Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutza,am reusit,in sfarsit!
Am vazut pozica cu Sabinuta la o lunita,e atat de dulceeeeeee!!!! Ma topesc uitandu-ma la ea! Sa-l pui pe tati sa-si ia pusca,sa o pazeasca cand creste mai mare

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumi la noi nu prea tine faza cu termometrul;la supozitor ajung numai daca e musai...sper sa se regleze cu Debridatu vietii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

FELICITARI SHTEPHY, BINE AI VENIT PE LUME CEZAR IUSTIN!

Doris 40+ 7 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ancutza,am reusit,in sfarsit!
Am vazut pozica cu Sabinuta la o lunita,e atat de dulceeeeeee!!!! Ma topesc uitandu-ma la ea! Sa-l pui pe tati sa-si ia pusca,sa o pazeasca cand creste mai mare

Lumi pusca e deja cumparata ... taty are o mare pasiune: AIR SOFT ... asa ca la nevoie e pregatit

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ce sa mai zic ca acu citeam ca Simina spune ca 8 mese pe zi..pai ce ziceti de mine cu 14 mese pe zi?????Nici nu stiu ce ar trebui sa fac, cert e ca la vizita de o luna, cand a vazut pediatra ca a luat 1.1kg intr-o luna a zis sa nu imi fac griji, si sa alaptez ca si pana acum, caci rechinasa ia bine in greutate, si laptele e bun! Asa ca..incerc sa nu ma alarmez, dar va citesc pe voi si parca incep iar sa ma intreb..o fi bine??o fi rau??

Pai noi papam FORMULA si avem program la 3 ore , de aia sunt 8 mese/.

sanul este la cerere, da-i copilului cat cere si nu te mai gandi la prostii

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lylyana si de la mine! Si noi am primit un costumas rosu cu My first Christmas!Si eu ard de nerabdare sa o putem imbraca asa de Craciun

Simonette, deci avem vesti 'normale' Buun, mai aveti timp sa mai profitati, tu si tati Pupici la putzulici!

Floricik
, unde esti??azi dimineata parca ai avut monitorizare, sa nu zici ca ai ramas la spital..Da de stire aici la fetili, sa ne mai agitam si noi putin, ca sa nu se raceasca agitatele de la Stephy!

Lumi, si noi am folosit Bonisan, nu am obs nici o imbunatatire..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Pup fetele!
Bravo Stephy, sa-ti creasca puiutul mare si sanatos, iar tie insanatosire rapida!

Spuneam ieri de febra laptelui care m-a cuprins cu super frisoane, de stateam in cada cu apa coloctita pe mine si ma gandeam ce prosti sunt astia de nu dau apa calda , cand vad ca baia era un abur general. Pun termometrul, 39.6, unul dintre sani sta sa explodeze..da-i masaje, comprese calde, pungi cu gheata, chemat salvare...frectie la piciorul de lemn, cica sa ma mulg, plec la spital la Giulesti, cica sa ma mulg, ia si un algocalmin IM si acasa.
Nu ma las, hai si la IOMC, Emilia Irza, acolo se ocupa de copii, dar sa mergem la Polizu. Acolo mi se recomanda antibiotic augmentin si alocalmin fiole pt febra.
Ajung acasa, iar pungi cu gheata, copilul plangea dn cauza sanului meu imens si tare , eu nimic, hai mami, papam, hai ajut-o pe mai tau...
A doua zi primesc un nr de contact al unei dne de la Elias, consilier alaptare, sun, dau fuga la ea. Suuuper amabila, m-a invatat tot ce trebuie sa fac, cu o voce atat de blanda...
Nurofen, augmentin, diclofenac unguent (atentie spalat bine inainte de alaptare) si muult masaj la fiecare 2 ore plus muls.
Acum sunt bine, dar am tras de mine aproape o saptamana.
Asa ca, daca aveti pb, consultati dr si NU INTRERUPETI ALAPTAREA!

Lorelix, la asta ma refeream cand spuneam ca eu cu un pumn de pastile si tot la san am pus-o pe micuta...

mami de bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Laurica eu nu i-am numarat niciodata mesele Sabinei pt ca exact ca la tine mananca odata 5 min, odata 15, chiar si cate 20-25 min...plus ca intre mese o apuca sughitul si ii trece doar daca ii mai dau putin san ... deci iti dai seama ca toata ziua buna ziua ea molfaie tzitzi...sincer nu imi fac probleme si chiar daca doctorita de familie mi-a zis sa ii fac program la 3 ore eu tot la cerere ii dau sa pape...asa ca stai linistita si nu iti mai fa ganduri aiurea.va pupam

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Ei, fetelor nu sunt eu cea mai buna povestioare, dar am vrut sa stiti cam cum a decurs si la noi nasterea.
Sunt cam fricoasa de fel, recunosc, insa sotul mi-a spus cand am intrat in spital: Zoe, fii barbata! Asta e, ai increde in dr si sigur va fi bine!
Cand era vorba de injectii si branula ma gandeam la mare, plaja, cocktailuri , ca sa ma relaxez...

Poop!!

mami de bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am vorbit nu de mult cu Shtephy care desi era... "trotilata" inca de la anestezie ne pupa pe toate si multumeste pentru galeria puternica.
Am vorbit mult cu ea dar nu stiu ce sa va spun , era vesela, zicea ca pe bebe il aduc in salon la cerere si ca maine spera s-o vada si pe Stefita.
Felicitari inca o data draga noastra

Lylyana - bine ai revenit pe la noi

Dana.n - sa stii ca Iulian si cand regurgiteaza la 3 minute dupa masa, tot modificat e laptele... Intrebam daca varsa sau regurgiteaza. Doctorul zice ca varsatura este atunci cand jetul de lapte sare la peste 30 cm, la asta ma refeream de fapt, ca am impresia ca laptele se modifica urgent cand ajunge in stomacelul lor. Si regurgitatul apare la noi la intervale absolut aleatoare... cu aer scos, fara etc. Insa daca-l invart si rasucesc tare dupa masa sau daca sughita, atunci garantat scoate niste laptic.

Douradoudou - draga mea

Lalu - asteptam detalii de la voi

Krelia - super tratatie . Tare aia cu sutienul... macar ai un sutien... racoritor

Simina - iti doresc multa putere cu micuta! Mama ta ce mai face, s-a linistit cu "diversificarea"? Macar te ajuta cu Maya? (mercic pt invitatie )

Alinush - ce injectie la 1 luna?!?!?!

Simonette - deci timp de ... "adormit pe tati" o gramada...

Miany - costumul este din carrefour, unde aveau mai multe modele dragutze. Preturile erau asa si asa (pt carrefour ) adica intre 30 si 50 de lei. Asta in mod particular a fost 38 de lei... cam mult avand in vedere ca il va purta fix... putin

Flosideea - multumi de vesti si ca ne-ai tinut la curent! Sa-ti traiasca nepotelul!

Dankutza - imi pare rau de experienta cu Herghelegiu, n-am stiu la timp sa-ti spun ca el asa este, el spune ce vede si nu incearca niciodata sa catifeleze ceva... asa e el. Sper, ca toata lumea de aici sa fie totul in regula pana hotaraste doctorul, oricare ar fi el, s-o scoata. Si dupa aia. Noi suntem aici si te asteptam sa ne mai zici, sa te mai descarci.

Camy -

Laurairina - nu am baneocin in casa ca am evitat sa ma umplu de medicamente pe aici, am cumparat doar cand am avut nevoie de ceva... sarumana de idee, ma mai gandesc...

Zuza - de ce nu ai zis nimic aici??? ca iti spuneam din prima de Georgeta Musat care e o super moasa . Bine ca e bine acum

Revin si eu cu de-ale mele curand

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput