste din "iubire" sau pt ca e gelos....ceva se intampla in capusorul lui....si pe noi ne loveste uneori Cristi, dar se vede ca o face pt ca ne iubeste, in schimb taxeaza copii mia mici in parc
,este el seful....si asta nu-mi place, e adevarat ca a luat si el lovituri de la copii mai mari........nu stiu cum sa gestionez situatia.....acum ca am mai mult timp pt el o sa vad cum gestionez situatia......noi avem insa o alta problema, nu dam jucariile...credeam cxa este o etapa, dar dureaza cam de mult(iulie)...mai grav ca nu le da nici copiilor care vin la noi, cand afla ca vine cineva in vizita( nasii cu baietelul de 1 an-exemplu) le strange si le ascunde, greu il fac sa lase cateva sa se joace cu el, il lasa putin la inceput, apoi pe orice jucariie pune mana baietelul o vrea el si tot asa pana il face sa planga.....nu stiu cum sa trecem peste faza asta....
Sabina, de ce spui ca esti biluta....sa fim seriosi si daca ai fi asa, ar conta mai mult decat sa fi sanatoasa...asa ca lasa prostiile ca revii tu la normal dupa ce trece perioada asta grea.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)