Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 7
dankutza spune:
Craniul cu bose parietale mai accentuate, cu un retard de crestere biometric de aprox. 2 saptamani.
Retard de crestere semnificativ al oaselor lungi si circumferintei abdominale, de aproximativ 5 saptamani.
Frecventa cardiaca 142 batai pe minut.
Lichid amniotic cantitate normala.
Indici de rezistenta si pulsatilitate pe arterele cerebrale medii, pe arterele ombilicale si pe uterine in limite normale.
Nu sunt semne de suferinta fetala cronica hipoxica.
Varsta gestationala:
-cronologic 37sapt 5 zile
-biometric: 33 sapt 5 zile
Diferenta de 4 saptmani.
Suspiciune hipocondroplazie (adica pitica).
Marti, mai fac o eco. O sa facem cam 2 eco pe sapatmana pana la nastere. Deocamdata, nu provocam nasterea, asteptam. Ce? Sa innebunesc eu total.
Sunt cu nervi la pamant. Nu inteleg ce mi se intampla. De ce mie? Probabil ca sunt unii oamneni care nu merita copii. Iar, eu sunt unul dintre ei. Nu mai pot gasi nici un motiv sa fiu optimista. Nu stiu ce sa fac. Incotro s-o apuc. Haiduc zice sa mai asteptam. Dar eu vad ca discrepanta devine tot mai mare.
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
nov.dec2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flosideea shtephy a intrat in operatie!!!va tin la curent cum decurg lucririle....sa dea DD sa fie bine pt amandoi!off,ce emotii am...multa bafta,surioara mea iubita!! Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009) |
Si noi si noi!
Asteptam stirile calde!!!
(monis)
Dana15 spune:
dragelor, ma scuzati ca dau buzna

Monisule, dragule! eu de ce nu pot sa vad poze cu Chiara?
imi spune aia cu "hopa! nu ai nimic de vazut aici"
vad o mamica incercata aici..Dankutza mult curaj!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
douradoudou spune:
dankutza
nu te lasa ...cum adica nu meriti copii??? e bine, sanatoasa...poate este mai micutza dar e a ta...si trebuie s-o iubesti...pregateste-te pt ea sa-i faci o primire frumoasa nu asa...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
lylyana.ion spune:
Dankutza, Doc poate ca stie mai bine decat noi. Herghelegiu ce a spus? relaxeaza-te, o sa fie bine. iti faci mai mult rau cu gadurile negre.

HAI SHTEPHY!!! HAI IUSTIN!!!

Lili fericita
de
Alexandru
camelia86 spune:
Dankutza fii tare DD este alaturi de tine si nu va permite ca micuta ta sa pateasca ceva. Noi iti suntem alaturi si cu siguranta totul va fi bine. 

37+ 
Lalu_79 spune:
Buna ziua si de la noi 
Vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari si majorete, chiar am avut nevoie de galerie tinand cont de cum au evoluat lucrurile.
Felicitari noilor mamici, sa aveti bebei sanatosi si necolicosi!!!
Noi suntem acasa de marti, papam tzitzi si deja ne-a cazut buricutul
.
Pupici 
krelia spune:
elo burtici & mamici!
lasam si noi niste 

speciale pentru maine, pentru draga noastra STEPHY ! (ca doar nu puteam rata momentul [:])
si....va mai lasam si pentru maine, niste www.firmeproduse.ro/pictures/produse/lookstyle1231103999.jpg" target="_blank">minieclere cu nes (praji preferat a lu' mami..si cate o bucatica de tort de cioco' (preferatul lui tati
)
si...evident....www.whiskytime.net/images/BACARDI_BREEZER.jpg" target="_blank">bacardi breezer , limoncello..iar pentru fulgusori, sampanie pt copii
....
va pupam pe toti cu drag si ne cerem scuze ca nu apucam sa intram mai des....desi, DD ne e martor ca tare ne-am mai dori....tot respectul pentru mamicile care reusesc!...eu ma chinui cu somnul..si cum prind un moment de respiro..bag impreuna cu Raresh...ca noaptea..zici ca-i bufnita, nu alta...are niste felinare mari...deschise....si eu..abia ma tin pe picioare.....aseara era sa-mi arunc o cutie intreaga, nedesfacuta, de galafor..confundan-o cu alta....am ajuns chiar la "performanta" de a-mi duce sutienul de alaptat in frigider (noroc ca m-am dezmeticit cand am deschis usa..)...setata fiind pe drumul catre frigider, cand iau laptele muls de acolo.....
duty calls....
...va pup pe toate, fara exceptie!
(poate poate maine il exploatez pe tac'su si apuc si eu sa stau cu voi mai multicel ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali