Strumfi de iul-aug 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

savurez o cafeluta, ca acum am timp
am dus copiii la soacra-mea, astazi au program de copt biscuiti si eu am dat o fuga in oras, sa mai caut niste cadouri ... n-am gasit mare lucru, doar pentru un copil, pentru inca doi am luat zilele trecute si mai am inca doi de multumit ... asa e cand ai trei fini si doi copii

in schimb m-am cadorisit pe mine cu un palton , mi-ar mai fi trebuit niste cizme dar nu mai e loc sub brad (si nici bani pe card)

gata, fug sa mai fac cate ceva prin casa pana sunt copiii plecati

edit: am uitat sa spun ca am vazut multe poze cu copii frumosi, mamici la fel de frumoase, nu mai stau sa nominalizez sa nu uit pe cineva

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mai, faceti confuzie cu uniformele:
- la gradinita:
*uniforma uzuala: sortulet (ca o rochita) bleu cu guleras alb, cu funda rosie la gat - cel putin asa aveam noi, si rochita asta avea un cordon care se lega la spate (stiu sigur pt ca educatorarele alea bolnave la cap ne mai legau de scaune cu el, cand nu eram cuminti ).
*uniforma de sarbatoare: uniforma de soimii patriei - aia cu bluza portocalie, dintr-un material imposibil, cu fusta/pantaloni albastri, si cravata prinsa cu nasture + o palariuta oribila .

- la scoala in ciclul primar:
*uniforma uzuala: sortulet pepit, albastru cu alb, sortulet gen sort de bucatarie, albastru, si cravata rosie.
*uniforma de pionier: camasa alba, fusta plisata/pantaloni la baieti, cravata rosie cu tricolor, basca si mai oribila ca aia de sus, plus trese, insigne, snururi (aia de aveau, eu scapasem ).si aici era cureaua aia mustar cu catarama cu stema.

- la scoala in ciclul gimnazial:
*uniforma uzuala: sarafan peste o camasa bleu si cravata rosie + bentita pe cap , asta la fete, iar la baieti, pantaloni negri/bleumarin, camasa bleu, cravata de pionier, sacou.
*uniforma de pionier, ca aia de sus.

- la liceu, desi n-am prins, ca venise revolutia:
*tot sarafan, camasa bleu la fete si bentita si la baieti tot pantaloni negri, camasa si sacou, dar parca nu mai era cravata de pionier, ci una obisnuita, de UTC-ist .

ati si uitat??

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

De accord cu Vivela.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Eu le-am prins pe toate
Ca mi-s in etate !

Oh, cureaua mustar, uitasem de ea, dar in schimb tin minte ca adoram fusta aceea plisata.
Acum stau si ma intreb cine o fi fost designer-ul care le-a creat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Astazi am vb cu dr si mi-a zis ca ciprofloxacina nu este indicata in sarcina .Numai ca eu cand am luat ciprofloxacina (acum 2 sapt) dr spune ca a fost chiar perioada de fecunadare si nu a afectat embrionul .Dr mi-a zis sa stau linistita .Acum sa vedem....oricum am de gand sa mai intreb si alti dr.
Va multumesc pt sustinere si sfaturi.REvin mai incolo ca trebuie sa ma duc sa o iau pe Giulia de la gradinita .Va pup si imi cer scuze pt greselile de ortografie

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

karli, cand am zis de carliontzi, m-am referit la faptu ca unde sunt ei acum, ca parca nu te stiu ondulata!!!
ioanaiub, sa porti cu placere paltonul.....poate aduce moshu cizmele..
vivela, eu n-am facut confuzie....mi-am adus aminte de uniforma de gradinitza . imi aduc aminte ca umpleam buzunarele cu taitei , ca nu-mi placeau deloc.....
alexi, tzin pumnii sa fie totul ok. ce ciudata e viata asta...odata FIV, odata natural.....sper sa fie totul cum iti doresti

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu uram fusta aia plisata. nu stiam niciodata cum sa ma asez, ca se descalcau cutele alea si arata ca naiba la spate.
plus ai mei mi-au luat una prin clasa a 2-a cand ne-au facut pionieri si considerau ca mi-e buna si in cls a 6-a, "ce daca e mai scurta?" si n-au vrut in ruptul capului sa-mi ia alta. adevarul e ca eram f sexi , dar cred ca daca nu venea revolutia mai repede ma lua politia pe sus pt incalcarea bunelor moravuri .

carliontii astia cred ca sunt influentati si de hormoni. eu aveam parul drept, dar de vreo 4 ani a inceput sa mi se onduleze destul de evident. habar n-am cum de se intampla.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Karli, te bat, taika! Nu mai stii de gluma?? Eu sunt mult mai in etate decat tine si nu ma plang!
Carla, m-ai omorat cu filmuletele! A ras laur cu lacrimi cum canta saby si cum o gadila pe larisa. M-a pus sa pun filmuletele de nspe ori. Pe mine m-a amuzat teribil si m-a impresionat cum canta du-ma acasa, mai tramvai!
Mychy, cat ma distrezi cu soacra-ta! De fapt nu e de ras, eu nu am de ce sa ma plang, din contra asa ca nu pot decat sa-mi inchipui cat de frustrant si enervant e...
Oanamada, da si tu un telefon cand poti sa stabilim ce si cum. Drum bun si safe!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc celor care au vazut filmuletele si ma bucur ca v-au amuzat.

Vio si Oanamada, vad ca o puneti de intalneala, uite-asa "divortez" eu de amandoua, incep cu Vio, stie ea de ce .
Karli, foarte frumoase buclele!
Luna, super bancul
Anto, multumesc.
Alexi, felicitari pentru sarcina! Sunt de aceeasi parere cu Monica.
Georgi, si eu tot ca Vivela stiu. Mie-mi placea mult fusta aia plisata, mai ales in clasele 7-8 cand se scurtase mult. Aveam si una mai lunga, dar tot pe cea din clasa a 2-a o purtam .

Am gasit ceva amuzant legat de politica:

PSD-Presedinte in Seara de Duminica
PDL -Presedinte Dimineata de Luni

E iarna-acuma la romani
Au mai ramas ciulinii
S-au ofilit in noapte luni
Si rozele si "Crinii".

De luni nu mai am nici un chef
Ma simt o panarama,
Ca m-am trezit cu Base sef
Dar m-am culcat cu Geoana!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Da, si oanamadae "datoare" cu o intalneala cu mine.
Ce-ar fi sa ne vedem in patru:CarlaV, Vivela, oanamada si cine mai doreste si cine mai pofteste!
Ce spuneti?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput