Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)
Raspunsuri - Pagina 12
ancasilv spune:
Buna ziua si de la noi! Ce mai faceti, sper ca Mosul a trecut pe la voi si a umplut cizme si cizmulite. a fost si pe la noi, doar cu nist ejucarii si dulciuri. Vlad prima data s-a infipt in portocale, pe urma a vazut si restul. Simbata am fost la teatrul de papusi, interesant (pt ei, ca eu m-am cam plictisit, nu prea e pe gustul meu). Am luat bilete si pentru duminica la spectacolul cu Mos Craciun, sper sa iasa ceva dragut. cu aceaasta ocazaie am descoperit ca teatrul este al unor cunostinte, asta asa, ca sa mi se demonstreze inca o data, cit de mica este lumea.
Va pup si sper sa aveti o saptamina cit mai placuta!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Multumim tare mult pentru urarile pentru tati
. I-am dat azi rama foto digitala cu poze, sper ca a fost o surpriza placuta.
In afara de sarbatorire, nu am o zi prea buna din pricina problemelor de birou. Dar ma straduiesc sa trec peste ele, din astea tot vin si trec.
Cumatra, multa multa sanatate iti doresc.
Ai grija de tine si fa tramentul. Ma bucur ca v-a placut surpriza si a avut si succes. Vezi poza noastra de Mos si acolo sunt masinile de reparat ale lui Andrei. M-ar interesa daca l-ar tenta si pe Mihnea sau ramane fan Thomas.
Erina, esti o scumpa.
Sa stii ca ghetele nu erau noi, doar le-am pus peste cadouri ca nu incapeau invers, cadourile in ele. Te rog sa nu uiti sa imi zici de unde ai luat ghetele superbe ale Dariei (sper ca nu am scapat eu postarea, ca de obicei).
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Eu nu am glumit cand am spus ca vreau trei copii. Si deja am amanat cam mult pe bb2. Numa ca am zis sa mai creasca Y sa ma inteleg cu el. daca erau amandoi ai mei, cred ca aveam 20 de kile, de ma strecuram pe sub pragul usii si creierii mi-i puneam seara pe bigudiuri, sa mai aiba niscaiva creturi dimineata... Desi, cand ma programam cu trei plozi, asta vedeam: harmalaie!!!! Copiii care tipa, jucarii aruncate in cele patru zari, toti trag de mine ca vor pupici, unul vrea sa doarma, altul vrea mancare si al treilea a facut kk pe dansul. Cam asa vad chestiile. Dar ma gandesc ca vor creste si imi vor lipsi aceste momente de ghidusie. Apoi ma vad peste ani cum stau si-i astept sa vina in vizita cu familiile de sarbatori si mesele sunt pline si nepotii, la randul lor, fac o mare harmalaie... Offf, eu nu stiu ce fac maine si m-a apucat un gand ca cam cum o sa fie peste n-spe ani... Ma duc la somn, pana nu-mi mai vin si alte idei zgubilitice. Somn usor mamici cu pitici!!!! |
Sunt sigura ca o sa te tii de plan, ca te stiu ambitioasa, important e sa te simti pregatita sa o faci. Sau nu musai, sa te risti. Tu esti mult mai realista, pentru ca in realitate chestia cu tipetele, jucariile imprastiate si nevoile simultane sunt destul de reale, cel putin mie mi-a parut o descriere umoristica a realitatii din casa mea. Cert este ca atunci cand am decis sa facem bb2 habar nu aveam ca va fi asa, nici nu ma gandisem, asa ca socul a fost cam mare. Macar tu stii ce vine si va fi mai usor. Oricum, iti tin pumnii stransi.

Aaa, sa stii ca in ciuda efectelor secundare descrise cu privire la a avea 2 copii, nu prea reusesc sa scad sub 62 de kg.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Mada, da, azi e ziua lui tati, multumim de urari. La multi ani in avans si pentru tati vostru, sa fie sanatos si sa aiba numai bucurii! Felicitari pentru baietel, cred ca e ok si cu 2 nurori.
Cat despre jucarii, nu am reusit sa o fac pe atomica sa le pretuiasca, d-apoi pe cei mici...
Erina, multam de link despre copilul de 2 ani, m-am mai linistit si eu cand am citit. Alex a avut criza mai precoce, la 2 ani jumate se linistise deja. Dar la Andrei abia incepe nebunia.
Emma, multa multa sanatate.
Rox , mamica
bernix spune:
Buna ziua, fete dragi!
Ce liniste azi, parca ar fi week-end!
Io sunt in conced, cel mai plictisitor conced al meu, il petrec la Bobo la borou sau acasa smotruind.
Ana a fost super incantata de poneiul roz de la Mosul Niculaie (mie mi se pare ucigator, atata roz, da' ce sa-i faci, daca-i place copilului?!) cu care doarme de cateva zile. Primul lucru cand se trezeste intreaba de Sabina (Sabrina), ca asa l-am botezat.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
Roxana_G spune:
Sim, sa va fie de bine iesirea, am vazut pozele si se vede ca v-a priit. Am vazut si inotatorul mic, cred ca e super sa mai bagi o balaceala asa in miez de iarna.
Rox , mamica
bernix spune:
Teodora, Rox, multi ani sa va traiasca sotii!
D-na Mihailescu, cand te aud cu amigdalita pultacee mi se face pielea de gaina, imi aduc aminte de mine inainte de scoaterea pacatoaselor de amigdale! Sanatate multa!
Nana, sper ca totul sa fie bine cu fluturasul si sa va bucurati de vacanta printre cei dragi!
Mada, felicitari pentru baietel!
bernix spune:
Io-s cam amarata ca nu imi iese deloc planul pt Revelion. E primul am in care am chef de petrecere pana dimineta si n-am cu cine s-o las pe Ana, iar o varianta in trei inseamna liniste si seamana prea mult cu o seara normala... De-asta nici nu ma tenteaza atata sa plecam din Bucuresti, ca tot devreme o sa ne culcam, sa nu sticam prigramul copilului, ca altfel vai de nervii nostri!
Off, mai vedem...
bernix spune:
Sim, ce bine ca ai mai dat pe la noi! Din cate povestesti, se pare ca ati avut o toamna plina, toata admiratia pentru voi! Chiar ziceam saptamana trecuta legat de greutatea copiilor, ca daca intri si tu sa spui dimensiunile lui Stefan, ma fac miiiica si nu mai zic nimic. Sa-ti traiasca nazdravanul care creste ca din apa! (Defetica are 12 kile imbracata)
Erina, ce te admir pentru perseverenta cu care cureti casa! Mie nu mi-a trecut niciodata prin cap sa dezinfectez cu alool medicinal si lumea zice ce sunt tipicara si ca vad praful si acolo unde e curatenie luna.
Ai toata admiratia mea!
bernix spune:
Cecilia, bafta multa cu lucrarea!!! Tin pumnii pt maine!