Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Andrap, fusaram la Busteni, am vrut si cu telecabina dar era ceatza si am si ajuns cam tarziu, ca la 3 e ultima cursa. Poate voi veti avea zapada, mai e pana in weekend. Abia o astept si eu.

Legat de ingrijirea baieteilor, si mie imi este frica, i-am si zis lui tati: eu nu stiu nici macar cum fac baieteii pipilica , (bine... mai e pana atunci) si habar nu am cum e cu ingrijirea putzulicii, si mi-e o frica de mor, dar tati a zis ca nimeni nu s-a nascut invatat, si ne-om dumiri noi pe parcurs. Ma bazez pe soacra, ca doar a crescut 2 baieti . Daca nu, traiasca internetul!

Ana 17+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Ana sa vezi cum vin toate la timpul lor... la bataile cu piciorusul in burta ma refer. Eu am facut echo la 11, la 15 si acum la 19 saptamani, adica o data pe luna, si asa s-a nimerit. Morfofetala tr II o fac iarasi peste 4 saptamani, prin ianuarie.
Alinutza, te rog spune-mi ce pompa de san ti-ai luat si daca ai fost multumita pentru ca sunt tare interesata de subiect. Multumesc.
Mai vorbim

Murica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Andrada, multumesc de sugestie si lamuriri

Burtici, mameloanele mele au iceput sa produca un lichid mai lilipicios. Mi-am dat seama din greseala, cand am iesit de la dus si am presat mai tare zona inchisa la culoare. Apoi, bineinteles ca am insistat ca mi s-a parut un eveniment curios. Voua vi s-a intamplat? O fi de rau?

Mira fericita 16+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mira, nu e nimic rau... se stie ca inainte de nastere poate aparea colostrul. La unele apare mult mai devreme (ca in cazul tau), fara sa fie ceva rau, iar la altele poate sa apara de-abia dupa nastere.

Anamaria, si eu iubesc mult zapada si recunosc ca am ales Transfagarasanul pt. ca am zis ca sunt cele mai multe sanse sa o intalnim.

Eu tot caut site-uri cu cadouri de Craciun ca nu stiu cand mai am timp sa fac si cumparaturile...

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Murica, stiu de la o prietena de pompa de san electrica de la Avent (dar mai stiu ca nu toata lumea are nevoie de ea).

Mira, legat de sani/lichid, mie mi se aduna ceva alb exact in centrul mamelonului, dar nu mult, cam la 2 zile il curat, ca se pune asa ca un mic dopusor in mijloc. O fi colostru, habar nu am, ca pana la bebe nu aveam asa ceva.

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Murica, stiu de la o prietena de pompa de san electrica de la Avent (dar mai stiu ca nu toata lumea are nevoie de ea).

Mira, legat de sani/lichid, mie mi se aduna ceva alb exact in centrul mamelonului, dar nu mult, cam la 2 zile il curat, ca se pune asa ca un mic dopusor in mijloc. O fi colostru, habar nu am, ca pana la bebe nu aveam asa ceva.

ticker

Buna fetelor si bun venit noilor gravidutze!
Legat de pompa - e adevarat ca nu toata lumea are nevoie de ea, dar daca ai posibilitatea sa o cumperi, e bine sa o ai in casa.
1. Cand aveam o petrecere, o iesire in oras, lasam biberonul cu lapte muls si mami meu imi hranea fetita.
2. Pe la 3 luni mi-a scazut brusc productia de lapte (era in preajma botezului), si vre-o 2 zile am folosit pompa pana mi-a revenit. De la 15 ml la o mulgere am ajuns iar la 110 ml.
3. Am avut probleme cu un san, avea debitul prea mare si se ineca cu lapte. Pana a mai crescut fetita si putea face fatza, am muls sanul si i-am dat la biberon.
Mentionez ca nu am avut probleme cu adaptatul, a acceptat in paralel si sanul si tetina.

