Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:

Felicitari Stephy, bine ai venit pe lume bebe Iustin, multa sanatate av doresc si sa va intoarceti repede acasa la Stefy!!!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
ionelamaria spune:
Dankutza... fetita ta e bine... Noi suntem aici si te sustinem. stii povestea broscutei surde?Povestea broscutei invingatoare
Citeste si fii si tu o broscuta surda... sigur vei fi invingatoare si tu si fetita ta. Multi pupici. Pe mine m-a ajutat mult povestea asta... sper sa te3 ajute si pe tine. O spun si copiilor mei si am vazut ca functioneaza pentru multi. Incearca si tu. Daca vei crede cu adevarat vei reusi!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
ionelamaria spune:

Bun venit bebe Iustin!!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
miany75 spune:
DANKUTZA suntem alaturi de tine ,un buchet mareee de 

pt tine;eu zic sa nu cauti explicatii pt ca uneori nu exista ; nici cand ni se intampla lucruri bune ,nici cand ni se intampla lucruri rele...ia lucrurile asa cum sunt ..si ai incredere in DD si in cei care iti sunt alaturi..
Simina din pacate ,si noi am ajuns sa papam mai mult formula decat san...deci suntem in aceeasi oala,de aia intrebam..
Lumi,din pacate nu observ nici o imbunatatire ...de duminica ii dau Debridat ,so far ...no result...mai asteptam...daca ne chinuim prea tare ,cedez si ii pun un juma de supozitor de glicerina...
Camy ti-am citit povestea si am plans ca un copil...ma bucur enorm pt tine ,DD te-a rasplatit pt toate necazurile pe care le-ai indurat ...fie ca viata voastra sa nu mai fie umbrita de nici un nor !!!

lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Dankutza... fetita ta e bine... Noi suntem aici si te sustinem. stii povestea broscutei surde?Povestea broscutei invingatoare Citeste si fii si tu o broscuta surda... sigur vei fi invingatoare si tu si fetita ta. Multi pupici. Pe mine m-a ajutat mult povestea asta... sper sa te3 ajute si pe tine. O spun si copiilor mei si am vazut ca functioneaza pentru multi. Incearca si tu. Daca vei crede cu adevarat vei reusi! ![]() ![]() Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa aniversarea nuntii POZE |
frumoasa poveste, multumesc

Lili fericita
de
Alexandru
raluci_b spune:
SHTEPHY nu am foagittel dar acum sunt a va urez bun venit, IUSTIN sa fie sanatos, fara colici, fericit. Refacere rapida, te asteptam cu drag.
Simi - baby calm constipa ?
i-am dat doar ieri 100 ml pe parcursul zilei, afacut babay drink, am renuntat la infacol am inlocuit cu debridat, se pare ca e mai bine, se mai strange dar nu asa des si rau.
bebe papa cand vrea el, uneori si din ora in ora, dar de cele mai multe ori la 2 ore, noaptea nu plange nu-l doare, papa repede si doarme.
dankutza 
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
Lumi_Richard spune:
Ionela,foarte frumoasa povestea!
Miany,din cate am inteles,supozitoarele cu glicerina deshidrateaza...de aceea noi am apelat la termometru,cand a fost cazul.
Am mai adaugat si eu niste pozici.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
monis5 spune:

Felicitari Shtephy!
Bine ai venit Iustin!!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Ancutza_Bro spune:
Lumi chiar vroiam sa te intreb cand mai pui poze noi cu printesa ta frumoasa 
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
laurairina13 spune:
Felicitari Stephy!!! Bine ai venit pe lume bb Iustin! Sa fii sanatos si papacios!
Dankutza, eu nu ma pricep la cuvinte, dar tare as vrea sa te incurajez, sa te strang tare in brate si sa te asigur ca totul va fi bine, si ca fetita ta va fi bine!! Incearca sa fii mai calma, mai increzatoare caci ii transmiti starea si fetitei, iar ei tare ii mai trebuie caldura si liniste sa creasca mare la mami in burtica! Hai, strigati supararea la noi, bodogane, plangi, dar calmeaza-te pt puiul care il ai in burtica, si care are nevoie de o mama linistita si calma!

Douradoudou, am ramas impresionata, iti multumesc eu pt sfatul dat cu caldura dragutei noastre Dankutza! Numai tu poti sti ce inseamna durerea, si suferinta si totusi nu ai ezitat sa dai un sfat bun aici! Mii de 

..Am citit si mesajul tau de asta noapte..sunt fara cuvinte, pot doar sa imi imaginez prin ce treci, si sper din tot sufletul sa poti trece peste perioada asta atat de grea, si sa aveti curajul sa o luati de la capat!
RamonaC, citisem mesajul in care povesteai de pitic cum mananca fie la o ora, fie la o ora jumate, sau fie la 3 ore, dar de fiecare data mananca cateva minute, si pe urma se opreste, mai mananca putin, dar niciodata mai mult de 10 -15 min parca...Parca zici de mine si rechinasa mea, exact asa face pitica..mananca foarte deeeeeees, la o ora jumate -asta pt ca incerc eu sa trag de timp sa o fac sa manance la intervalul asta, caci ea ar manca si mai des!Cateodata ma plange asa tare incat ii dau laptic si la o ora..Cateodata mai reusesc si ii dau si la 3 ore sa manance, dar asta se intampla doar daca cumva doarme ea mai mult. Si niciodata nu sta la san mai mult de 10 minute, ba chiar de multe ori mananca 5 minute si gata

Ce sa mai zic ca acu citeam ca Simina spune ca 8 mese pe zi..pai ce ziceti de mine cu 14 mese pe zi?????
Nici nu stiu ce ar trebui sa fac, cert e ca la vizita de o luna, cand a vazut pediatra ca a luat 1.1kg intr-o luna a zis sa nu imi fac griji, si sa alaptez ca si pana acum, caci rechinasa ia bine in greutate, si laptele e bun! Asa ca..incerc sa nu ma alarmez, dar va citesc pe voi si parca incep iar sa ma intreb..o fi bine??o fi rau??

Cat despre kilograme in plus in minus, te plangeai ca ai luat +3, las draguta ca si eu ma laudasem cu -11kg dupa nastere, acu raportez si eu +1(pe langa cele 9 kg ramase in plus
)...si vad ca am si eu o foame de luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup, as manca orice si oricand

..asa ca..colege de 'suferinta' suntem
Imi tot gasesc o scuza si acu, ca cica alaptez si tre sa mananc ca sa aiba rechinasa laptic![]()
..da sunt constienta ca nu e o scuza asta![]()
Andre, am vazut pozicile cu frumoasa si printesica Chiara, e o minunatie de fetita!!!!!!
A meritat inmiit toata suferinta si chinul indurat la orizontala in toate lunile astea! Sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata!! Si ma gandesc ca acum sunteti cea mai fericita familie din Cluj, caci cred ca a ajuns si tati de Chiara!![]()
Myrella, bine ai revenit, si sa ramai prin zona, caci vezi ca aici se dezbat mereu tot felul de probleme cu care ne lovim zi de zi, in ingrijitul puiutilor nostri!
Camy ,ti-am citit povestea!
Trista, in acelasi timp frumoasa si cu final fericit! Ma bucur ca am putut sa iti fiu colega la odiseea asta, si am avut ocazia sa ma bucur alaturi de tine pentru nasterea puiutului vostru sanatos si frumos, Flavius!
Cosmynik, tin pumnii sa decurga operatia bine si bb Miruna sa vina pe lume sanatoasa si papacioasa!
Monis, la mine nu a facut rana acolo in palma, in schimb a facut rana la pulpite, exact inghinal sus, are bulanutzele grase, si in primul pliu a facut o rana la ambele piciorute..Eu, mama denaturata nu am sters-o si pe acolo mereu cu spirt dupa baie, ca nu am dat importanta, si acu 2 zile am obs ca s-a facut rana..Am dat cu pudra baneocin, si vad ca e pe trecute..Si dau cu pudra de fiecare data cand schimb pampersul..Poate merge si la tine..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas