Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am facut modificarile in lista. Fetelor sunteti asteptate sa scrieti mai des

Si am pus si poza cu costumasul de Craciun de care va spuneam ieri.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna fetelor,
Incep si eu cu urarile pt Shtephytza noastra, ieri nu am apucat, azi sper sa nu fie prea tarziu...

HAI SHTEPHY!!!
NASTERE USOARA SI FARA COMPLICATII!!!
BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!

citesc din urma si revin

Lili fericita de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Nu avem vesti de la Shtephy? Stit careva la cat o opereaza,sau au operat-o deja?

Dankutza,mukta bafta! Dar sunt convinsa ca te vei intoarce cu vesti bune!

Cosminik,bine ai revenit printre noi! Vezi ca te tinem minte?

RamoC,ce mai faceti? Eu am dus probele de scaun si urina la laborator,trebuie sa merg in vreo jumatate de ora dupa rezultate.
Sper ca ati reusit si voi,sa te mai linistesti.

Mai Lavi,noi chiar iti simtim lipsa pe aici,ce mai faci? Ma bucur ca s-a mai linistit Rares,a mea tot zbuciumata e.

Dienutze,voi ce faceti?

Ionela,sa dea DD sa nu-l apuce pe Mihnea colicii.

Camy,ieri am plecat plangand la culcare,ti-am citit povestea....m-a durut sufletul,cum ma doare si de fiecare data cand ma uit la pozica lui Myriam. Iti doresc ca Flavius,cu zambetele lui,sa-ti mai stearga durerea din inima ta incercata.

Douradoudou,Lacramioara,va transmit toata dragostea mea si ma rog pt voi,sa aveti putere sa treceti peste aceasta grea incercare si sa se mai stearga durerea din sufletele voastre.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie ce faceti cu pliul dintre degetul mare si palma la bebelusi? Ca Iulian il tine mereu mereu strans si a facut rana acolo . A mai patit vreuna din voi asa? Si ce ati facut, cu ce ati dat?
O sa intreb si eu doctorul, dar vreau sa stiu experiente personale cu 'retete' care functioneaza la voi.

Lumi - tin pumnii sa vii cu rezultate bune

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Fetele care mai modificati in lista va rog sa ma treceti si pe mine cu cezariana pe 14 decembrie. ici anticipati.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

am vorbit acum cu sora mea,medicul n`a venit inca.ei ii era somnic si a zis ca pana acum totul e ok,dar deocamdata nu stie ora operatiei.va tin la curent si sa stiti ca`i transmit toate gandurile voastre care sunt sigura c`o ajuta mult!multumesc ca sunteti alaturi de ea si Iustin.apropo,Stefita se juca in voie cu buni

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Andre, bine ati venit acasa!
Dankutza, multa bafta la dr. Asteptam vestile bune!
Monis, tare frmusel costumul de Craciun sa-l poarte Iulian sanatos. Am primit si noi unul asemanator cu "My first Christmas".
Alexa,
Simonette, asteptam si de la tine noutatile
Doris, rabdare, o sa vina si bebele tau
My_lady, bine ati venit acasa!

Pup si restul fetelor Raluci, Laurairina, Ionelamaria, Laviniablaga, RamoC, Simina, Lumi, Ancutza, Camy, Ramonika, Mihamora etc...ordinea este aleatoare, scuze celor pe care nu le-am mentionat, va pup pe toate toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flosideea

am vorbit acum cu sora mea,medicul n`a venit inca.ei ii era somnic si a zis ca pana acum totul e ok,dar deocamdata nu stie ora operatiei.va tin la curent si sa stiti ca`i transmit toate gandurile voastre care sunt sigura c`o ajuta mult!multumesc ca sunteti alaturi de ea si Iustin.apropo,Stefita se juca in voie cu buni

Pupam mesagerul

HAI SHTEPHY!!! HAI IUSTIN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ancutza, si moasa noastra zice ca elimina surplusul de lapte...dar parca prea mult.
Monis, sunt varsaturi. Apar si la jumatate de ora dupa masa iar laptele este modificat. Din fericire si David ia in greutate.
Foarte frumos costumasul. Avem si noi unul rosu. Deabia astept sa imi imbrac puiul cu el de Craciun. Mai ales ca vor veni si parintii nostri aici si vom sarbatori impreuna.
Arcadia, al meu a varsat chiar daca eliminase aerul.
Alexa, sa iti dea Dumnezeu putere draga mea.
Cosminik, bine ai revenit printre noi!
My_lady, bine ati venit acasa!
Camy, !
Stephy, !!!

Hai sa va zic ce am observat eu. Consumam regulat ceai ptr stimularea lactatiei (fenicul, chimen si anason). De cateva zile am uitat de el...chiar in perioada asta puiul meu a avut dureri de burtica puternice. De ieri am inceput sa beau din nou...David este mai linistit.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

shtephy a intrat in operatie!!!va tin la curent cum decurg lucririle....sa dea DD sa fie bine pt amandoi!off,ce emotii am...multa bafta,surioara mea iubita!!

Mergi la inceput