Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Noi suntem foarte tristi. Ieri s-a stins un om tare drag noua. Si am mai primit si alte vesti proaste din familie, sper sa fie doar alarme false, desi cand e vorba de boli...

Eu ma chinui cu o infectie crunta pe spate. Nu cred ca scap fara bisturiu. Mi-e groaza, ma duc diseara sa vad cum o rezolv.

Sa aveti o zi buna si usoara.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Yaia, si eu la sarcina cu Gh am mancat aiurea.....de aia m-am i ingrasat 25 de kile

Eu la sarcina cu Tudor am mancat normal si m-am ingrasat 25Kg.
Acum am pus deja 6, la 24 de saptamani. Mie nu ca ma ingras mi-e teama, ca stiu sigur ca oricum pun mult, dar ma tot gandesc sa nu duca bebe lipsa de nimic: vitamine, minerale etc. Sper sa nu aiba vreo carenta, desi ei oricum isi iau ce le trebuie si ne lasa pe noi fara. Dar stii cum e, cand nu am griji, imi fac!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, imi pare rau, condoleante. Multa sanatate tie, sper sa fie totul bine.

Yaia, ziceai de Seychelles, asta am avut si eu in gand initial, insa pentru ca nu vim merge singuri si preferinta celorlalti este pentru Maldive, ne-am schimbat noi.

Erina, posibil ca Alex sa ceara inca un Disneyland, insa e mult prea des si nu se justifica. Cred ca e bine sa facem o pauza anul acesta. Eu zic ca vor avea suficiente conditii de vacante, important e sa ii ajute DD pe bunici sa fie sanatosi si in putere ca sa poata sta cu ei pe acolo. Ca eu concediu nu voi avea prea mult.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Noi suntem foarte tristi. Ieri s-a stins un om tare drag noua. Si am mai primit si alte vesti proaste din familie, sper sa fie doar alarme false, desi cand e vorba de boli...

Eu ma chinui cu o infectie crunta pe spate. Nu cred ca scap fara bisturiu. Mi-e groaza, ma duc diseara sa vad cum o rezolv.

Sa aveti o zi buna si usoara.

Ana, imi pare tare rau! Condoleante! Si sper ca restul sa nu se adevereasca.
Multa sanatate, sper sa scapi fara operatie, doar cu tratament!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, ziceai de Seychelles, asta am avut si eu in gand initial, insa pentru ca nu vim merge singuri si preferinta celorlalti este pentru Maldive, ne-am schimbat noi.

Diferenta dintre ele nu e mare, doar ca Seychelles, fiind mai departe, e mai izolata de progresul tehnologic, mai salbatica, mai neatinsa de civilizatie. Mie mi-a placut taaare mult!
Eu acum cica sunt cuminte, fac copii, nu merg departe ca e greu cu ei asa mici, dar 'strang bani' (a se citi incerc sa conving sotul) sa bifam cat mai multe locatii de pe lunga mea lista. Mai nou mi s-a pus pata pe Bora-Bora, dar nu stiu daca sa merg intai acolo sau in Fiji.
Cand aude de asa destinatii, sotzoshenia vrea sa ma dea la schimb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, pai eu nu car copiii in Maldive, no way. Asta e numai pentru mine. Cat despre Bora Bora, stiu ca e super, au fost finii nostri in luna de miere si sunt si acum incantati dupa atata vreme.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ema,Greyerash mltumesc de raspunsuri...a rezolvat sotul pe la primarie
Multa sanatate Adelinei!

Ana sa scapi usor

Gabriela votez de cate ori intru pe aici

Annisia ce bine arati mai draga Yannisucu e un dulce

Am masurat-o si eu pe Miruna,are 91 cm si ~ 12 kg cra cra!
In rest, suntem bine sanatosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Danuta, multumesc, felicitari pt datele mIrunei, pe acolo suntem si noi!Tu esti bine cu servicul? Tot asa aglomerata?

ERina, deja nu mai am stare, la 18.15 am programarea la eco, sper sa fie totul bine! De ieri Sara tot striga prin casa Vine Emma, Vine Emma si ma cam baga in sperieti!Cu baia si la noi e la fel, si scandal la iesire, e ca o ratusca si Sara mea!

Ana, draga mea, condoleante si putere sa treceti peste asta!

Yaia, pai mie mi se pare ca esti cumintica, zau asa, si 6 kg e chiar de bun simt! Eu abia azi m-am dus sa imi fac analizele de trim 3,din primul trim nu am mai facut nimic, ce zici de atata neseriozitate?Felicitari pt mobila!Tare frumusica cred ca va fi!

Adi, multi pt voi! Si felicitari pt prietena ta, cat ma bucur!

Nana, voi sunteti bine?

Sabina, m-am bucurat cand am citit de rezultatele bune, sper sa fii de acum cuminte si sa fie numai bine!

Greieras, sanatate Adelinei!

V-am pupat, ma duc sa fac galagie sa trezesc fata, mergem sa vedem bebelusa mica!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 33 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

azi-noapte pe la 12 am aflat , in sfarsit, care-i www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9fcb9ecd843d6582caed6b&skin_id=701" target="_blank">poezia pt Mosul .
data fiind ora, i se cam impleticea limba, daca vreti traducere sa-mi ziceti :)

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Slippers, condoleante ! Sper sa depasiti cu bine momentul. Sanatate !

Gabriela, iti urez vizionare si intalnire placuta !

Rox, si noi am pus limite cheltuielilor, dar asa as pleca....

Sim, ce dor miera de tine/voi. Stef e un scump , multi

Cecilia,multa bafta, sunt sigura ca totul a iesit excelent.

Revin, fac papa pt baieti, azi am venit acasa pe la pranz ca mi-a fost rau ( rusii dupa 2 luni au venit furiosi, numerosi si mancaciosi de calciu). Astept sa soseasca baietii mei.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput