Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Am citit in diagonala ce s-a scris pe aici, dar nu am mai avut cand sa raspund desi am intentionat sa o fac de mai multe ori.

Noi am fost in we la Brasov la Paradisul Acvatic, am prins si artificiile in Piata Sfatului, aprinderea beculetelor. Stefan a fost extrem de incantat, pe drum spre casa ne zicea ca el vrea inapoi la hotel , nu vrea acasa. Am trimis pe mailul comun un link spre cateva poze. Stefan a crescut mult, are un pic mai mult de 1 m si aprox 16 kg, iar la picior poarta cam 27 . Vorbeste din ce in ce mai bine, avem adevarate conversatii cu el (bilingve, of course). La gradi e f OK, nu am mai avut probleme cu el, evolueaza foarte frumos.

Intre timp ne-am schimbat si masina si sunt foarte multumita de cea noua. Am mai facut lucrari si la casa, cred ca prin februarie o sa reusim sa ne mutam si noi. In rest, treaba cat cuprinde.

Sim, ma bucur de vestile bune. Si daca va mutati in martie, tot bine e.
Nici noi nu am avut probleme cu gradi, nu a fost bolnav deloc semestrul asta, doar o febra ce scadea de la sine, dar a fost cauza de un premolar. Acum tuseste putin, il rezolv eu imediat.

Auzi, dupa ce va mutati incepi proiectul BB2? Daca nu sunt indiscreta...
Aaaa..si vezi ca Madame e in tara, vezi ce faci cu carnatii, ca parca o vad la tine la usa daca faci iar si miros bine...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare mamici si pitici!

Nu stiu cum o fi vremea la voi,dar aici e mohorita rau...de fapt cred ca a inceput sa ploua....asa ca daca la voi e soare trimiteti si la noi citeva raze,rugam frumos...poate se mai calmeaza spiritele pe aici ...Matteo e crizat raaau,tati la fel...pe mine nu ma pun la socoteala ca eu mi-s crizata mereu...

Teodora ma bucur ca te simti mai bine si-ti intoarcem inzecit pupicii ...
Roxana vizionat poze cu Andrei tuns...nu vazui mare diferenta,tot pletos e ...
Sabina admirat si Gheo tunsuliciul !
Sim bine ai revenit!...mamma mia ce mare e Stefan!! si eu care credeam ca Matteo e mare (92 cm si 15 kg)...dar adevarul e ca e cel mai inalt dintre copiii de virsta lui de la gradi...
Mada felicitari pt baietelul din burtica!
Roxana,Mada,Teo sa va traiasca sotii si sa va faca fericite!

Nana te imbratisez cu drag si sper ca fluturasul sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, imi pare rau ca nu ies cum trebuie planurile de Revelion. Si noi vom fi cu copiii dar voi incerca o varianta semi linistita. Adica incerc sa ii culc de pranz pe la 16, se vor trezi pe la 18 si sper sa reziste ok pana la miezul noptii. Si apoi o lasam si noi mai moale, ca deh, nu duci paharul la gura cu zgomot. Sigur, nu e loc de dantuiala in surdina, dar tot e ceva.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Rox La multi ani pt papi de atomici!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

bernix ce bine ca s-a mai linistit Ana! Si a mea e linistita uneori, dar doar uneori, ca de ex atunci cand mananca inghetata si se uita la Grafield atata timp cat mai e inghetata in ambalaj (cca 10min) .

Teo sanatate multa !

Ieri Puppi l-a vazut pe vecinul-prieten cum facea pipi din picioare la wc cocotat pe scaricica. Dupa 15 min o trece si pe ea si vrea la baie, nu la dino (olita dinozaur) si dupa ce-i dau pantalonii jos, vreau s-o asez pe wc, dar ea imi zice "ich auch so wie Samir-si eu asa ca Samir" si se intoarce cu fata spre wc si se ridica pe varfuri si se impinge cu bazinul spre wc .....n-am stiut ce sa-i spun decat ca baieteii fac asa pipi, fetitele se aseaza!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, la multi ani lui C!
Sa fie sanatos, sa va iubiti mult si sa traieti fericiti pana la adanci batraneti

Am vesti bune, hemoglobina 12.4. Doza mi-au scazut-o f putin, cu o sg pastiluta, iar luni din nou control . Am facut si ecografie, totul e perfect, in afara de splina la limita superioara a normalului, ceea ce e din cauza hemolizei puternice.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim inca o data de urari.

Tare haioasa Puppi cu pretentiile de facut pipi ca baieteii. O sa se lamureasca ea ca iese cu murdareala.

Sabina, ma bucur ca esti ok.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ha, Bernix, poneiul Sabina, super tare

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Teodora ce bine cai primit tratament. Cu siguranta iti revii rapid!
Si eu ca si Bernix le-am scos cind eram in clasa a 9-a. Adica la 14 ani. Imi amintesc cu drag depre operatie (mai putin durerea si oeratia in sine) pentru ca viitorul sot si colegele mele cele mai bune veneu in vizita la spital (imi dadeau carti, fructe si dulciuri pe sfoara-nu se intra in sectie. Intr-o zi a venit tota clasa...

Vad ca Daria imi mosteneste sensibilitatea cu amigdalele!

Roxana,am raspuns la chestiunea cu cizmulitele sunt primite cadou de la familia lui Matei adica cumnatica si fratele. Nu stiu de unde le-au luat.Le-aprimit in septembrie de ziua ei dar incaltata afara abia duminica pentru cain rest s-a mai modit cu ele. Da, pace daria papucii!!!

Suna bine planul de Revelion.Noi nu ne-am hotarit din cauza de burtica. Variantele sunt: drum mai lung cu Daria-stat pina la miejul noptii sau ramas in PN, Daria la bichi si bui si mers la un restaurant.

Bernix, am un dezinfectant puternic de la GNLD cu care curat pe jos (am scos covoarele si din cauza de casa inchirita mi se pare ca nu o pot scoate la lumina niciodata.
Daria mai scapa in living cu incaltamintea din parc, plus maninca ceva, da pe jos, mai vrea sa curate ecranul la televizor cu crema de corp, din astea), chiuveta, cada etc. Luni am curatat prize, telecomenzi, intrerupatoarele cu spirt. Nu o fac decit periodic asta cu spirtul.
Si eu sunt cam paranoia cu, curatenia si scamele etc dar incerc sa ponderez ca nu mai pot. Uneori simt si ca iau din timpul Dariei...La nual sigur am nevoie de ajutor.

Simona bine ai revenit cu vesti! E grozav ca va veti muta fie si la primavara! L-am vazut pe Stefan pe topogan si pe marginea piscinei. Se vede ca e inalt, de fumos nu mai spusn. Mi-a placut ca il imbraci in rosu.
sa stapiniti sanatosi masina noua!

Maruntzika super Yannisa!!! Imi plac fetitele voluntare si istete!!!

Gabriela si somnul meu e foarte prost si agitat. Daria mai doarme si cu noi in pat, se foieste si ea, se pune de-a curmezisul si asta nu ajuta deloc.
Ma doare burta si ma tot intorc de pe o parte pe alta in speranta ca imi gasesc o pozitie buna desi cea stiu ca cel mai bine ar fi sa dorm pe stinga! Am inceput si drumurile la baie mai nou deci tacimul complet!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Io sunt in conced, cel mai plictisitor conced al meu, il petrec la Bobo la borou sau acasa smotruind.
Ana a fost super incantata de poneiul roz de la Mosul Niculaie (mie mi se pare ucigator, atata roz, da' ce sa-i faci, daca-i place copilului?!) cu care doarme de cateva zile. Primul lucru cand se trezeste intreaba de Sabina (Sabrina), ca asa l-am botezat.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Bernix, sa treaca repede timpul sa vina vacanta si pentru tati si atunci sigur va fi mai bine!

Ma batea gindul sa ii iau si eu Dariei un ponei. Imi imaginez ca al Anei e din acela de de plus daca doarme cu el.

L-a abotezat dupa calutul din desenul acela Horseland regatul cailor?

Astazi am vazut ca Daria stie pe de rost replici de la Hello Kitty. Nu ma ingrijorez inca dar o sa ii reduc si mai mult!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput