Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 16
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Floricik, unde esti??azi dimineata parca ai avut monitorizare, sa nu zici ca ai ramas la spital.. ![]() pozici noi cu rechinas |
Is acasa
. Fata mea sta bine merci.
Eu si tati nu mai avem rabdare. Asa ca aseara am iesit la cumparaturi, azi merg la o plimbare mai lunga prin parc...poate poate. 
Iti multumim ca te gandesti la noi.

Floricik
40+
Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
monica_80 spune:
[/quote]
Is acasa
Ieri am fost la spital , facut TNS + eco si nik
. Fata mea sta bine merci.
Eu si tati nu mai avem rabdare. Asa ca aseara am iesit la cumparaturi, azi merg la o plimbare mai lunga prin parc...poate poate. 
Iti multumim ca te gandesti la noi.
Floricik
40+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
[/quote]
Floricik, parca ma vad pe mine, la fel sunt si eu si nu mai avem rabdare deloc. Am fost si noi ieri la cumparaturi, m-a scos sotu la restaurant, da nimic nimic....m-am simtit un pic obosita, am avut aseara cateva contractii (din alea false...bineanteles...
).
nu mai stiu ce sa mai fac...fetelor, voi ce ati facut ca sa nasteti mai repede?
va 
Felicitari SHTEPHY!!! Sa-ti traiasac minunea! Sa fiti sanatosi!
Viitoare mamica de
Maria
39+
dienutze spune:
Dankutza
inteleg ca esti ingrijorata, dar cum poti zice ca nu meriti copilasul!?
Atata timp cat ai o papusica SANATOASA la purtator si in curand in brate, sa multumesti lui DD ca te-a binecuvantat cu minunea mica!
Ca e mai micuta e irelevant, o sa recupereze f repede, ai sa vezi!!!
Si Silvia - zodie de foc, a avut pb asta iar copilul e f f bine!! Iti transmite sa mergi la eco la euroclinic la dr. enache luminita!
Curaj, suntem cu toate alaturi de tine cu ganduri bune! 
Un pupic dulce si de la Natalie! Isi asteapta prietena de joaca! 
Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
dienutze spune:

Bine ai venit bebe Iustin!

Stef, sa iti traiasca puii! Sa va aduca numai bucurii!
Refacere rapida, draga noastra! 
sa fim sanatosi!
ionelamaria spune:
Camy, chiar daca rezultatului "micii revolutii " e si numai descarcarea ta nervoasa... tot e buna. Te cred ca e greu... si mie mi se rupe sufletul cand plange Mihnea si ma simt doborata de oboseala uneori... si Mihnea doarme destul de bine dupa ce trece criza de colici... cred ca il oboseste tare ca adoarme scancind
Ma bucur ca ai hotarat sa ceri ajutor... mi se pare si firesc. Al meu deja are program... si de aici si faptul ca nu mi se pare prea scartaietor Mihnea( cred).... o parte din noapte e raspunderea lui tati... eu dorm
Siminico, eu vreau , eu vreau!! nessssss... sau o cafeluta tare....
Radu, Tudor, Rares, Matei
floricik, Doamne, ieri trebuia sa nasc.... bafta multa , nastere usoara si sa fiti sanatoase si repede acasa. Te cred ca nu mai ai rabdare... trebuia sa nastem cam odata... si bebe meu face azi deja 3 saptamani. Plimbare placuta si cu folos scumpa mea

Noi am batut recordul de somn aseara. De la 2 si ceva pana la 8 fara cateva minute a dormit piciul meu ( sau GOGO cum ii spun mai nou) M-am trezit cam speriata.... dar el dormea dus.... n-avea o treaba... Am luat paturica de pe el si s-a trezit incet... apoi a papat bine. Ce e drept e ca sunt ingrijorata ca a dormit asa mult... dar la 2 mancase bine... si il cam chinuisera coliceii aseara ... cred ca era prea obosit. Ziua se trezeste singur la 2 ore jumatate, 3 ore... oare scoate singur deja masa de noapte... ca nu e prima oara cand doarme mai mult noaptea. Ziua nu se intampla asa. Voi ce credeti???
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa Aniversarea nuntii POZE
dienutze spune:
Ionela, bucura-te de somnicul de noapte!
Noi avem nopti albe intre 2 si 5 si jumate!
Monis, si eu vroiam sa propun bephantenul la degetele si apoi manusi sa nu pape, caaci a mea papa pumnisorii.
A mea a facut crapaturi de pielicica la restul degetelelor, dar vad ca au trecut de la sine doar cu crema de corp.
sa fim sanatosi!
Alinus25 spune:

Felicitari Stephy

. Bine ai venit pe lume Cezar Iulian, sa cretsi mare si sanatos iar tie mami refcaere rapida si mult laptic!
Simina[red] scuze ca aseara nu am reusit sa mai intru... deci eu puneam o lingurita rasa de fenicul la 200 ml apa. Sper sa-ti fie de folos la puiuta ta.
[red]Monis am facut injectia cu vitamina K, poate voi ati primit in maternitate... aici nu se gaseste nici vaccinul pt hepatita B, deci Dragos nu este imunizat inca, dar il vom face la 2 luni si il vom cumpara noi.
Uff ma striga datoria, revin ca nu am reusit sa citesc din urma numai asa printre randuri.
Va pup
simina_kin spune:
Flosideea multumim ca ne tii la curent cu noutatile

si pentru Iusti bucalatu
si pentru scumpa noastra mamica
Monica si Floricik eu stiu ca
ajuta ![]()
asa ca puneti-va pe treaba ca dupa nastere o sa aveti iar pauza luunga![]()
, iar dc nu prestati acum o sa plangeti atunci ca nu m-ati ascultat![]()
Ionela, chiar vroiam sa va zic azi ca, fimea si-a scos singura o masa de noapte si asta se intampla de 2 zile
, deci este posibil sa se intample minunea asta
...
Ieri ma gandeam ca o fi fost obosita prea rau de a dormit 5ore jumate intre 2 mese
, dar s-a repetat si azinoapte , deci suntem pe calea cea buna
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Fetele
dati-mi o idee de cadou pt sot
, cadou ce-l pot gasi usor pe la mag din jurul blocului

fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Nicholas James 9 Noiembrie 2009