Strumfi de iul-aug 2007 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
Luna1 spune:
Asa... ce sa zic, in primul rand buna dimineata.
Anto am vazut topicul ala si citind ca si la 10 ani mai topaie tot asa am decis: il trimit la internat. Glumesc of course, de fapt in ultimul timp ne intelegem mai bine, efectiv ii repet frumos de cateva ori sa faca un lucru si daca vad ca nu o face o dau putin pe ton de gluma si incep sa-i zic" tu nu auzi decat cand tip? ok pai hai ca tip atunci sa ma auzi" si ridic tonul. Insa radem pe tema asta. Asa ca acum tip in gluma.
Lachi
Apropos de pierdutul parintilor eu cred ca nu esti pregatit niciodata sa-i pierzi insa eu l-am pierdut pe tata la 16 ani si ma simt putin mai...pregatita. Adica nu doresc sa o pierd niciodata insa stiu ca se va intampla intr-o zi (asta daca ma tine pe mine Dumnezeu in viata si sanatoasa) si desi ma va afecta nu cred totusi ca nu voi fi in stare sa privesc inainte amintindu-mi de ea cu drag.
Alexi ce veste buna. Pupici Giuliei.
Georgi spor la...dormit.
Karli esti o frumoasa si acum si ai fost si tinerica.
Carla n-am apucat sa vad filmuletul ca n-am boxe la serv asa ca il voi vedea diseara acasa sa-l savurez in liniste.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Antoanela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Anto am vazut topicul ala si citind ca si la 10 ani mai topaie tot asa am decis: il trimit la internat. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Hi-hi, ti-am zis, cand am citi fix la tine m-am gandit . Dar e bine ca in timp el devine mai ascultator, bravo.
Asa cum ma gandesc la tine Michi cu "problema soacra", de fiecare data cand vad reclama aceea la hartie igienica care incepe cu "Mihai, 34 ani, nu o mai suporta pe soacra lui". Sper sa nu ma intelegi gresit, obiectul reclamei nu are nici o legatura, numai fraza de inceput imi declanseaza acest "deja-vu".
Karli, mi-am bagat nasul in albumele tale, ce frumos ti-ai comentat pozele vechi, uau , ai trei surori? E eroina mama ta . Si ce poze frumoase ati facut la Lacul Sf Ana, ce zona superba, plus ca am admirat toate fetele de acolo si am constatat ca de cand nu te-am vazut eu ai slabit mult si ti-ai schimbat culaorea de par, esti o bela, duamna!
Luna1 spune:
Mychy ce probleme de soacra ai avut?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
monicabo spune:
Neata!
Hai ca am prins putin timp sa mai scri si eu cateceva.
Suntem bine, doar ca eu sunt ff stransa cu timpul, tot timpul e cateceva de facut. Fetele cresc, sunt bine, se joaca, ambele sunt pe picioare acum, si umbla prin toata casa, am luat-o de la capat cu Ana Maria cu scosul diverselor lucruri de prin sertare/dulapuri (tocmai ce scapasem dar stiam ca ma asteapta iar), plus ca asta mica vrea sa faca exact ce face si Andreea, anume lucruri pe care inca nu le poate face (de ex in parc sa se cocoate pe toate alea, sa se dea pe tobogane... am ajuns sa ma dau si eu pe diverse tobogane cu ea in brate).
Se iubesc f mult, se chiraie, se mai si cearta pe jucarii, dar ne descurcam
In rest, ne-am politizat masiv cu ocazia campaniei electorale, ii stie Andreea pe toti, basescu, geoana, antonescu, boc, nuti, eba, vadim etc.. Asta tot intrebandu-ne "cine este nenea" - adica personajul de la tv sau de pe bannerele de pe strazi. De fapt prima data a fost cand mi-au dat astia de la pnl niste materiale electorale, pixuri, pliante, calendare si Andreea m-a intrebat tot asa, "cine e nenea", pe urma a inceput sa urmareasca bannerele si tot asa...
Asa ca am fost la votari mai mult pt ea, ea a fost f fericita cu stampila in mana, si cu bagarea in urna a buletinelor de vot
Apropo de crize, si Andreea mai face, atunci cand nu e ca ea, si de multe ori nu prea pot sa-i distrag atentia cu nimic, urla in continuare.. Noroc ca se opreste relativ repede, eu o mai iau mai cu vorba buna, mai ridic un pic tonul la ea (ca in urletele ei, nici nu m-as face auzita daca as vorbi normal), ii zic ca ma supara comportamentul, cum face etc... La un timp dupa asta ma intreaba "mai esti suparata", "da, mai sunt, ca nu imi place cum te comporti, ca urli si nu intelegi ce-ti spun", "scuze nu mai fac", "bine, ok,sa nu mai faci", "mai esti suparata? nu mai fiiii" etc... pana nu ii zic ca nu mai sunt suparata, nu ma lasa...
Lasa, ca o sa o iau din nou cu crizele, cu Ana Maria, care deja tipa si ea dupa diverse, daca nu-i dai...
Pe undeva, e mai greu, cu Andreea te mai poti intelege, cu ea nu prea, inca. Dar pe de alta parte, ii trece si mai repede, chiar daca mai greu, ii mai pot distrage atentia cu altceva...
Off, greu, greu...
Am apucat sa mai citesc si cateceva din urma:
Carla, f frumos filmuletul cu Sabina!
Lachiona, Cristina, f greu fara mama, e o pierdere imensa, pe care nu o poate inlocui nimeni si nimic, doar durerea se mai estompeaza cu trecerea timpului.
Karligutza, f faine pozele din secolul trecut! Deh, amintiri Aveai un par f frumos! Cati frati sunteti voi? Inteleg ca ai si o sora cu doar un an mai mica decat tine? Deci tot asa, diferenta mica? (poza aia in care aveai tu 2 ani, si o sora care inca nu mergea, deci avea aproape 1 an...)
Oana, f frumoase pozele cu baietii, seamana f bine, mai putin culoarea parului.
Mychy, cand pleci on Congo? Ai gasit ceva oferte de pret, poate au reduceri de sarbatori?
Mie miera indiferent cine iese presedinte, caci oricare din ei are protejati care ne fura noua banii...
Jadi am citit ce ai mai scris de baietii tai
Vivela, sarcina usoara in continuare si succes cu gradinita, sa fie cat mai putine probleme si nu majore!
Pupici, si ne mai auzim...
mai sunt de spus, dar am mai uitat
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicabo spune:
Alexi, eu stiu ca la sarcini ff mici, la luarea unui medicament teoretic interzis, funstioneaza regula "totul sau nimic". Adica o eventuala afectare a fatului, o afecteaza de tot, se pierde sarcina. Dar daca sarcina traieste in continuare, atunci inseamna ca nu a fost afectat de respectiva substanta din respectivul medicament!
Bafta mult, si normal, consulta si un dr!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Vivela spune:
salutare,
Alexi, felicitari pentru sarcina, sa dea D-zeu sa fie bine totul . si dr. meu mi-a zis la fel ca monicabo despre regula "totul sau nimic".
monica, sa stii ca urmaresc cu mare atentie ce ziceti voi, mamicile de 2 pui, am senzatia ca am un preview. sunt convinsa ca n-o sa fie totul doar lapte si miere, insa e si frumos .
