Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna burticute!
Eu va citesc cat pot de des dar nu prea reusesc sa raspund!
Azi chiar mi-am propus sa intru neaparat sa pun o intrebare si vad ca mi-a luat-o Anamaria (Aniska80) inainte! Exact "problema" asta o am si eu: am simtit clar primele miscari la 15 saptamani si vad ca simt cam o data la 2 zile sau in anumite pozitii. Desi sunt la a doua sarcina, spre rusinea mea nu imi amintesc, dupa 18 s cand l-am simtit pe Razvan, cat de des misca in prima faza. M-am hotarat sa merg diseara la echo desi nu am programare sa vad ce face bebelusa mea pe acolo (sper ca de la ultima echo nu i-a crescut cuc). Oricum, m-am mai linistit sa vad ca sunt burtici in situatia asta, inseamna ca asa e normal!
Va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai intru!
Felicitari celor care au mai aflat sexul bebelusilor!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 17+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

discordia, felicitari pentru {baietel] In ceea ce priveste numele, mai aveti timp sa va hotarati. Sanatosi sa fiti cu totii!

Fetelor, eu am o "obsesie", daca pot sa-i spun asa. Inca din facultatea aveam ganduri sa ma duc la o consultatie astrologica... asa... ca sa aflu mai multe despre mine, nu neaparat ca sa aflu nu stiu ce despre viitor. Sunt pasionata de astre... Intrebarea mea e daca stiti careva un asrolog ok, daca ati fost la cineva si-mi puteti recomanda pers respectiva, pentru ca nu vreau nici sa ma duc la un impostor. Sper ca nu v-a deranjat intrebarea mea off topic.

Mira fericita 16+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Multumesc fetelor pt felicitari.
Sincer mie imi este cam teama cu un copil baiat, atat in familia mea cat si a sotului sunt numai fete. Nu stiu cum se ingrijeste un baietel, deja ma gandesc ce va face mai departe, cum il voi creste sa fie un barbat adevarat, cu principii, in fine, gandesc prea departe... Cu fetele parca este mai usor. Mamicile de baietei poate imi dati si mie cateva sfaturi, vineri am fost prin magazine si m-am uitat de hainute pt baieteti, nu prea se gasesc. Dar ne-om descurca noi cumva. Apoi mai este si pb spatiului. Mi-am pus serios pb ca ne tb o casa sau un apartament mare, caci fiecare copil va avea camera lui, fiind de sexe diferite, doar nu vor dormi impreuna, ma refer aici cand vor mai creste caci at cand sunt micuti cred ca merge...

mamica de fetita si 16s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salut fetele

Azi mergem la echo de 19 saptamani la 5,10 ora de aici, mai tarziu in RO, si ma rog la Doamne Doamne sa ne arate puiul putzulica. Noi am inceput sa cumparam una, alta pt el pe galben-crem cu combinatii de alte culori din cauza ca nu stim sexul.
Despre patut, eu am o fixatie cu leaganul, asa ca i-am luat de pe net un leganut pana la 6 luni din stejar pt ca vreu sa ii cant si sa il legan, iar pentru dupa 6 luni, i-am luat patut din lemn ca am gasit mega reduceri la Ikea.
Cat despre miscarile puiului, eu am inceput sa il simt acum vreo 10 zile, discret ca un carcel, dar constant, in fiecare zi cate putin. Azi am simtit deodata 3 batai in burta, puternice, de am ramas marcata putin, apoi ne-am laudat lui tati. A dat cu fortza si precizie.
Maine va scriu ce am trait la echo.
Doamne-ajuta-ne sa fie bine pentru noi si pentru toate gravidutzele de azi si din saptamana aceasta la echo! Sa auzim numai vesti minunate.
Pupici de la noi

Murica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Am vazut ca discutati de listuta pt bb, pe langa ce au spus fetele, vreau sa subliniez ca e important sa ii cumparati cateva hainute pt perioada cat stati in maternitate si pt 2-3 zile dupa, caci at cand am nascut eu eram singura din salon cu haine pt copilas. Restul mamicilor apelau la cunostinte care veneau cu ele direct de la magazin, nespalate, necalcate si va dati seama sa imbracati copilasii cu hainute pe care cine stie cine a pus mana... Eu le-am spalat, le-am dat si clatire suplimentara si nu tb sa le puneti balsam caci poate irita bebelusul.
In ceea ce priveste patutul, eu am luat unul din acela cu plasa, dar fata mea nu a dormit decat 3 luni in el,acum sper sa doarma baietelul, desi patutul este roz.

mamica de fetita si 16s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui murica

Salut fetele

Cat despre miscarile puiului, eu am inceput sa il simt acum vreo 10 zile, discret ca un carcel, dar constant, in fiecare zi cate putin. Azi am simtit deodata 3 batai in burta, puternice, de am ramas marcata putin, apoi ne-am laudat lui tati. A dat cu fortza si precizie.

Buna burtici. Noi ne-am intors din mini vacanta, a fost super, putin cam frig, si fara nici un fulg, dar super! Murica, vreau si eu batai in burta cu forta si precizie Te asteptam cu vesti de la eco. Dar de ce faci eco la 19+? Asa se face la voi? Eu am fost la 16+ si mai am abia la 22+

Pupici la mamici si bebici

Ana 17+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Am gatit toata dimineata, am fost in parc acum papam si zic sa semnez si condica

Cris_09, Murica succes la eco azi, sa veniti cu vesti bune!
Discordia felicitari pentru baietel!! Super! SI eu pastrez patutul albastru la fetitza l-am folosit ff putin, doar ca sa il pun acolo cat plecam sa duc gunoiul, sa fac o baie...etc. E inutil sa iau altul.
T_Ioana si eu tot asa, am simtit-o pe Ilinca un timp, apoi nu, acum vad ca iar o simt zilnic aproape,mai ales noaptea e activa.. Eu zic ca nu are rost sa te ingrijorezi. Sa vii cu vesti bune de la eco!
Onana succes cu analizele, sper sa fie totul ok!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Discordia, sa-ti spun cum a fost la mine, ca mama de baietzel:
nu mi-am imaginat niciodata ca voi avea un baiat (ce sa mai zic de 2!!), eram convinsa ca voi avea 2 fetitze, ca in familia mea. Si cand colo...surpriza!
Si eu m-am gandit ca nu stiu nimic despre ce inseamna sa cresti un baietzel, ma gandeam ca voi esua, ca nu stiu ce sa-l invat, nici cum sa ma joc cu el, nimic din toate astea.
Dar nu a fost deloc asa. Sa fii mama nu e usor, asta e clar, insa stii atat de bine cum si ce e mai bine pentru copilul tau, baiat sau fata, incat nu ai cum sa gresesti. Cel putin acum, cand este micutz, oi vedea mai incolo cum o sa fie.
Mie mai complicata treaba mi s-a parut cu putzulica, cu fimoza, daca decalotam sau nu (mamicile de baietzei stiu ce vorbesc), ca sunt atatea pareri, cati medici atatea pareri, stiti voi cum e...
Ba ca trebuie decalotat fortzat cand este mic de tot, ba ca trebuie lasat asa, ca fimoza e fiziologica pana la o varsta, ca trebuie decalotat la fiecare baitza, si cate si mai cate legat de ingrijirea putzei.
Nu stiu sa spun care e adevarul absolut, noi am avut (si se pare ca mai avem pb) in zona asta, nu stiu daca este neaparat cazul sa detaliez aici.
Insa sunt sigura ca si avand baietzei putem fi cele mai bune mamici pentru puii nostri!

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna burtici

Am reusit si eu sa recuperez cat de cat din urma.

Discordia felicitari pentru baietel!
Fetele care mergeti la eco astazi, bafta multa si va asteptam sa veniti cu vesti bune.

Legat de patut - eu am avut la Tudor (si o sa il folosesc si la al doilea bebe) patut de lemn, cu gratii pe toate lateralele, de la Ikea. Minunat a fost! Piciul nu a scancit nici macar o data din cauza ca s-ar fi lovit de gratii care au fost oricum tot timpul, pana in ultima zi de folosinta, acoperite cu protectii pentru patut. Tudor l-a folosit pana acum vreo 2 luni cand i-am cumparat patut junior.

Legat de a cumpara sau a nu cumpara lucrusoarele pentru bebe inainte de a naste, eu nu am fost superstitioasa si am cumaparat tot ce am avut nevoie inainte de a naste. Nu am vrut sa ma las deloc pe mana sotului la capitolul asta ca mi-era ca...vorba aia...il trimit dupa branza si vine cu lumanari. Pompa de san nu mi-am cumparat dinainte pentru ca nu stiam daca o sa am nevoie sau nu, dar m-am documentat si stiam exact ce pompa de san mi-as cumparat, astfel incat cand l=am trimis sa imi cumpere pompa, i-am zis si de care. Bineinteles ca au mai fost diverse maruntisuri pentru care nevoia a aparut dupa ce am venit acasa cu bebe, dar au fost....chiar maruntisuri.

Legat de miscarile lui bebe si eu am inceput sa il simt. Cel putin asa cred. Daca stau pe spate si tin mana pe burta parca se face un ghemotoc mic acolo. Si cred ca a si lovit o data, dar eram in masina, ma tot foiam ca Tudor nu stiu ce tot vroia, asa ca nu sunt 100% convinsa ca ce am simtit atunci este bebe. Eu oricum abia astept sa il simt ca misca des si in fiecare zi ca sa ma linistesc si sa stiu tot timpul ca bebe e bine. Asa cand nu misca....nu fac decat sa sper ca totul e bine acolo la el. Dar cand incepe sa isi faca simtita prezenta mai bine...

Iar legat de a fi mama de baietel....la mine a fost usor, a venit totul de la sine. Cel putin cand sunt mai mici cred ca lucrurile sunt foarte asemanatoare, nu cred ca sunt deosebiri mari. Cred ca deosebirile in a creste un baiat respectiv o fata apar cand copiii mai cresc. Dar eu sunt genul de persoana care iau lucrurile pe rand, dupa cum vin, nu imi fac griji pentru probleme care nu au aparut inca.
Iar despre hainutele de baietei da...aici recunosc ca am si eu o prolema. Majoritatea sunt albastre, gri, negre, kaki si alte culori din astea. Mi-as dori tare mult sa le faca si ei mai colorate ca or fi ei baietei, dar tot copii sunt. Vreau si eu hainute de baietei care sa fie rosii, portocalii, verzi, etc. Am cautat niste chilotei de bumbac mai colorati de am innebunit - am gasit doar albi, albastri, cu masini, cu superman, etc. Eu vroiam portocalii, verzi, cu dungi, cu ursuleti, cu maimutici etc. Am cautat peste vara o pereche de pantaloni scurti rosii de am innebunit. N-am gasit decat de fete, pantalonasi foarte frumosi dar erau cu broderii, floricele, etc si am zis ca totusi....

Si nu mai stiu ce vroiam sa zic. Dar revin

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 15+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare,

Discordia, felicitari pt. baietel!!!

Cris_09 si murica, bafta la eco diseara si sa ne dati vesti...

Anamariam79, unde ati fost? Noi mergem in weekend pe Transfagarasan la Capra si sper sa avem zapada... de fapt, chiar ne bazam ca o sa avem. Legat de eco, morfofetala se face de regula in perioada 18-22 saptamani.

Madamar, ce mai zici? Ce e cu rezultatele astea? Aseara era ceva iar azi altceva... Cum e posibil asa ceva? Exista vreo sansa de rezolvare a contestatiei... sau deja sa ne obisnuim cu gandu'???

Mommy_to_be, legat de dormitul pe burtica al nou-nascutului sunt tot felul de povesti. De exemplu, inexplicata moarte subita a sugarului este considerata de unii autori a fi cauzata de dormitul pe burta... Cat despre dormitul pe burta in timpul sarcinii, iti zic cum faceam eu cand eram prin 7 luni: stateam pe partea stg spre burta cu piciorul drept usor ridicat.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput