Strumfi de iul-aug 2007 (165)
Raspunsuri - Pagina 16
musso17 spune:
neatza
io n-am mai avut somn,azi imi vine sotu
karli,ce amintiri mi-ai trezit,am intrat la scoala in acelasi an,1987.aveai un par tare frumos.
alexi,Doamne Doamne sa aiba grija de bb-ele pretios.
musso17 spune:
io am o nedumerire,acu ca am vazut pozele lui karli,existau doua uniforme,io imi aduc aminte de una cu o bluza portocalie dintr-un material nasol si cu o cureai galbena,mustar si stema..si alta uniforma,pepita cu sort si baticul ala rosu...parca pe asta o purtam mai frecvent,dar cealalta cand o purtam?
Antoanela23 spune:
Neata,
Credeam ca-s prima azi dar mi-a luat-o Musso inainte .
Musso, revedere placuta cu sotul, cat sta acum?
Alexi, felicitari pt sarcina surpriza, Mos Niculae a fost darnic cu tine. Tin pumnii sa fie totul bine.
Si eu am luat niste antibiotice (nu aceleasi cu tine dar unele care normal nu se prescriu in sarcina) in primele 2 sapt cand nu stiam de bebe, apoi dupa ce am aflat dr a zis ca nu vor fi probleme din cauza si nu au fost . Cel mai bine e sa vezi ce zic doctorii si sa vezi ce iese la ecografie.
Karli, Musso, ce tinerele sunteti.
Karli, chiar ca aveai pleata frumoasa, de revista. De fapt tu si acum ai par frumos, si ce semeni cu mama ta, la fel cum Adeluta seamana cu tine, bucatica rupta. Am admirat-o pe Adeluta in poze, e frumoasa foc si dulce si se vede ca are personalitate, nu gluma.
Luna, m-am distrat copios, .
oaana spune:
Buna dimineata tuturor.Scriu repede ca nu am timp,apoi ma uit la poze...Multumesc tare mult pentru aprecieri.Eu am fost de mica blonda si carliontata,poate o sa scanez poze sa va arat,Aaron e la fel cum eram eu mica.Iosua e mult mai inalt ca Aaron,dar probabil sta mai covrig pe covoras,Aaron e chiar mic de statura.
Alexi,eu am luat un medicament cu aceasta substanta si bebele meu s-a nascut sanatos.Sa dea Domnul sa fie bine.
mychydutza spune:
neatza...........
ieri am stat acasa din cauza de "probleme la soacra"
luna, deci vii si tu in congo! haideti ca e loc pt toti!
cristina, nu ti-ai cunoscut mama? of, ce trist! imi pare rau.....si te imbratishez cu drag!
lachione, la inaltimea ta, o variatie de cateva kg nu cred sa se vada prea tare! esti tare haioasa......sa imbraci sanatoasa garderoba de la mos nicolae, si sa porti cu placere bijourile! imi pare rau pt mama ta.....mereu ma gandesc cu groaza ca intr-o zi va trebui sa trec prin asa ceva....... mama imi spunea ca ea s-s simtit copil pana a murit mama ei....si avea peste 40 ani.....dupa aia s-a simtit a nimanui....
alexi, felicitari pt sarcina. citeste prospectul...decat sa stai in stress.....da un telefon la dr, sau du-te fara programare....macar sa-ti zica ...tzin pumnii sa fie bine!
musso, mai bine dormeai, ca am eu niste banuieli ca te asteapta multe nopti nedormite
oaana, mai are rost sa va laud inca odata??????????? sunteti o familie tare frumoasa!
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
violetan spune:
Neata fetele!
Karli, ce par aveai! Super! Da' nici acu, la etatatea ta nu arati rau deloc
Alexi, bine ai revenit! Eu stiu ca nu sunt probleme asupra fatului daca iei medicamentul pe care l-ai luat tu! Bineinteles ca cel mai bine iti va spune medicul tau, dar paba atunci o sa vezi ca e plin forumul de fete in aceeasi situatie care n-au avut probleme! Sa fiti sanatosi si sarcina usoara!
Georgi, deci ce sa zic? Intalnire super frumoasa sa ai cu sotul tau!
Mai, fetelor, hai sa nu ne mai deprimam! E trist cand se duc parintii nostri, dar din pacate asa e viata. Mai devreme sau mai tarziu, (sa dea Dumnezeu sa fie cat mai tarziu) ii ia Doamne Doamne...si mie mi-a murit tatal acum 3 ani, dar ma gandesc la el cu placere, cu dragoste si cu bucurie, chiar daca ma intristeaza ca nu mai e cu noi. Dar ma gandesc ca ii e bine acolo unde e si sunt ferm convinsa ca il cunoaste pe laur! toate fetele mult de tot!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
da, stiam eu ca am vrut sa mai zic ceva: karli, super pozele! ce par carliontzat aveai...totusi eu nu inteleg unde sunt carliontii aia , domne???????
cat despre uniforma, tin minte ca la camin aveam uniforma aia albastra cu guler alb, si pt festivitati o aveam p-aia cu soimii patriei, cu bluza portocalie si palariuta albastra si fusta albastra.........si cravata prinsa in nasture.....
musso17 spune:
mychy,io sper sa pot dormi ca sunt batrana si bolnava
anto,sta trei luni.
vio,saru'mana.
ahaaa,mychy,m-am gandit eu ca uniforma portocalie trebuia purtata la evenimente,io n-am prins-o decat un an.
gata,plec..am treaba,nasol e ca nu pot spala masina si sa vezi ce mi-o iau.
zi buna!!
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 mychy,io sper sa pot dormi ca sunt batrana si bolnava |
hi-hi....banuiesc ca dupa atata timp pe mare, departe de nevasta, el are are alte sperantze!!!!