Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI CELOR CE-SI SERBEAZA ONOMASTICA AZI!

Eu am dat iama in dulciuri, ca mi-a adus Mosul bomboane de brad cu jeleu, preferatele mele, plus ca au aparut si Panetonne cu coaja de portocala si stafide, dupa care sunt innebunita, presimt ca in sarcina asta ma voi face cat o vaca, insa la bunatatile astea nu pot sa ma controlez...

Bafta celor care merg la eco saptamana ce vine, cred ca suntem multe! Eu joi merg, abia astept.

Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna burtici

Am lipsit cateva zile....am fost la niste cursuri la Timisoara.
A fost un curs despre gripa noua care m-a speriat atat de tare incat m-am hotarat sa-mi iau concediu medical si sa stau acasa (tratamentul in cazul gravidelor cu varsta mica include si avortul). Acum sunt in CO pana joi, merg vineri si de luni sper sa intru in CM.

In rest noi suntem bine, il simt pe BB cum misca cand sunt linistita.

Legat de carucior....eu am primit cadou ring sling pe care as vrea sa-l folosesc cat mai mult. Patut o sa primim de lemn.....sper sa nu avem probleme cu bb si sa-i placa in el. Restul lucrurilor necesare o sa le cumpar din timp, sa stau linistita la spital

Felicitari celor care au vazut BB-ii la echo si au aflat culoarea caruciorului .

O saptamana frumoasa

Roxy 18+ cu Natalia

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

O saptamana plina de vesti minunate sa aveti!

Ioana,
~6ani, ~6ani, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Cu intarziere va ofer cate un pic din fiecare.
Noi ieri nu am fost la vot caci am adresa de buletin in sectorul 3 si eu stau in Nord si ne-a fost lene sa taiem Bucurestiul in 2. Sper doar sa iasa cine imi doresc, ca numai speranata a mai ramas intr-un presedinte si un guvern mai bun si mai intelept, ca de scandaluri sunt scarbita.
Noi ieri am avut musafiri: parintii+sora+socrii. A fost frumos si a trecut repede timpul. Am impodobit si bradutul am pus instalatie si pe afara, ce mai, asteptam sa ninga sa fie totul frumos (in curte, caci ce va fi pe strazile Bucurestiului mi se face parul in cap maciuca).
Miercuri am examen si nu am citit nimic, iar cum pun mana pe carte ma apuca asa o greata si o stare de rau ca trebuie s-o las. Acum am o scuza ca sunt gravi.

Va doresc o zi/saptamana superba, plina de vesti bune de la eco si de la analize.

Si eu tot bomboane de pom cu jeleu balotez. eu de acu' 1 luna jumate tot mananc d-astea, dar acu' nu le mai cumpar ca le mananc.

Va pup

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata burtici..va invit la o cafeluta sau un ceai..
pe voi va dor sanii?? ca pe mine ma dor destul de tare mai ales dimineata si sunt foarte grei..
arturicii te admir..esti atat de activa...cum reusesti?

Va doresc o zi frumoasa

elena12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza burtici cu bebici!O si de la mine.O zi frumoasa pt toate gravidutzele.
Tigruta pe mine nu ma mai dor sanii,m-au durut la inceputul sarcinii,acum ii simt decat foarte sensibili,parca ar fi din gelatinasi cresc incontinuu,mi-am luat luna trecuta sutiene noi si deja nu mai imi vin.
Azi la eco...sper sa vin cu vesti bune!Abia astept

poze
my baby18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Cris bafta la eco..te asteptam cu vesti bune..la ce ora mergi?

elena12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Cris bafta la eco..te asteptam cu vesti bune..la ce ora mergi?

elena12+
La 18 ma duc.

poze
my baby18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineta burtici fericite!

Am lipsit weekend-ul asta... Am robotit si sambata si duminica, Dumnezeu sa ma ierte, si nu am reusit sa intru. De ieri am intrat si noi in saptamana a 17-a, iar pe miercuri asteptama nerabdatori urmatoarea eco, ca multe burticute de pe aici.

Gabriella_t mi se pare foarte curios faptul ca doctorul tau it recomanda din start amnio, fara o masuratoare a pliului nucal, fara bi si triplu test. Din cate m-am informat, amnio e ultimul test recomandat din intregul set, doar atunci cad toate rezultatele sunt ingrijoratoate. Iar asta pentru ca procedura prezinta si un anumit risc de avort spontan... Nu vreau sa te sperii, insa de ce nu incerci sa-l intrebi pe doctorul tau de ce sare toate celelalte teste...

Adinutza, felicitari pentru intalnirea cu bb sanatos! iti inteleg pe deplin emotia.

Artuctica, sper ca puii tai se simt mai bine! Mi-a placut bradul vostru des si perfect. De mult imi doresc asa un brad, insa acici nu se gasesc Frumoase poeziile Mi-au adus aminte de copilarie.

Alina Bu, ce mai faci tu micuto? Ma bucur de fiecare data cand mai intri sa dai un semn. Sanatate multa iti doresc!!!

Andrada, si la mine incepe sa fie din ce in ce mai problematic cu somnul, insa asta e din cauza burticii. Eu dormeam numai pe burta inainte, iar acum ma tot trezesc de grija sa nu-l presez pe bebe, plus ca ma si deranjeaza... Ma chinui sa dorm pe stanga, ma doare spatele, ma trezesc din cand in cand pe partea dreapta si ma necajesc ca-s neglijenta, si asa mai departe Care e faza cu tinutul lui bebe pe burta? Ca eu nu stiu...

Andreea, imi pare rau ca nu ai gasit bomboane de pom... Incearca inntr-un magazin de cartier, caci eu zic ca ai mai multe sanse. Si citind mai departe... vad ca intr-adevar ai gasit la alimentara

Nicoleta, La multi ani pentru ieri, si scuze de intarziere... ma bucur ca ai petrecut frumos de ziua numelui

Si la noi a venit Mosu', ca am fost cuminti si ne-a adus ca-n fiecare an, multe dulciuri (ca-n vremea copilariei)Iar lui mami, fiindca mai are pofte, Mosu' i-a adus si un pepene. Salivam cand ma gandeam la el de vreo luna, si tare m-am bucurat cand am vazut ca s-a gandit cineva si la pofta mea. A fost cam vested... importat din Brazilia, deci a facut cale lunga pana langa papucii mei Daca vi se face vreodata pofta tare, e bun, da' asa,... de placere, nu prea merita banii...

Va pup burtici! O saptamana minunata, plina de vesti bune de la eco, ca avem multe programari

Mira fericita 16+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Ce ma enerveaza ca toata luna zic:la urmatoarea eco sa-l intreb aia pe doctor,sa-i zic de cealalta,sa nu uit de astalalta...si de obicei cand il vedeam pe bebe ma taiau toate apele si uitam tot.Dar azi am uitat de acum...mi s-a pus si un nod in gat de nerabdare...o sa imi storc creierii pana la 18 sa vad poate imi amintesc ce vroiam sa-i mai zic

poze
my baby18+

Mergi la inceput