Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)
Raspunsuri - Pagina 10

Aniska80 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Vreau sa va intreb,pe cele din sapt 17 daca ati simtit miscarile bebeilor...?Eu am simtit de la sf lui nov dar foarte incet si acum sunt din ce in ce mai rare si foarte usoare...desi sunt la a doua sarcina,parca mi-e cam teama...as merge la medic dar trebuie sa astept programarea pe 22 dec!Si acum vre-o 3 zile am avut niste intepaturi in vagin si in josul burtii,mai ales in partea stanga a burtii...oare e normal,pt cele 17 sapt care le am?Sper sa fie totul ok!
Va pup si va doresc o saptamana superba!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 17+

cris_09 spune:
Eu am simit miscarile bebelului la 16 sapt,am mai simtit de vreo 2 ori si apoi timp de o sapt nimic.Ma cam ingrijorasem k nu a mai dat nici un semn,dar zilele trecute am simtit din nou de mai multe ori.Mi-am dat seama ca le simt numai cand stau intinsa pe spate,linistita,pt k sunt foarte line,si dc sunt in miscare nu imi dau seama.
Intepaturi am avut si eu...s-au dovedit a fi contractii,ca mi se intarea burta ca o ghiulea,si am luat no-spa la recomandarea medicului.
poze
my baby18+

r_ocsy spune:
Neata burtici ! Sa aveti parte de o saptamana minunata cu vesti foarte, foarte bune!
Cris_09 : poate ar fi mai bine sa iti faci o listuta cu toate intrebarile, cand ai cate una o treci iute pe listuta si nu mai uiti nimic
Tigruta: asteptam vesti bune pe data de 9
In rest va doresc tuturor multa sanatate, sa aveti grija de voi si spor la cumparaturile de Craciun !!!

mommy_to_be spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aniska80 Buna dimineata dragele mele! ![]() ![]() Vreau sa va intreb,pe cele din sapt 17 daca ati simtit miscarile bebeilor...?Eu am simtit de la sf lui nov dar foarte incet si acum sunt din ce in ce mai rare si foarte usoare...desi sunt la a doua sarcina,parca mi-e cam teama...as merge la medic dar trebuie sa astept programarea pe 22 dec!Si acum vre-o 3 zile am avut niste intepaturi in vagin si in josul burtii,mai ales in partea stanga a burtii...oare e normal,pt cele 17 sapt care le am?Sper sa fie totul ok! Va pup si va doresc o saptamana superba!!! Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si ![]() |
Sa stii ca si eu simt uneori niste intepaturi prin burta... incerc sa nu ma gandesc la ce e mai rau... Plus ca eu mai simt asa... parca niste crampe usoare si inca nu m-am dumirit daca e bebe sau nu. Insa tu la a doua sarcina, ma gandesc ca stii cum se simte... Daca esti ingriojorate, fa-ti o programare mai repede de 22 la eco, ca sa stai linistita. E f. important. Eu, din fericire, am o programare pe miercuri.
Mira

minunea mea

MONEAIOANA spune:
Buna dimineata fetelor!Mi-e atat de rusineca imi doresc atat de mult sa vb cu voi si nu prea reusesc...mi-am propus sa va scriu zilnic dar uite ca nu pot...nu incap de sotul meu acasa la laptop
si uite asa a trecut week-end-ul si nu am reusit nici macar sa va spun La multi ani! de Sf Nicolae...am ramas si in urma cu discutia
dar v-am citit din urma ca nu cumva sa scap ceva...asa ca eu implinesc maine 16 sapt si inca nu am simtit nici o miscare decat niste fluturasi usori usori dar foarte rar cam la 2-3 zile incat am impresia ca doar mi se pare si de fapt eu nu simt nimic
...sanii se ingreuna, nu mai dor doar ca sunt fff sensibili mai ales dimi...si in rest nimic nou...va pup
pe toate si va doresc o sapt cat mai buna si sarcini cat mai usoare

discordia spune:
Buna burtici. Dupa o pauza de aproape 2 sapt, revin si eu cu vesti.Vineri am fost la eco, am facut si triplu test, iar bb din burtica se pare ca este baietel. Am poza cu putulanul lui, statea cu piciorusele larg deschise si parca plutea, iar cineva l-a pozat de jos. Piciorusele par grasunele in poza, eu le asociez cu 2 labute de ursulet. Putulica se vede destul de bine, iar tati este tare incantat ca va avea un baietel, s-a gandit chiar si la nume, Drago#351; Florin, sincer mie nu prea imi place. Dar mai e timp pana ne hotaram.
mamica de fetita si 16s+

M&M spune:
Neata si de la mine ( cat mai e dimineata)!
Discrodia, felicitari pentru !!
Cris, bafta la eco!! Sper ca am citit bine si nu ma fac de ras..
Moneaioana si eu imi doresc atat de mult sa scriu mai des, dar nu se poate, puiul mic ma tine ocupata toata ziua , iar putinul timp cat se odihneste prefer sa mai fac cate cevaprin casa.
Aniska, si la mine e la fel cu miscarile bebeului. DAR in primul rand stiu ca am placenta anterioara ( s-a vazut la eco), deci se percep mai greu miscarile bebeului si, in al doilea rand, nu mai am timp sa stau linistita si sa incerc sa il simt pe bebe asa cum am avut la prima sarcina. Intepaturile pot fi date si de distensia uterului care apasa pe celelalte organe.
Patut, noi l-am preferat pe cel din lemn,lemn natural. Unde am plecat cu Mihaita in vacanta ne-am interesat sa aiba si patut pt copii astfel incat sa nu trebuiasca sa luam noi. Noua ni s-a parut mai practic. Barele acelea de lemn il ajuta mult cand incearca sa se ridice primele dati, plus ca se poate uita bine printre bare si, exista destule modele de protectii .
Carucior, avem 3 in 1 ...A fost si este inca foarte practic!!!...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
16+ cu

MONEAIOANA spune:
discordia-felicitari pt baietel draga mea...ma bucur tare mult...abia alt si eu echo din 18 dec...ca pe atunci o sa am 17+si poate o sa vad si eu ce am.
IOANA 15+

Onana spune:
Salutare dragi burtici,
Am vrut sa intru in weekend dar am avut netul cazut.
Asa ca spun si eu La multi ani NicoleteiB si de fapt tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de Sfantul Nicolae!
Sper ca ati gasit fiecare ceva in ghetute de la Mosu.
Felicitari Discordia pt
Bafta Cris la eco, sa vii numai cu vesti bune si sa te bucuri de intalnirea cu bebe!
Chiar ma gandeam ce bine ar fi fost sa avem si acasa un ecograf sa putem intra in lumea lui bebe de acolo, din burtica, ca multe giumbuslucuri se petrec si noi habar n-avem
De simtit, eu de acum de la 18 saptamani am inceput sa-l simt zilnic si clar pe bebe, dar numai cand nu sunt in miscare, dupa 16 saptamani l-am simtit doar cand si cand, cu pauze mari, dar acum a mai crescut si se simte muuult mai bine.
Si la noi a venit Mosu si a fost primul an in care Matei a inteles ca vine Mosu, a pus ghetutele la geam si dimineata a fost uimit si tare nerabdator sa despachetam cadourile si sa descoperim ce am primit. Asa mult i-a placut ca mi-a adus ghetutele, sa le mai punem la geam sa mai vina o data Mosul
In rest, eu am fost azi la Coltea sa-mi fac analizele de trombofilie (sindrom antifosfolipidic), si am donat vreo 4 eprubete + 2 lame.
Eu sper sa fiu sanatoasa, dar m-am conformat recomandarii unei amice care e si medic ginecolog si mi-a recomandat sa fac aceste analize, ca sa stam linistite pt ca trombofilia e ff riscanta pt bebe, dar si pt mama, trebuie tratament, cum spunea si Sabina, sper sa nu fie cazul. O sa revin cu vesti, dureaza cel putin o saptamana pana am rezultatele.
Cam atat deocamdata, va si va doresc o saptamana minunata, plina de vesti bune, ca am inteles ca urmeaza mai multe fete la eco.
Bafta tuturor si nu uitati sa povestiti cum a fost!
Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si
18+