Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 8
simina_kin spune:
Probabil ca operatia s-a incheiat deja.Abia astept vestea cea mare

Dankutza ai incredere in medicul tau si in Dumnezeu!!!! O sa fie bine!!!! Cezara o sa fie sanatoasa tun!! nu rezolvi nimic daca stai in asa stress si nervi , ai faci rau piticutzei
Lavinia si mie mi-a zis pedi sa incerc sa-i inlocuiesc o masa de noapte cu ceai , am incercat , da dupa 15 min urla de foame
....cica sunt prea multe mese 8/zi si ca ar trebui sa aiba 6-7 (ca laptele nu se digera bine).Pana acum nu am reusit...mai incerc ![]()
Monis frumos costumul
.Si eu o cocot pe umar sa ragaie , si daca nu merge pe umar o pun intre tzitzi (ca-i tot teren tare
) si ragaie garantat

Azi am aflat ca baby calm constipa
, de aia se chinuia fata mea o zi intreaga sa faca kk
.I-am luat ceai de fenicul cica ajuta...sa vedem , poate mai scapam si noi de chin.Acum, nu stiu daca plange de constipatie sau colici ca se strange de burtica , se screme pana se vace visinie la fata
, si trage parturi la greu.Singura solutie care o mai calmeaza este saculetul cu samburi.O adorm in brate sau leganata pe picioare si o pun in pat cu saculetul cald lipit de burtica , numai asa doarme in continuare
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
miany75 spune:
Vad ca nu e prea tarziu ,asa ca intru si eu in galeria pt..scumpa noastra Shtephy..

HAI SHTEPHY!! HAI BEBE IUSTIN !!

monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 dragelor, ma scuzati ca dau buzna ![]() ![]() Monisule, dragule! eu de ce nu pot sa vad poze cu Chiara? imi spune aia cu "hopa! nu ai nimic de vazut aici"![]() vad o mamica incercata aici..Dankutza mult curaj! ![]() Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God it's Christmas!![]() www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Danutza - hai ca le-am facut publice sa le vedeti si voi. (sunt la noi in contul comun si asa le-am pus de dimineata, dar stiu sigur ca Andre vrea sa le vedeti si voi). Te rog scrie tu la scutece pentru fete ca eu sunt cu un cap in urma ca sunt aici la galerie si nu am ajuns la zi si la dovlecei.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Alinus25 spune:
Salutare

Stephy mult succes!

. Hai Iustin!!
Dankutza am vazut ca esti suparata pt rezultatele de la eco... ma rog pt tine sa fie totul bine ... incearca sa gandesti pozitiv
Simina la Riana am folosit ceai de fenicul pana la 6 luni, a fost foarte bun. Riana a facut la 3 luni o criza de colici de nu stiam cum sa o opresc si atunci am aflat ca e bun feniculul, seminte de fenicul cumparate de la farmacia naturista. Acum eu nu-i dau nici un ceai la Dragos, la maternitate ni s-a spus sa nu le dam copiilor ceai atata timp cat alaptam.
Noi azi mergem la controlul de o luna... si trebuie sa primeasca nu stiu ce injectie, acum imi scapa denumirea, is curioasa ce ne spune d-na dr.
Va pup
simonette spune:
Dankutza
suntem alaturi de tine! Stiu ca in sufletul tau esti necajita si ingrijorata dar pastreaza totusi increderea in Dumnezeu si vei vedea ca va fi bine! 
Inca n-a nascut Stephy???? Sunt tare curioasa......
Noi am fost la drsi vestile sunt normale! Adica totul normal! Niciun semn de nastere....adica col lung si inchis, bb situat sus, nu apasa........
Rezistent bebeul meu!Sper sa nu ma rog de el la un moment dat sa vina ca 
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
38+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 1+!!!!!
Ancutza_Bro spune:
ne-am agitat si aseara, dar mai merge un rand...asa ca:

HAI STEPHY!!!

Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
miany75 spune:
Andre bine ai venit "acasa"!! ne bucuram ca "italianca" e nu numai frumoasa ,ci si de "gasca"
....Sa va traiasca ..e o adevarata bijuterie;cred ca tati e topit dupa ea ( daca nu e inca ,sigur va fi
)

MY_Lady bine ati revenit si voi! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!
Myrella21 ..long time ,no see...uelcom back!!! Sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos!! 
lavi sa inteleg ca i-ai dat si una si alta (sab si debridat) ..a zis pediatru ca e k? ca eu ii dau debridat ( pt constipatie)si am zis ca e prea mult sa-i dau si sab ,desi tragea parturi mai grozave dupa el...eu am uitat sa o intreb..
Simina voi la cate zile aveti scaun?! ati avut probleme cu kk? cum s-au rezolvat?!
Dankutza nu e vina ta pt ce se intampla..nu te stresa prea tare ,ca nu te ajuta cu nimik ..incearca sa fii puternica,asa cum te stim...DD are un plan cu fiecare ! Sigur te va rasplati cu o "minune mica" si sanatoasa!!!

Monis costumul e cumva cel din carrefour?!
-ici pt iulian si mami.
ma duc sa mai citesc din spate si revin...
monis5 spune:
Dankutza - 
Dar chiar nu mai spune asa ceva ca nu meriti sa ai copii, pls!
Parerea lui Herghelegiu care a fost? Sau doar a masurat si la revedere? Haiduc ce zice? mai spune-ne
Ma gandesc la tine 
Surioara de Ramona / Shtephy - nici o veste inca?
Ea zicea acum 1 ora ca inca nu aparuse doctorul...

HAI SHTEPHY!!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
angelli spune:
FELCITARI MAMI DE CHIARA, CE PAPUSA FRUMOASA AI TU ACOLO, SA CREASCA MARE SI SANATOASA, SA FITI FERICITI!
ce emotii la aeroport...mergeti toti, si cu Chiara?
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

imi spune aia cu "hopa! nu ai nimic de vazut aici"
Thank God it's Christmas!