Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!

Noi cam nasol de aseara Adelina e cu febra, dureri de burtica, diaree si voma. Am fost cu ea la dr. desi vorbisem cu dr ei la tel. ,doar ca pe la 14 a facut un 39.2 asa ca am hotarat sa o duc la UPu la Budimex, doar ca acolo te primesc doar dupa 20, iar daca nu e urgenta te trimit in policlinica la cabinet de pediatrie unde binenteles este un singur dr si ala incompetent. La noi o tinea intr-una ca este inceput de laringita desi eu ii spuneam intr-una ca ca imi cunsoc copilul mai bine si ca nu este ragusita de raceala, ci din cauza celor 3 ore petrecute in fata cabinetului.
In fine pana la urma a venit dr ei acasa si m-am mai linistit un pic, iar Adelina doarme, Doamne ajuta sa numai faca febra.
Eu sunt terminata am avut un we plin, cel putin duminica si luni nu am stat mai deloc pe acasa, iara aseara nu am dormit mai deloc am pazit fata.

V-am pupat, sper sa vin cu vesti mai bune!

Apropo ieri dimi am facut si o vizita pe la Ciufolici, iar Adelina s-a ales cu o tunsoare noua, mult mai scurta si ieri a plans toata ziua si ne intreba ca de ce am tuns-o. Mi-a rupt sufletul.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Greieras, sanatate Adelinei!
Erina, deci nici tu nu stai cu bine cu somnul, la mine e jale, ma intorc tot mai greu de pe o parte pe alta, iar la baie merg f des, e drept ca si beau multe lichide de cand cu lichidul amniotic. Si la noi e la fel, Sara adoarme cu noi si apoi e mutata in patut! Nu-ti spun cate picioare scapa in biata mea burta!Sa fim noi sanatosi, ca astea sunt trecatoare!Ce dulce trebuie sa fie Daria cu replicile din Hello Kitty!
Simona, ce mare e Stefan, multumim de pontul cu parcul acvatic sin Brasov!
Yaia, tu cum mai esti cu burtica?
Bernixsi noi avem cerere pt ponei mov, masina de facut baloane Fifi si plastelina!

Va pup, o seara frumoasa, Sara a iesit cu tati sa hraneasca cateii blocului!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 33 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Buna fetelor!

Noi cam nasol de aseara Adelina e cu febra, dureri de burtica, diaree si voma. Am fost cu ea la dr. desi vorbisem cu dr ei la tel. ,doar ca pe la 14 a facut un 39.2 asa ca am hotarat sa o duc la UPu la Budimex, doar ca acolo te primesc doar dupa 20, iar daca nu e urgenta te trimit in policlinica la cabinet de pediatrie unde binenteles este un singur dr si ala incompetent. La noi o tinea intr-una ca este inceput de laringita desi eu ii spuneam intr-una ca ca imi cunsoc copilul mai bine si ca nu este ragusita de raceala, ci din cauza celor 3 ore petrecute in fata cabinetului.
In fine pana la urma a venit dr ei acasa si m-am mai linistit un pic, iar Adelina doarme, Doamne ajuta sa numai faca febra.
Eu sunt terminata am avut un we plin, cel putin duminica si luni nu am stat mai deloc pe acasa, iara aseara nu am dormit mai deloc am pazit fata.

V-am pupat, sper sa vin cu vesti mai bune!

Apropo ieri dimi am facut si o vizita pe la Ciufolici, iar Adelina s-a ales cu o tunsoare noua, mult mai scurta si ieri a plans toata ziua si ne intreba ca de ce am tuns-o. Mi-a rupt sufletul.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Greyrash imi pare rau sa aud despre Adelina.

M-a sperita periplul vostru pe la cele spitale, de asta imi e si mie foarte frica sa nu se imbolnaveasca Daria in Bucuresti. Nu am nici un numar de la bici un pediatru. Cu ea merg cind e o problema la cine gasesc loc la Medlife,Medsana.

Doamne ajuta sa se insanatoseasca repede frumoasa si sa fim cu totii sanatosi sa vem sarbatori linistite. Se aude ca si cu gripa noua va fi un val puternic in ianuarie, inca unul in toamna...

Despre parul Adelinei, sigur tristetea ei era pe fondul de stare proasta data de boala. Sunt sigura ca ii sta minunat si mai tunsulica

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Greieras, sanatate Adelinei!
Erina, deci nici tu nu stai cu bine cu somnul, la mine e jale, ma intorc tot mai greu de pe o parte pe alta, iar la baie merg f des, e drept ca si beau multe lichide de cand cu lichidul amniotic. Si la noi e la fel, Sara adoarme cu noi si apoi e mutata in patut! Nu-ti spun cate picioare scapa in biata mea burta!Sa fim noi sanatosi, ca astea sunt trecatoare!Ce dulce trebuie sa fie Daria cu replicile din Hello Kitty!
Simona, ce mare e Stefan, multumim de pontul cu parcul acvatic sin Brasov!
Yaia, tu cum mai esti cu burtica?
Bernixsi noi avem cerere pt ponei mov, masina de facut baloane Fifi si plastelina!

Va pup, o seara frumoasa, Sara a iesit cu tati sa hraneasca cateii blocului!

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

25+ cu David

Mergi la inceput

mah am pierdut mesajul....

Deci ziceam Gabrielei ca asa e si la noi picioare si intos greu de pe o parte pe alta. Ca maninc mult seara, minim un kg de fructe pe zi (struguri, porotocale)...
Ziceam ca sunt super dorintele sarei. Si eu as vrea sa ii iau un Cicciobello Dariei dar cred ca ii iau doar trusa medicala si poate sa consulte papusile pe care le are.
Oricum ar fi sper sa ne mentinem santoase si sa avem un bogat pentru fete!

Yaia, si eu astept vesti despre burtica. Te admir ca nu bei cafea. Eu beau cappuccino sau o cafea. Ca sunt sigura ac tu papi super sanatos. mi-am amintit de Sara La Fontaine...si retete finlandeze...Asteptam vesti.

Roxana scriam ca am vazut pisica exceptionala pictata de Alexandra. E super ideea cu Fabrica spiridusilor. sper sa aiba sesiuni si pe parcursul anului viitor. poate merg cu Matei cind vine la redeschiderea Antipa in martie.

In Tokyo exista Kidzania
http://web-japan.org/kidsweb/archives/cool/06-12/cool061201.html

Ar fi si in Lisabona unul.

In rest va doresc o seara linistita. Noi ne jucam. tati e la cina cu colegii.

25+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, acum in spirit de gluma, apropos de picioarele in burta, glumea tati la un moment dat ca saracuta Emma cred ca va iesi direct cu vanatai!Ce bine ca mananci multe fructe, eu nu prea...asa, cate un fruct pe zi...Azi m-am cantarit, rotund 10 kg Maine merg la eco morfofetala si abia astept!Somn usor, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Buna seara! Imi cer scuze ca intru asa aici,dar sunteti singurele fete pe care le cunosc din Bucuresti si care sper sa ma ajute cu un raspuns urgent.
Am o colega de serviciu internata la Floreasca cu diagnostic alergie severa infectioasa,starea ei s-a agravat fffff tare si e posibil sa moara.Are doar 30 de ani! Sunt socata!Pielea ei e ca arsa,e sub anestezie incontinuu ca altfel n-ar suporta durerea,iar medicii de acolo nu stiu clar ce are.Nu se observa nici o imbunatatire a situatiei si le e frica sa nu-i cedeze inima.
Daca stiti sa-mi recomadati un profesor dr dermatolog sau pe oricine cunoscut in domeniu sa-i recomand mamei ei.Vreau sa o ajut!
Va multumesc pentru toate raspunsurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ooh, nu stiku ce sa zic....sa incerce la un institit de boli infectioase? Sanatate, Doamne ajuta!

fetele, va pup tare, Greyeras, sanatate Adutei.
sunt cam nevricoasa de la cortizon....ca sa ma exprim frumos.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna seara, suratelor!!! Eu, desi sunt libera ca pasarea cerului, abia acum m-am adunat de pe drumuri. Si asta cu rugaminti fierbinti, ca mai trebuia sa mergem intr-o vizita, dar am zis ca nu mai pot nenica.
Am fost sa ne achitam de cadorisiri, chipurile de la Mos Nicolae... Am trecut si pe la parintii lui B, iar pustiul meu a fost bagat in priza la 220. Ne-a zapacit de cap, de m-a gatat mai rau decat o noapte-n club. Ne stingea lumina si tipa: hai, toata lumea la culcare! si incepea sa sforaie... Se suia pe canapea si atentiune aterizeaza Nashi, aruncandu-se direct in capul nostru... dadea ture, ne-a pupat si pocnit pe toti in egala masura. La orice protest ne lua cu lasa-ma-n pace, taci mami, du-te de aici... Deci ne-a termenat, ca sa zic asa. Ne-a potolit pe toti. Deci eu fac trei, nu-i bai, dar mi-i cresteti voi???

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Auzi, dupa ce va mutati incepi proiectul BB2? Daca nu sunt indiscreta...
Aaaa..si vezi ca Madame e in tara, vezi ce faci cu carnatii, ca parca o vad la tine la usa daca faci iar si miros bine...

Mi-e cam teama sa ma apuc de proiectul asta, dar in principiu dupa ce ne mutam vedem. De la inceputul lui oct pana acum am reusit sa slabesc vreo 7 kg si parca ma ia jalea sa pun la loc muuuulte sunculite. Am reusit sa incap in niste haine la care nu mai visam demult Cat despre carnati...pas, nu mai fac (nu de alta, dar nu prea am cand pentru ca pe 27 dec plecam spre Salzburg si revenim dupa Revelion.

Mergi la inceput