Carla, nu stiu cum am sarit linkul cu filmuletul cu Saby, ma duc in urma sa-l caut .
georgi , ma bucur pentru tine ca va adunati in familie. nici eu n-am spalat masina, am tot asteptat sa ploua .
cam atat deocamdata, am fost sa-mi platesc o parte din impozit si simt nevoia unei perioade de reculegere .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
citat din mesajul lui Antoanela23 Asa cum ma gandesc la tine Michi cu "problema soacra", de fiecare data cand vad reclama aceea la hartie igienica care incepe cu "Mihai, 34 ani, nu o mai suporta pe soacra lui". Sper sa nu ma intelegi gresit, obiectul reclamei nu are nici o legatura, numai fraza de inceput imi declanseaza acest "deja-vu". |
haha.....sa stii ca exact asa ma gandesc si eu.....ma si vad in reclama aia, dar nu cu hartia igienica....ci cu bentitza lu' Rambo 1+2+3+4 sau care versiune mai exista, inarmata cu o puscoaca fumeganda, cum avea Bruce Willis in "Sacalul" ....si cu sloganul: Mihaela, 34 ani, nu "a" mai suportat-o pe soacra ei!!!!
luna, cica a avut probleme de raceala....
monicabo.....ati avut activitate electorala, nu gluma!!!!
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Alexi felicitari pt sarcina! Sa fie una usoara cu un bebe frumos si sanatos
Oana ai contagiat-o pe Catinca cu virusul cumparaturilor . Si Catarinei ii place sa mearga la magazin, e cea mai fericita daca ii spun ca mergem la magazin.
O zi buna la toata lumea.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
Culmea somnului : “Sa te culci Presedinte si sa te trezesti Prostanac….”
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
karligutza spune:
musso da, in 1987 am intrat la scoala; imi amintesc ca facusem un fix referitor la anul acesta... stiti ca in fiecare zi, la fiecare disciplina in care scriam cate o tema in caiete puneam data in dreapta sus; eh' eu credeam ca mereu va fi 1987 trecut in data! restul se mai schimbau, dar anul ba! imi venea greu sa scriu pe urma 1988... referitor la uniforme eu stiam ca cea de soimii patriei se purta la zile speciale, iar cealalta cu patratele alb-albastre si guleras alb era uniforma de zi cu zi.
Anto multumesc; eu insa tot nu vad asemanarea Adelutei cu mine cand eram mica.. dar ochiul din afara cu siguranta e mai obiectiv! asa ca te cred! deci v-ati facut bine?
si da (aici iti raspund si tie monicabo), suntem 4 fete la mama! iti dai seama ce-a mai sperat tatal meu? oricum noi ne-am inteles minunat in copilarie si am avut o copilarie fericita! in afara faptului ca pe vremea comunismului se traia mai greu, am amintiri foarte frumoase si parintii mereu au incercat sa nu ne lipseasca nimic. Probabil asa am simtit noi, ca am avut de toate, de la pantofi de lac, rochite de catifea, ciocolatele, gume de mestecat, portocale de Craciun, lucruri care in mod normal nu se gaseau pe piata sau nu erau ieftine, nu stiu.
la Lacul Sf.Ana eram o gasca mare pentru ca am fost si cu Anya, cu ambele fete plus o finutza de-a ei.... asa ca eram 6 adulti si 4 copii. Asa in poze pare foarte frumos si este foarte frumos acolo, dar deja se simte invazia turistilor intr-un loc mirific din mijlocul naturii... multe gunoaie pe jos, in iarba, in padure, in lac, vegetatia distrusa, etc! dar per ansamblu, un loc SUPER LINISTIT si frumos!
Vio multumesc, cuvantul "etatea" imi da asa o senzatie ca nu mai sunt deloc tinerica!
karli, super pozele! ce par carliontzat aveai...totusi eu nu inteleg unde sunt carliontii aia , domne??????? |
mychy pune-ti mama ochelarii! adevarul e ca aveam un par super carliontat, dar mereu aveam o problema cand ma pieptana si se desfaceau! nu stiu daca intelegeti fenomenul daca n-ati trecut prin asta.. dar ca sa zici ca nu vezi nici urma de carlionti inseamna ca vrei sa ma superi tare!
Luna accept cu placere complimentele pentru trecut insa acum ar trebui sa ma bag dupa canapea!
karligutza
sunt mamica Adelutei