Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 15
laviniablaga spune:

Bine ai venit pe lume, Iustin!

Bravo Shtephy!!!!
Neatza de la mine!
Raportez noapte super! Am dormit toti 3 ca eroii! Raresh s-a trezit doar cat a mancat!
Miany, am incercat cu amandoua si cu Sab si cu Debridat!Si are efect! Crampe nu mai avem!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
crissa13 spune:
Netatza fetelor,
va astept cu o cafea calda!!
Felicitari Stephy, bine ai venit pe lume bebe Iustin, multa sanatate si sa va intoarceti repede acasa la Stefy!!!
monis, felicitari pt crestere!! poate ai ceva pe baza de iod in casa. eu cred ca merge sa il dai acolo chiar si cu bepanthen, sau ce folosesti pt eritemul fesier. si ai dreptate ca nu i-ar mai trebui supliment de calciu la bebe daca ii dai vit d, deoarece vit d fixeaza calciul in oase, iar el il ia din lapte.
frumos costumsul, de-abia astept craciunul - primul in 3 ![]()
Andre ai o fetita foarte frumoasa!! sa va bucurati de ea!!! 
Dancutza curaj, sunt alaturi de tine, chiar ma gandeam ieri ce ai facut la dr, o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma. incearca sa fii tare, sa nu ii transmiti bebelinei toate emotiile. 

camelia86 nasti in aceeasi zi cu mine
, sa avem nasteri usoare, sa vina lapticul repede, si bebeii sa fie sanatosi.

HAI Cosmynik!!!

myrella_21 felicitari, sa fiti sanatosi, sa scapati repede de colici!
Azi am o zii plina. Am 3 zile de nastere -var-mea - 18 ani, nepoata - 8 ani, fiica nasei -4 ani
. cam multe pt o zi
.
37 +
Robert Andrei
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus bon...ziceam ca maine merg la Mosu'???????? cred ca planurile se schimba radical...este ceasul 3:30 si Flavius nu doarme ![]() ![]() ...ca nu vrea el...sta cuminte numai daca e in brate la mine, altfel plange ![]() ![]() ![]() I l-as lasa lui mama, numai ca ea e la menopauza si are calduri...asa ca la copil in camera ( unde doarme mama) e frig si nu i-l pot lasa ei. ![]() ![]() ![]() E clar, in noaptea asta nu dorm, maine dimineata nu ma pot trezi....deci s-ar putea sa nu mergem la mos... ![]() ![]() ![]() |
Doamneeeeeee cat ma regasesc in mesajul asta, parca l-am scris eu

fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
am uitat.........buna dimineata
Am facut un ness tare.Cine vrea??????
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
camelia86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissa13 camelia86 nasti in aceeasi zi cu mine 37 + Robert Andrei |
Crissa asa e ne vom aduce pe lume minunile in aceeasi zi.Sa dea DD sa fie sanatosi si noi sa avem nasteri fara probleme si sa ne refacem rapid.

Bafta multa azi

ca la cate zile de nastere ai de sarbatorit nu stiu cum te vei imparti.
Ma bag si eu la cafelutza. Yammy yammy

37+
vias spune:
buna dimineata![]()
nu am mai rezistat...l-am trezit pe
Pustache, a stat el cu Flavius pana la 6, apoi mama ...pai nu se mai putea.
De azi ii fac program lui Pustache cu bebe, l-am anuntat.
Merg sa fac dus (voiam sa fac si baie pe cap ca a ajuns sa ma manance capul 

) dar o las pe dupamasa ca la 11:30 trebuie sa plecam la mos.
Va pup, va povestesc cum a fost la intoarcere!![]()
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
monis5 spune:

pentru ieri ![]()
Radu Stefan by Tinonino81
Tudor by Flavours
si

Rares-Mihai by Krelia
Matei Gabriel by Zodie de foc
Sa fiti sanatosi si voiosi!!!!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
floricik spune:

FELICITARI SHTEPHY !!

BUN VENIT PE LUME IUSTIN !!

Floricik
40+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
flosideea spune:
neata fetele,am intrat sa va zic ca am vad aseara pozici cu nepotelu...e un bucalat!azi sper sa`l vad pe viu...oricum,va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de sora mea si de Iustin si...ne vedem la scutece!nastere usoara fetelor care urmeaza sa`si cunoasca minunile...!!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
camelia86 spune:
Shtephy te asteptam cu drag sa ne povestesti de bucalatul tau. Refacere rapida si bebel sanatos!

mesagerul si felicitari pentru nepotel.
Stefitza mica.
37+