Strumfi de iul-aug 2007 (165)
Raspunsuri - Pagina 19
musso17 spune:
mychy,am ras copios...esti de milioane.
fetele,io nu-mi aduc aminte sa fi purtat fusta plisata,cand a cazut ceausescu intram clasa a 3-a.
gata,ma duc sa ma retusez...sotu e pe autostrada
CarlaV spune:
Georgi, drum bun sotului, revedere placuta, pot doar sa-mi imaginez nerabdarea cu care il astepti . Cred ca va fi o seara super, cred ca o sa ai de desfacut cadouri si de povestit cate-n luna si in stele . Nu te invidiez, dar ma bucur pentru tine azi.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cristina26 spune:
karligutza Credeam ca vad de fiecare data cand pui poze noi, dar ti-ai deschis alt album... Incercam sa vad unde ai ascus pozele in albumul vechi, noroc ca mi-a venit o idee geniala si anume sa apes pe linkul pe care l-ai pus aici. Adeluta parca s-a mai inaltat, este foarte frumoasa. Cred ca o sa fie top model. Tare frumoase si pozele tale din copilarie... ce vremuri diferite de acum. Uitandu-ma la pozele tale imi vin in minte anii petrecuti la bunicii din partea mamei... ce clipe minunate. Mama ta seamana bine cu tine, sau mi se pare mie? Multumesc ca mi-ai trezit asa amintiri fumoase.
Tu erai clasa a I-a in 1987... Tu bebelusa!
cristina26 spune:
karligutza Mai este pana pe 24 iunie. Mie 30 de ani mi s-a parut ca este o varsta ideala, nu mai esti asa de naiva cum erai cand aveai 20 de ani, dar esti inca tanara. Bucura-te de toti ani astea frumosi!
cristina26 spune:
mychydutza mersi pt gandurile bune. Am o prietena romanca aici la care ii traiesc 3 bunici din 4, prietena mea are 47 de ani si mama ei cred ca 74 iar tatal tot pe aproape ca mama ei. Sunt multe femei care au chiar 80 de ani si inca le traiesc ambi parinti, asa o sa fii si tu. Sper sa fim bine cu toti si sa imi trimiti un mesaj cand implinesti 80 de ani sa imi spui ca am avut dreptate.
karligutza spune:
neata ???
bai fetele mele mici comuniste vad ca v-am starnit adevarate amintiri si pasiuni... vivela ti-ai amintit vad ca foarte bine anumite lucruri referitoare la uniforme, dar la clasele 1-4 ai gresit mama! tu nu vezi ca am in poza dovada? in clasa 1, eram premianta imbracata in "soimii patriei"! deci costumatia de sarbatoare la clasa 1 era inca cea de la gradinita probabil (in care bine ai mai zis de fundita aia rosie legata la gat! iar cu legatul de scaune... m-ai facut sa rad, dar sigur ca de fapt era de plans! ), dar era tot "soimii patriei"! pe urma abia, in clasa a 2-a, se facea trecerea intr-o mare ceremonie, la vreo biblioteca, monument istoric, muzeu etc... la pionierat. Si imi amintesc foarte clar ca atunci cand ne-a facut pionieri eram toti imbracati in fusta plisata, camasa alba, cravata rosie cu tricolor prinsa intr-un inel transparent (doamne ce respect mai aveam pentru cravata aceea si cum o atarnam cu grija sa nu se sifoneze in sifonier pe bara usii ), aveam insigna, epoleti, iar unii dintre noi, mai exact 4, aveau snurul rosu si titulatura de "comandant de grupa" si 1 avea snurul galben si titulatura de "comandant de detasament"... (mai sus se mai purta snurul alb si cel albastru... aici le incurc si habar n-am care si de ce); plus ca mai era elevul desemnat special care ducea steagul! la serbarea aceasta stiu ca mi-am trait primele frustrari vis-a-vis de coruptie, pile si asa mai departe; am fost desemnata comandant de grupa in loc de cea de detasament pentru ca cea care trebuia sa poarte asa o onoare nu era nimeni alta decat fata unei profesoare de germana! cu toate ca eu eram sefa clasei! (pe merit si nu pe interventii ) n-am plans mult dupa titlul acesta pentru ca acest titlu si snurul galben puteau sa se mai schimbe pe parcursul anilor, insa n-am mai apucat ca a venit revolutia... iete de ce imi parea mie rau! ca mi-a stricat revolutia ascensiunea!
Anto mi-am amintit ca mi-ai zis ca am mai slabit, da, am mai slabit fata de ultimul meu record in materie de kilograme, dar tot nu-s ce trebuie! am slabit vreo 8 kilograme, nu mai mult sa nu cumva sa fiu prea slaba! hmm.. de fiecare data zic "de maine gata! ma schimb, fac, dreg..." dar inevitabil ispitele uneori sunt mai mari decat dorinta mea sau mai bine zis eu mai slaba de inger decat poftele mele!
mychy imi cer scuze ca nu mi-a trecut prin cap si varianta ta, aveam chef sa ma supar oare? daaaa... si mie imi pare rau ca nu mi se mai onduleaza parul asa, ce grija as mai avea de parul meu carliontat! si ce frumoasa as fi fost si acum! cu conditia sa mai si slabesc!
vio, carla multumesc!
musso revedere placuta cu sotul! atentie cum il impartiti sa v-ajunga la amandoi! ziua se joaca Mihnea! noaptea tu!
alexi cu curaj inainte! si eu am luat furazolidon in primul trimestru de sarcina si nu era deloc indicat! dar daca eu credeam ca ma deranjase stomacul in loc sa imi imaginez ca ar fi putut sa fiu gravida? bine ca nu a afectat pe bebe Adeluta, nici nu stiu ce putea sa i se intample de la substanta activa din medicament; oricum sanatate si sarcina usoara iti doresc si tie si bebelusului vostru!
Cristina merci! da, am adaugat o noua adresa pentru poze pentru ca dincolo nu mai incapeau! si nu ma apuc acum sa cumpar spatiu de la domnu' gugal! asa ca adauga si noul cont la favorite ca mai am pana il umplu si pe asta! (ai vazut LUNA? am mii de poze ca nici nu mai incap in conturi si tu mai vrei n-ar fi mai bine sa vii mata la Romanica sa ne clatim ochii live?)
va pup, ma duc sa trag repriza a doua de somn! tura 1 (de la 1 la 6 dimineata) s-a terminat!
zzzzzzzzz
P.S. VALEN a nins cumva mult mult mult in CANADA? ca am vazut aseara la CNN niste zapezi prin America de Nord, mama mama.. si cica vin si pe la noi intr-o saptamana doua asa.... de-ar da Dumnezeu ca e mai frumos Craciunul cu zapada (si chiar troiene) pe afara si colinde pe la geamuri!
pa pa pa pa pa!
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
neatza............
musso, ce faci?
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza neatza............ musso, ce faci? www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come |
neata,
lasa fata in pace, cred ca are treaba .
eu nu-mi amintesc sa fi purtat uniforma de soim al patriei in cls. I. oare incep sa uit? asta e semn bun, inseamna ca comunismul n-a sapat chiar atat de adanc incat sa-mi ramana scrijelit pe cortex toata viata.
eu n-am avut "onoarea" sa am snurulet, desi eram prima sau cel putin printre cei mai buni din clasa. se pare ca nici tata si nici mama nu erau luptatori prea convinsi ai sistemului, asa ca nici eu nu cred ca meritam prea mult functia. dar zau daca mi-a parut rau vreodata. stiu ca la evenimente trebuia recitat un speech ridicol si la noi in clasa mereu se poticneau toti "sefii" si ne bufnea rasul de fiecare data si numai solemnitate nu mai era.
eh, ce vremuri, bine ca s-au dus.
housepocket, esti o draguta .
de dimineata, cand a facut ochi, fii-miu imi zice: "mami, hai la David. David te iubeste! " si m-a strans in brate tare de tot. m-am umplut cu energie pe toata ziua, am putut chiar sa rezist protestelor lui matinale la imbracat .
am uitat sa va zic ca de cand am stopat procesul cu pusul pe olita la gradi, David nu mai plange deloc, se duce iar bucuros in clasa. si cand ma gandesc ca tanticile alea se uitau la mine ca la OZN-uri cand le-am zis sa suspende antrenamentele, ca eu cred ca asta e cauza . uite ca "experienta lor vasta a atatea si atatea generatii de copii" nu face doi bani in fata feelingului mamei.
imi pare totusi rau, acasa david nu mai sta deloc cu pampersi, nici noaptea. si doar rar si numai din ambitie mai scapa pe el cate un pisu. in rest, se duce frumos la olita si se dezbraca singur. noaptea are o paturica absorbanta, dar de vreo saptamana n-a avut niciun accident.
chiar imi pare rau ca la gradi nu reusim sa facem la fel. dar asta e, poate dupa vaanta asta o sa invete sa ceara mai raspicat ca vrea sa faca pipi (ca el sigur zice, dar mai incet si sigur nu-l aude nimeni).
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
jadi spune:
Super tare Madalina, vrei in patru sau te-ai razgandit pe parcurs si ai trecut si restul la balast?
Citat: |
citat din mesajul lui housepocket480 Da, si oanamadae "datoare" cu o intalneala cu mine. Ce-ar fi sa ne vedem in patru:CarlaV, Vivela, oanamada si cine mai doreste si cine mai pofteste! Ce spuneti? Mama lui Matei Alexandru |