Legat de sindromul antifosfolipidic, prima sarcina a fost monitorizata luna de luna.
Acum la a doua, noul medic mi-a infirmat diagnosticul, prin urmare nu a fost decat o alarma falsa.
Pacat ca m-am chinuit 9 luni, cu vizite la Fundeni si mai aveau putin si ma bagau si pe Clexane. Ma felicit ca am refuzat si am cerut explicatii suplimentare. Asta e cazul meu, nu e obligatoriu sa fie la fel si la voi. Dar putina vigilenta nu strica.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

salut
Multumesc tuturor pt sfaturile date in privinta listutei si a patutului .
Acum in legatura cu amniocenteza ...stiu ca sunt teste neinvazive i-am pomenit dr despre ele si singurul sau raspuns a fost ca sunt simple statistici care nu iti spun nimic sigur pe cand amino iti da raspunsuri sigure.
De cand mi-a pomenit de amniocenteza i-am zis de atunci ca refuz sa o fac avand in vedere ca m-am informat ca si voi de pe net si am vazut care sunt riscurile.La urmatoarea vizita mi-a zis din nou de amnio si el credea ca eu refuz din motive religioase sau din cauza costurilor, iar in momentul in care i-am zis ca eu refuz din cauza riscurilor a inceput sa rada.... a zis ca sunt f mici.Eu oricum nu vreau sa imi asum in nici un fel acest risc m-am hotarat sa astept sa imi fac o morfologica la o clinica privata in romania si in functie de rezultate(care sper sa fie bune) sa iau o decizie.
Felicitari tutror celor care au aflat culoarea la carucior.
Pupici pe burtici
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Si in plus faptul ca sunt romanca e mai greu sa stiu care sunt cei mai buni medici de pe aici, iar faptul ca stau intr-un orasel mic nu ma ajuta prea mult.Oricum ca sa ajung si la dr asta fac vreo 30km.
In plus am dat prima data peste o nebuna care daca nu aveam cat de cat creier era in stare sa faca orice pt bani, deci se poate si mai rau.
Ma rog la DD sa fie bine pana la sfarsit(e grav sa ajungem sa apelam la mila divina si nu sa fim convinse de profesionalitatea medicului).
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna seara burticutze!!!Am sosit cu vesti caldutze caldutze!!!
In primul rand totul este in parametrii normali,copilul cantareste 218 g,este tare jucaus,a stat si cu fatza la noi,si mandru,cu nasul in vant(o sa pun poze)dadea si din maini si picioruse,i-am numarat degetelele,i-am vazut inimioara cum batea.
Si am ajuns la sex:eu am zis k e capatzanos ca tacsu,la care doctorul..eee seamana mai mult cu mamica.Va dati seama k primul lucru m-am gandit la :it's a girl!!!!La care doctorul,pai stai mai,de obicei cine seamana cu mamele?BAIETEII!!!Deci e clar baiat,statea foarte mandru cu putzulica in sus,parca in ciuda mea.
Deci s-a nimerit si ca nu mi-a fost rau,si ca am mancat mai mult acru si sarat,si k eu si tacsu am simtit ca e baietel...s-a potrivit tot.Acum trebuie sa incepem sa ne gandim serios la nume,pentru fetitza aveam pregatite vreo 15,dar pt baiat..hmm...la nici unul nu tresar..
O seara linistita si frumoasa va doresc
poze
my baby18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DISCORDIA, felicitari pentru baietel! Si mie mi-a fost teama cand am aflat ca e baietel Luca, tot asa, ca mi se pare mai usor sa educi fete, eu am si crescut fara tata asa ca n-am niciun model masculin, dar na, te obisnuiesti, mai citesti carti de psihologie... Eu si de asta as vrea sa am si o fetita pentru ca mi-e teama ca Luca dupa ce va creste un pic se va face mare barbatzoi si ii va fi rusine sa-l pup si sa-l dragalesc. Pe de alta parte se zice ca baietii sunt mai apropiati de mame, vom trai si vom vedea.

Miscarile lui bebe - de cateva ori mi s-a parut ca simt ceva, insa ca la prima sarcina, nu pot sa ma pronunt pt. ca nu prea fac diferenta intre ele si gaze. Oricum abia astept suturile alea puternice de pe la sfarsitul sarcinii, cand se facea cate un gogoloi intr-o parte a burtii, e cel mai frumos sentiment din sarcina

MURICA, eu am pompa de san de la Avent dar nu electrica, manuala, mie mi s-a parut foarte buna, in general produsele Avent sunt f. bune, eu sunt fan, doar ca sunt si cam scumpute. Eu zic ca e util sa ai pompa, n-am folosit-o prea mult, insa am folosit-o.

CRIS, felicitari pentru baietel! Si pentru rezultatele bune!

Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput