Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Cu mesele fetitei, eu primele zile i-am dat bibe cu laptic muls pt ca aveam mameloane ombilicate si mi-a fost greu sa le formez.
Asa ca vreo 2 zile am notat orele, papa cam 40-60 ml si dormea 3 ore.
Acum...insa la san mai doarme, mai papa, cam 45 de min la ambii sani, cu pauza de eructat cand o mut de la un san la altul...Si de dormit, tot 3 ore.
Nah, lenesica, la bibe era simplu, 10 min max , dar lasa, sa faca falcute, muschi la obrajori.

Voi ce folositi pt mameloane? Eu am niste rani..., nu trec cu garmastan, nici bepanten, acum dau cu lanolin de la multimam.

mami de bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Andre bine ai venit acasa cu italianca ta care-i o dulceata de fetita. Sa fie sanatoasa, sa manance bine, si sa aduca parintilor ei numai satisfactii. Sa ne povestesti reactiile lui tati cand o sa-si vada printesa.

Doris 41 Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Draga mea Monis...in orele alea deliram, de vineri noaptea pana sambata a fost un chin...nu stiam de mine, aproape lesinata...
Multumesc, cred ca prietena mea de mi-a dat nr de tel, tot de pe forum stie de dansa. O draguta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

FELICITARI SHTEPHY
BINE AI VENIT BEBE IUSTIN

PT SHTEPHY: refacere rapida si un iustin sanatos, frumos, mancacios si necolicos

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Hai ca acum bombardez cu mesaje, ca am prins cateva mom libere .

Deci, avem si noi gaze, pe care refuzam sa le eliminam si cand le dam afara, moooama ce ne mai strambam...
O infig cu stomacutul in umarul meu, asa cum zicea cineva, o pun cu burtica pe genunchi, meg apasat prin casa cu ea in poz verticala....degeabaaaa.
Luam Infacol de o sapt...nu stiu dc are efect...si Sab care e aceeasi compozitie, le alternam. Tot ii aud stomacutul bolborosind .
Am luat si Gripe Baby Water, poate are efect.

Voi?? Cu ce va descurcati?

Ma duc la baita si papica, gata cu fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

La noi a fost pediatrul azi, a masurat copilul si a crescut 6 cm in lungime, i-a masurat si capul si fontanela. Cum eu habar nu am cat ar trebui sa fie ca nu vreau sa ma stresez cu nimic, am intrebat doar daca e bine . Cica e perfect. De gurita a zis ca e ok limbutza alba si poate fi candida doar daca apar punctisoare albe pe obraji pe interior (dupa cum mai ziceam), pe zona de la degete unde sta stans cica sa dau cu betadina, dar cum nu am, ma gandesc la ceva cu care s-o inlocuiesc...

Ca vorbeati de alaptat si multe mese pe zi... eu am renuntat dupa primele 10 zile acasa sa numar de cate ori il pun la san sau cate scutece schimb pe zi. Uneori cere papa f des, mai ales seara, peste noapte cere mai rar. Atata vreme cat a luat bine in greutate, a crescut, e vesel (cand nu urla ), doarme bine (cand nu urla ), face des pipi si are scaun regulat, pot spune ca nu am nici un pitic pe creier. Aparent alaptatul la cerere inseamna... la cerere. . Asa ca eu zic sa incercati sa nu va mai stresati (Laurairina) si sa continuati.

A, si am mai aflat ca daca bebelusului i se administreaza vit D sub forma de Vigantol, nu e nevoie in nici un caz de supliment de calciu.
Si - ca tot ma intrebam eu - diareea la cei hraniti exclusiv la san apare extrem de rar. Pot aparea mici modificari ale scaunului, in functie de alimentatia mamei, dar diaree foarte rar.

Na ca am terminat de raportat

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, incearca cu spirt sa stergi locul..Noi cand am facut prima baita a fetei, am chemat o asistenta de la maternitatea unde am nascut, sa ne arate ce si cum..si ne-a zis ca dupa baita, sa o stergem cu comprese sterile cu spirt pe la toate pliurile posibile:gatisor, la subbrat, la pliurile picioruselor..oriunde s-ar putea irita fata..Deci banuiesc ca si pe la degetute , daca Iulianul tau are tendinta de a se irita si pe acolo.

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Stephy! Bine ai venit pe lume Iustin!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Am vorbit nu de mult cu Shtephy care desi era... "trotilata" inca de la anestezie ne pupa pe toate si multumeste pentru galeria puternica.
Am vorbit mult cu ea dar nu stiu ce sa va spun , era vesela, zicea ca pe bebe il aduc in salon la cerere si ca maine spera s-o vada si pe Stefita.
Felicitari inca o data draga noastra

Lylyana - bine ai revenit pe la noi

Dana.n - sa stii ca Iulian si cand regurgiteaza la 3 minute dupa masa, tot modificat e laptele... Intrebam daca varsa sau regurgiteaza. Doctorul zice ca varsatura este atunci cand jetul de lapte sare la peste 30 cm, la asta ma refeream de fapt, ca am impresia ca laptele se modifica urgent cand ajunge in stomacelul lor. Si regurgitatul apare la noi la intervale absolut aleatoare... cu aer scos, fara etc. Insa daca-l invart si rasucesc tare dupa masa sau daca sughita, atunci garantat scoate niste laptic.

Douradoudou - draga mea

Lalu - asteptam detalii de la voi

Krelia - super tratatie . Tare aia cu sutienul... macar ai un sutien... racoritor

Simina - iti doresc multa putere cu micuta! Mama ta ce mai face, s-a linistit cu "diversificarea"? Macar te ajuta cu Maya? (mercic pt invitatie )

Alinush - ce injectie la 1 luna?!?!?!

Simonette - deci timp de ... "adormit pe tati" o gramada...

Miany - costumul este din carrefour, unde aveau mai multe modele dragutze. Preturile erau asa si asa (pt carrefour ) adica intre 30 si 50 de lei. Asta in mod particular a fost 38 de lei... cam mult avand in vedere ca il va purta fix... putin

Flosideea - multumi de vesti si ca ne-ai tinut la curent! Sa-ti traiasca nepotelul!

Dankutza - imi pare rau de experienta cu Herghelegiu, n-am stiu la timp sa-ti spun ca el asa este, el spune ce vede si nu incearca niciodata sa catifeleze ceva... asa e el. Sper, ca toata lumea de aici sa fie totul in regula pana hotaraste doctorul, oricare ar fi el, s-o scoata. Si dupa aia. Noi suntem aici si te asteptam sa ne mai zici, sa te mai descarci.

Camy -

Laurairina - nu am baneocin in casa ca am evitat sa ma umplu de medicamente pe aici, am cumparat doar cand am avut nevoie de ceva... sarumana de idee, ma mai gandesc...

Zuza - de ce nu ai zis nimic aici??? ca iti spuneam din prima de Georgeta Musat care e o super moasa . Bine ca e bine acum

Revin si eu cu de-ale mele curand

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

cu ce i-ai scris Danei.n...DIN NOU m-ai linistit si pe mine. Multumesc!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Fetelor...maine Flavius al meu are intalnire cu Mos Craciun...de la mine de la servici...
O sa fac neaparat poze..sa vedeti ce mos adevarat avem...
Abia astept sa fac poze cu Flavius, tati si mosu'

Noapte buna!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput