Strumfi de iul-aug 2007 (165)
Raspunsuri - Pagina 20
mychydutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vivela
neata, lasa fata in pace, cred ca are treaba . |
stiu ca are treaba, tocmai de aia intreb!
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
jadi spune:
Asta in loc de buna dimineata, ca nu m-am putut abtine de ras
Deci suntem bine, nu are rost sa insist Copii mei nu s-au agitat prea tare cu mos Nicolae, Dodo a fost dezamagit ca nu i-a adus brad drept pentru care concluzionez ca are o varza in cap in afara de bucle. Vlad a halit un mos Craciun de ciocolata si a tinut-o tot asa pana seara dar macar am punctat un Cismigiu pe seara in aglomeratie, alergand dupa popcoarne, ca tare bune au fost, nu stiu ce le pun astia de prind asa de bine la copii.
Am dat si militaria jos din pod, de ieri Dodo nu mai poarta pampersi decat la somn, in rest kk si pisa toti chilotii Noroc ca am din aia de antrenament si nu imi face ravagii in casa. Dar eu zic ca in prima faza sa ii creez un mic program de pipi, la 2 ore l-am dus la baie si am punctat de 2 ori. In rest la kk s-a ascuns dar eu zic ca pana la 18 ani scapam de pampersi
Mi-e somn dar nu cred ca are rostul sa ma plang, o sa recuperez eu alta data.
Alea Alea si sa stiti ca va perdelesc la greu
mychydutza spune:
oare ce o fi facut sunflower, ca parca ieri s-au dus la iasi....cu probleme de cacaceala? sper sa vina cu rezultate bune!!!
uf, deci raman de carutza cu pampersii.......daca si jadi trece testu.......eu cu cine mai raman in club??? deci, cine mai poarte pampers exclusiv???? ca sa vad cu cine ma aliez! Jadi, ce chiloti de antrenament?
eu nu stiu cum o sa-l dezvatz p-asta...mi-e ca daca il las fara o sa-mi cacaceasca toata casa si fara rezultat......atata vreme cat sta cu rahatu-n pampers fara sa se sesizeze deloc!!!
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
musso17 spune:
neatza
cu noi mychy,desi am mai ramas noi de caruta la vb si ne-ati luat-o inainte.
...fetele,am cazut lati..de oboseala...aseara ne-am tatonat,de azi incolo urmeaza artificiile
sunt tare relaxata..si linistita..e tare bine.
va pup cu mare drag.
am avut ragaz sa intru,copchii mesteresc la o masina..fii-miu l-a primit tare bine,dand noroc si hlizind cu tot sufletul.
Vivela spune:
daca aveti putintica rabdare, schimb capitolul
dupa care ma apuc de munca
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 neatza cu noi mychy,desi am mai ramas noi de caruta la vb si ne-ati luat-o inainte. ...fetele,am cazut lati..de oboseala...aseara ne-am tatonat,de azi incolo urmeaza artificiile sunt tare relaxata..si linistita..e tare bine. georgiana,mamica de mihnea |
Nici nu stii cat ma bucur pentru tine. Parca mi-ai transmis si mie din euforia ta.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Vivela spune:
poftiti la CAPITOL NOU .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba