Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Ancutza_Bro spune:
Andre bine ai venit acasa...felicitari inca odata pt minunea mica ... am vazut pozici si Chiara este o frumusete...sunt convinsa ca acum esti o mamica implinita si fericita...pupici multi 
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
Lumi_Richard spune:

Felicitari,draga noastra Shtephy!!!
Iti dorim refacere cat mai usoara, laptic din belsug
si multa fericire ! 

Bine ai venit, Iustin! Sa fii sanatos,papacios si fara colici!

Multumim mult,Andreea
. Multi pupici si Stefaniei care sta cumintica cu buni
. Si multi pupici si lui buni,care are grija de Stefania
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
dankutza spune:
O fi Herghelegiu cel mai tare la ecografii dintre medici, dar ca om e ZERO. AM plecat de acolo daramata toata. Nu a incercat deloc sa ma linisteasca. A bagat cutitul in rana cat a putut de mult, ba l-a si rasucit. De ce mi-a spus ca o suspecteza de hipocondroplazie (piticism)? Doar pt ca este disproportionata? E normal. Un copil de 33 de saptamani nu este proportionat cum trebuie.
Am comparat ecografiile, cea de azi cu cea din 17 nov. Zici ca au fost facute in aceeasi zi. Nici o diferenta, poate doar insesizabila. Aceeasi greutate si aceeasi varsta 33 de saptmani si 2 zile. Deci in 2 saptamani jumate, copilul nu a crescut DELOC. Acum 2 saptamani era un retard de crestere de 2 saptamani, acum e de 4 saptamani.
Totusi nu e in suferinta fetala. Herghe mi-a zis sa o mai tin in burta pana la termen. Haiduc ar vrea si el sa o mai tin in burta, dar vrea sa mai vada o eco. Marti ma duc la eco la Filantropia. Apoi, il sun pe el, care nu este in spital. SI poate ne vedem miercuri. Haiduc a zis ca ar vrea sa facem cate 2 eco pe saptamana pana la nastere, ca sa vada cum evolueaza.
Marti sau cel tarziu miercuri, o sa ii intorc la spate mana lui Haiduc ca sa scoatem copilul afara. SI a treia eco va spune acelasi lucru. Atunci, ce rost ar avea sa o mai tin in burta? Afara, are mai multe sanse sa cresca. Sunt dispusa sa o fac pe semnatura, daca el nu vrea, sau sa ma duc la alt medic. COnform ciclului as avea 38 de saptmani plus, deci, sa o scoata. Sa o tina in incubator, o perioada, ca o sa cresca sigur afara. Ceva ii face rau. DAR CE?
Tocmai am vorbit cu o fata de la inseminare, care a a vut un caz tras la xerox. La fel ca al meu. Numai ca ea a nascut la 36 de saptmani. Si bebe al ei parea disproportionat si acum are peste 4kg. L-a nascut acum o luna jumate cu 2200g.
Sper sa imi reziste copilul pana marti, miercuri.
De ce mi se intampla asta???
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
simina_kin spune:
Doamnee ce circ face "senzuala" la Maruta in emisiune

fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dankutza spune:

Bine ai venit pe lume, Iustin!

37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
lylyana.ion spune:
FELICITARI MAMI SHTEPHY!!!

SA VA TRAIASCA FLACAUL MARE SI SANATOS!!! SA FIE NOROCOS SI IUBIT DE TOATA LUMEA!!! 
Lili fericita
de
Alexandru
miany75 spune:

FELICITARI DRAGA SHTEPHY ! REFACERE RAPIDA ,PERFECT MUM!!
BINE AI VENIT PE LUME ,IUSTIN !! SA FII SANATOS ,CA IUBIT ESTI CU SIGURANTA!!!

vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Craniul cu bose parietale mai accentuate, cu un retard de crestere biometric de aprox. 2 saptamani. Retard de crestere semnificativ al oaselor lungi si circumferintei abdominale, de aproximativ 5 saptamani. Frecventa cardiaca 142 batai pe minut. Lichid amniotic cantitate normala. Indici de rezistenta si pulsatilitate pe arterele cerebrale medii, pe arterele ombilicale si pe uterine in limite normale. Nu sunt semne de suferinta fetala cronica hipoxica. Varsta gestationala: -cronologic 37sapt 5 zile -biometric: 33 sapt 5 zile Diferenta de 4 saptmani. Suspiciune hipocondroplazie (adica pitica). Marti, mai fac o eco. O sa facem cam 2 eco pe sapatmana pana la nastere. Deocamdata, nu provocam nasterea, asteptam. Ce? Sa innebunesc eu total. Sunt cu nervi la pamant. Nu inteleg ce mi se intampla. De ce mie? Probabil ca sunt unii oamneni care nu merita copii. Iar, eu sunt unul dintre ei. Nu mai pot gasi nici un motiv sa fiu optimista. Nu stiu ce sa fac. Incotro s-o apuc. Haiduc zice sa mai asteptam. Dar eu vad ca discrepanta devine tot mai mare. 37+ moi si Cezara MariaAMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica) |
sa nu mai spui niciodata ca nu meriti copii, tot ce poti face acum este sa INCERCI sa te linistesti, astepti sa vina ziua de marti si sa-i spui medicului tot ce simti tu. ..si sa te rogi, sa te rogi la Bunul Dumnezeu pentru micuta ta, roaga-te pentru sanatatea ei, suntem in post, tine 3 zile de post (nu de mancare, ci de rugaciune) si roaga-te...Dumnezeu nu te va lasa!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
Myrella offffffff... vorbiti si tu si Simina de nave spatiale pentru mine...cum sa-i scot noaptea o masa???? Pai al meu mananca cam la 2 ore si jumatate de obicei...cum sa-l fac sa-si prelungeasca timpul dintre mese???? Poate sunt eu mama denaturata, dar cum se face asta????????
...ca vreau si eu...
Si care 8 mese pe zi????? macar 10 cum suna????

Monis fain costumasul, sa-l poarte sanatos Iulian! 
Krelia m-ai omorat cu minieclerele alea...

offfffffffffffff ca nu as fi avut si eu noroc sa fiu vreo slabatura 

Dankutaza 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE