Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Simina la Riana am folosit ceai de fenicul pana la 6 luni, a fost foarte bun. Riana a facut la 3 luni o criza de colici de nu stiam cum sa o opresc si atunci am aflat ca e bun feniculul, seminte de fenicul cumparate de la farmacia naturista. Acum eu nu-i dau nici un ceai la Dragos, la maternitate ni s-a spus sa nu le dam copiilor ceai atata timp cat alaptam.

Va pup

Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007

Poate iti mai aduci aminte cate seminte de fenicul puneai la 200 de apa , ca pe prospect scrie 5-6 seminte am pus initial vreo 10 da era apa chioara, apoi am mai pus putin (cam jumatate de lingurita) si vad ca s-a mai colorat
Eu nu alaptez deloc , tocmai de aia mi-a zis pedi sa-i scot un biberon de noapte...da n-am avut succes

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

A VENIT PE LUME MULT ASTEPTATUL IUSTIN,CU 3900 GR SI 52 CM.ATAT EL CAT SI MAMICA SUNT BINE!
BINE AI VENIT PE LUME,SCUMPUL MEU NEPOTEL,SA FI SANATOS,NECOLICOS SI PAPACIOS!!

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Craniul cu bose parietale mai accentuate, cu un retard de crestere biometric de aprox. 2 saptamani.
Retard de crestere semnificativ al oaselor lungi si circumferintei abdominale, de aproximativ 5 saptamani.
Frecventa cardiaca 142 batai pe minut.
Lichid amniotic cantitate normala.
Indici de rezistenta si pulsatilitate pe arterele cerebrale medii, pe arterele ombilicale si pe uterine in limite normale.
Nu sunt semne de suferinta fetala cronica hipoxica.
Varsta gestationala:
-cronologic 37sapt 5 zile
-biometric: 33 sapt 5 zile
Diferenta de 4 saptmani.
Suspiciune hipocondroplazie (adica pitica).
Marti, mai fac o eco. O sa facem cam 2 eco pe sapatmana pana la nastere. Deocamdata, nu provocam nasterea, asteptam. Ce? Sa innebunesc eu total.
Sunt cu nervi la pamant. Nu inteleg ce mi se intampla. De ce mie? Probabil ca sunt unii oamneni care nu merita copii. Iar, eu sunt unul dintre ei. Nu mai pot gasi nici un motiv sa fiu optimista. Nu stiu ce sa fac. Incotro s-o apuc. Haiduc zice sa mai asteptam. Dar eu vad ca discrepanta devine tot mai mare.

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

scumpa mea... ce sunt gandurile astea.?!?!? Pe tine are cine sa te bata? sau vin eu o fuga sa rezolv? Pai se poate? Fetita ta e perfect sanatoasa. Si nepotica mea era suspecta de piticism inca dinainte sa se nasca... si imediat dupa ce s-a nascut medicii se ofesrisera sa si scrie un astfel de diagnostic. Era sarmana mea verisoara bolnava de ce auzea. Acum fetita are 3 ani jum... e perfect sanatoasa (ca aia o suspectau inca de 20000 de boli) si isteata foc ... e drept ca e micuta... dar in limite normale... si e o scumpa si o obraznicatura mica... Daca te mai aud ca fetita nu e bine... ne suparam... si eu si ea pe tine....asteapta tu mai bine sa-ti demonstreze ea ce printesa puternica e si ce frumos va creste. Micuta ta se bazeaza ca macar tu crezi in ea, in faptul ca e sanatoasa si puternica... si daca si tu vei fi cu ganduri bune langa ea... asa va reusi sa demonstreze tuturor ce copil perfect e ea... si ca medicina si carcotelile nu o doboara. Astept multe mesaje pline de speranta de la tine... da?

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

BINE AI VENIT PE LUME IUSTIN!
Sa fii sanatos si necolicios si sa vii repede cu mami tau acasa la suruioara ta. Refacere rapida draga Ramona. . Cate un pupic pt voi.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Simina voi la cate zile aveti scaun?! ati avut probleme cu kk? cum s-au rezolvat?!

[/quote]

Nu am putut sa las fata nekk-ta sa vad cat timp sta asa. Aseara i-am bagat jumatate de supozitor cu glicerina pt ca nu facuse de alaltaieri dimineata , si-mi rupea inima cand o vedeam cat se chinuie...da repet....noi papam formula nu san
Can ma gandesc ca pana sa faca rotavirusul ala nenorocit facea de 6-7/zi ma apuca, ce vesela era fata mea atunci

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

BINE AI VENIT PE LUME IUSTIN!!! FELICITARI STEFY!!!!SA FIE SANATOS !! SA VA UMPLE VIATA DE BUCURII ALATURI DE SURIOARA LUI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

lalu, bun revenit.

krelia. paii noi vrem sa slabim, nu sa ne ingrasam

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Simina,exact asa face si a mea,se strange de burta,se incordeaza,se inroseste toata,transpira si trage parturi. Astazi am inlocuit Infacolul cu Bonnisan,sa vad ce-o iesi!

Dankutza,incearca sa-ti pastrezi optimismul. Noi toate suntem alaturi de tine si ne rugam ca Cezara sa fie bine!

Miany,tot mai aveti probleme cu constipatia? Debridatul cica regleaza tranzitul intestinal,nu da rezultate?

Lylyana,multi pupici si de la noi

Andre e frumoasa foc italianca! Va doresc multa sanatate si un craciun de vis alaturi de tati!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dankutza,as fi vrut si eu sa scriu mai multe,dar uite ca a scris Ionela si pt mine. Citeste mesajul ei si ai incredere ca totul va fi bine! Trebuie sa fii tare pt fetita ta!
Si daca tot mai ai ganduri de alea,daca nu poate veni Ionela `sa-ti bage mintile in cap`, suna-ma pe mine

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

FELICITARI DRAGA NOASTRA SHTEPHY...SA ITI TRAIASCA PUIUL MIC IUSTIN !!!

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput