Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Lidia74 spune:

URAAAA!!!! A NASCUT SHTEPHY.

SHTEPHY ITI DORESC SA TE REFACI REPEDE SI SA AI CEL MAI BUN LAPTIC PT IUSTIN

raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Fetelor...maine Flavius al meu are intalnire cu Mos Craciun...de la mine de la servici... O sa fac neaparat poze..sa vedeti ce mos adevarat avem... Abia astept sa fac poze cu Flavius, tati si mosu' Noapte buna! ![]() |
ai PM

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
monis5 spune:
Vai fetelor, mai sunt o gramada de burtici si schimbul III a ramas deja complet neacoperit. rusinica sa ne fie... acu ca e si Shtephy ocupata.. ati fugit cu toatele? ![]()

noapte linistita sa aveti, fara colici, respectiv contractii ![]()
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
lylyana.ion spune:
Salut schimbul 3 de dragul "vremurilor bune" ![]()
Spalat copil, dat de mancare, culcat, lasat cu sotz in dormitor si acum ma culc si eu, pana la urmatoarea masa...
Lili fericita
de
Alexandru
Lumi_Richard spune:
Sunt si eu prezenta! Lyly,Monis
Astept sa se trezeasca sefa,m-a tampit de cap cu urletele....Deci la 2 luni e apogeul colicilor,pe urma ce mai urmeaza? 
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Sunt si eu prezenta! Lyly,Monis ![]() Astept sa se trezeasca sefa,m-a tampit de cap cu urletele....Deci la 2 luni e apogeul colicilor,pe urma ce mai urmeaza? ![]() |
Dintii?
Pupam tare

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
DORIS_71 spune:
Mai sunt si eu pe aici, nu ptr. mult timp ca ma goneste mama la culcare(calculatorul e la ea in camera si nu poate sa doarma din cauza mea).
A ramas la schimbul III doar mamicile cu BB colicosi si maraiti.
la toti prichindeii poate asa se linistesc si lasa si mamicile sa se odihneasca.
Doris
41
Matteo ......
poze
Katyuscha21 spune:
buna noapte fetele
am aparut si eu pe aici cucuvea de noapte dar nu stau mult ca acusi se trezeste micuta mea
noi suntem bine fetita mea e bine papa doarme si mai plange cateodata ca o doare burtica si cel mai mult plange ca vrea in brate
deh ce sai faci daca asa am invatato![]()
eu sunt bine ma simt ft bine dupa operatie si am intrat de mult in trburile casei.ma descurc cam greu cu 2 copii dar e bine ce sa fac ca trebuiesc facute nu?in rest toate bune miercuri mergem la controlul de o luna sunt ft curioasa sa vad cat a mai luat in greutate sarmaluta mea.
gata ma duc sa fac haleala ca acusi se trezeste papusica lui mami si cere papica
eu stau cam prost cu laptele nu stiu ce se intampla ca nu prea mai am si ii dau noaptea tzitzi si ziua lapte praf si daca am ziua lapte la piapt ii dau pipt ziua daca nu asta e.
bun gata acum chiar fug
va pupacesc pe toate 

FELICITARI SHTEPHY 

SA AI UN COPILAS SANATOS SI PAPACIOS SI FARA COLICI IAR TIE S TE REFACI REPEDE SI AI GRIJA DE TINE
MULTA SANATATE

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
vias spune:
bon...ziceam ca maine merg la Mosu'????????
cred ca planurile se schimba radical...este ceasul 3:30 si Flavius nu doarme 

...ca nu vrea el...sta cuminte numai daca e in brate la mine, altfel plange 

I l-as lasa lui mama, numai ca ea e la menopauza si are calduri...asa ca la copil in camera ( unde doarme mama) e frig si nu i-l pot lasa ei. 

E clar, in noaptea asta nu dorm, maine dimineata nu ma pot trezi....deci s-ar putea sa nu mergem la mos...

Si ma enerveaza si Pustache asta ca lucreaza prea mult si e prea obosit sa se implice mai mult in cresterea lui Flavius, dar la cat de obosita sunt eu zilele astea sa vedeti ce o sa ma infig eu in el.... ca o sa stea cu el si noaptea.... Parol!
...am nervi...sunt prea obosita...

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Katyuscha21 spune:
of mai CAMY si tu esti cu aceleasi probleme ca si mine? si eu sunt singura in cresterea copiilor si sunt singura cu ei mai tot timpul ca sotul lucreaza si el pana taziu si doarme dus si binenteles in alta camera.
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!